Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hlacibacsi

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Egri csillagok című film stábja hónapokon keresztül kereste azt a vidéket, amely közel fekszik a fővároshoz, s amelynek természeti adottságai hasonlítanak azokhoz, amelyekkel Eger rendelkezik. Először Nadap bizonyult a legideálisabb választásnak, de mivel az akkori honvédelmi…..
hlacibacsi 2015.06.07 13:17:51
@Moan:
azért most is akad itt 1-2 üvegtigris, papírkutyák, argo
persze teljesen más kategóriák mint az egri csillagok háborúja, de akkor is akad
 Sok ikont tartalmazó mappák betöltésének felgyorsítása Ismételten egy trükk HyperX-től az i8910 HD tulajok számára. Talán nem tévedek, ha azt mondom, hogy a telefon talán legrosszabb pontja az, amikor sok-sok alkalmazás gyűlik be egy mappába, és a mappa megnyitása…..
Sajnálatos módon a Samsung nem igazán támogatja a termékpalettájának csúcsát, az i8910 HD-t, és Magyarországon a frissítések teljes hiányával kell szembenéznünk. A telefon megjelenése óta kapott már frissítést többek között az olasz, kínai, hongkongi, és az orosz régió…..
 Közelít a legújabb HyperX ROM   A Speed verzió újításai után hamarosan érkezik a teljesértékű verzió is. HyperX már publikálta a változásokat, de még fejlesztés alatt áll a 2.1-es verzió, mert rengeteg új lehetőség nyílt a módosításokra. Ugyebár immár…..
Zenelejátszó és Médiatallózó alapértelmezett mappájának megváltoztatása   Sajnos a Zenelejátszóban és a MédiaTallózóban nem választhatjuk ki, hogy honnan kutassa fel a telefonon lévő zenéket, illetve képeket és videókat. A következő trükk segítségével mindenki gond…..
 HD játék i8910 HD-re   Ebben a cikkben bemutatok nektek egy nagyon izgalmas játékot, ami végre kihasználja a telefon adottságait... 5800 vagy N97 tulaj ne próbálkozzon vele, nem fog sikerül. A futásához körülbelül 120 MB Ram-ra van szükség, és hardveres gyorsítást is…..
hlacibacsi 2010.01.22 10:15:39
@Muveszur: sajna nem hozza
gondolom azért nem, mert ez a simkártya korábban egy másik telóban szolgált és akkor úgy kívánta a helyzet, hogy kifejezetten töröljem ki a t-mobilos hozzáférési pontot...
a t-mobil.hu-n vmikor le tudtam kérni az mms-, wap-beállításokat, de vmiért már az a link sem működik
szal konkrét adatokra lenne szükségem, amiket meg kellene adnom az új hozzáférési ponthoz
hlacibacsi 2010.01.22 15:16:58
@Muveszur: a mobilarenás fórumon találtam vmi nyomot, ott folytatom
itt nem zaklatlak tovább offokkal
mégegyszer köszönet a fáradozásodért
 HelloOX 2.03   Az előzö írásban áttekintettük a szignózás rejtelmeit, így már elvileg majdnem minden programot feltelepíthetünk a telefonra. A probléma az, hogy a szignózást minden egyes szignózatlan programnál meg kell csinálnunk, ami megnöveli a programok telepítési…..