Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Donát a.k.a. Fánk

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az év legnagyobb Mercedeses eseményekén számontartott Mercedes Majálison, mint már írtuk is, sok-sok meglepetéssel szolgálunk majd.Ahogy egyre több pozitív visszajelzést kapunk a magyaországi klubokat összefogó kezdeményezésünkre, egyre nyílnak meg újabb és újabb kapuk ahogy a…..
Donát a.k.a. Fánk 2010.04.01 10:55:47
Kedden, összekötve a kellemeset a még kellemesebbel, felugrottam Székes Fővárosunkba az elkészült vödör felnikért és a szokásos keddi klubtalálkozóra az Aréna Plázába. Nem mellékesen így autókáztam egy jót a MiamiWeissal is, bár éjjel hazafelé már nem voltam egészen…..
Donát a.k.a. Fánk 2010.01.28 16:41:10
@Lowtyo:

"az eső elől a hátsó perembe fognak állni az emberek a tesco parkolóban"

Ez mekkora szöveg!
  Szóval elég sokan szekáltak azzal,(mondjuk jogosan bár szerintem meg nem) hogy városi közlekedésre minek ekkora autó mind méretileg, mind motorilag. Azért legyünk őszinték, nem egy logikus dolog ez. De ugye a logikus dolgok meg általában semmi élvezetet nem nyújtanak. …..
Donát a.k.a. Fánk 2010.01.16 19:42:53
@malenykij polgar: Én fölfelé szoktam hazudni a fogyasztással. Hadd örüljön a paraszt, hogy "höhö, kellett neked ilyen autót venni, gatyád is rámegy a tankolásra"

Persze aki normális, annak a valósat mondom, meg azt, hogy mennyit költök az autó extrásítására és szépítgetésére. :)
Donát a.k.a. Fánk 2010.01.18 22:15:45
@skrewdriver: Nem értem mire gondolsz.

9-11 litert fogyaszt 100 kilométerre, és a kúton 35-40 litert szoktam tankolni egyszerre.
by ÁcsDonát A stuttgarti gyár mindíg is híres volt az innovációról. A számunkra legkedvesebb korszak (a youngtimerek és friss oldtimerek) kétség kívül leginnovatívabb és legtöbb kísérleti megoldást alkalmazó autója a C111-es típus volt. A '60-as években Felix Wankel…..
Donát a.k.a. Fánk 2010.01.15 13:38:03
@malenykij polgar: kóser vagy nem kóser, most a dízelek korát éljük. De sajnos még a mi életünkben el fog jönni az a korszak, amikor se benzines, se dízel autó nem lesz, csak szinte hangtalanul suhanó villanyos izék. Vagy ki tudja, mi más.