Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kicsi Tomika

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ennyi jót nyugati újságíró nem írt Oroszországról. Ugye még emlékszünk a történelmi tanulmányainkból a sztalini szovjet rendszer nyugat-európai társutasaira? Hát kérem, a balos opportunista módon hallgató kormányoknak és társutas értelmiségieknek annyi, ennyi jót, ilyen…..
Tisztelt munkahelyi terror!    Berta vagyok,aki szintén postán dolgozik,s ahogy elnéztem a honlapjukat,már több kollégám is írt oda,hogy mi a helyzet a postáson,így gondolom,hogy nem ismeretlen önök számára sem az én problémám! Én is lassan 15 éve vagyok a postánál,s…..
Lehet szeretni és lehet nem szeretni (mondjuk az állandó tegeződést), egy tény: a svéd vállalat forradalmasította mindazt, ahogyan a bútorokra, a lakásunkra tekintünk. Hogyan él egy ekkora birodalom ura? Ma 87 éves Ingvar Kamprad, az IKEA alapítója, a világ egyik leggazdagabb…..
Kicsi Tomika 2013.03.30 16:53:36
@SzerződésSertés: Azt nem tudom, hogy mennyi igazság van az egészben, de az igaz, hogy Lausanne-ban lakik és egy 30 éves volvoval jár. És van leértékelés zárás előtt. :)
Izgalmas feladvánnyal kedveskedett a NAV Attilának, aki továbbpasszolta azt Önöknek. Egy hivatalos levelet kapott volna tőlük, de elrontották a címét. Telefonon csak akkor tudnának segíteni, ha tudná, miről szól a levél. Amit nem tud átvenni. Jön ma a postás, szerencsére régi…..
Az új szabályozás alapján, az önkormányzatok 2012. április 15-e óta nem állapíthatnak meg szabálysértést. Egyik korábbi írásunkban azt boncolgattuk, hogy a jogalkotó milyen - kétséges - módon próbálta biztosítani a helyi közösségek szankcionálási jogát. Azt azonban csak…..
A legjobb úton haladunk, hogy közmunka nagyhatalom legyünk... Tegnap Szíjjártó vadította nagy szavakkal az Este műsorvezetőjét és a nézőket:   "Málta mellett az unióban Magyarországon a legalacsonyabb a foglalkoztatási ráta, ezt nyilvánvalóan emelni kell, először…..
Azt még a legvérmesebb Barcelona-drukker sem gondolta, hogy ez a négy meccs a királyságunk bizonyítása mellett arra is jó lesz, hogy éket verjen lúzer Mourinho és legkedvesebb pincsikutyája közé. Márpedig úgy tűnik, hogy hiába ugyanaz még az ügynöke is a két portugálnak, még…..
Kicsi Tomika 2011.04.28 17:01:57
és alaposan meglepjük a Barcelonát. Nem lennék a helyükben. ..
Kicsi Tomika 2011.04.28 17:00:06
@robot_: A Barca már tárgyal az UEFA-val, hogy hogyan lehetne megoldani, hogy a bíró ne csak fújjon, hanem labdába is érhessen...természetesen a Barca védekezését segítené.. ;)
Áll a bál Deutsch Tamás körül, illetve a twittere körül. Többek között azért, mert olyan kifejezéseket használt mint: "irtózatos gecik" "gusztustalan rohadékok" "picsába", vagy hazugsággal vádolja meg Kolláth Györgyöt, vagy a satjószabadság…..
Kicsi Tomika 2011.03.29 10:34:25
Év végi kínzó kérdésnek kaptam ma egy vádlotti idézést a bíróságtól indoklás és iratok nélkül, úgyhogy most fogalmam sincs konkrétan melyik ügyről lehet szó (nagyon sokan fenyegetőztek már ezzel a praxisom során), és a téli törvénykezési szünet végéig valószínűleg…..
Egy kicsit ma békén hagyjuk Rajnit és a többieket! Mert sajnos elhunyt Leslie Nielsen a több generációt megnevetető komikus, aki már vagy 30 éve ugyanúgy néz ki. Pedig karrierje nem komikusként indult: 1956-ban a Tiltott bolygó főszereplőjeként (még barna hajjal ) úgy nézett ki,…..
Amióta kitettem a Brutális szurkolóverés a magyar-moldávon című posztot, amelyikben Papp Zsombor elmesélte, hogyan okozott majdnem tömegkatasztrófát a rossz szervezés az Eb-selejtezőn, és hogyan vertek meg teljesen indokolatlanul egy szurkolót a biztonságiak, izzanak a kommentek és…..
Örök Homár-téma a horvát turistaipar vicces álmagyarsága, ezúttal Marci zsákmányát közöljük Medulinból, levél alant. Sziasztok, Ezt legutóbbi Horvátországi nyaralásunkon lőttem Medulin városában. A heleysírása kiscit vicces... de az angolok is szerintem legalább olyan jót…..