Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rmarioni

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség 300 paci fillérekért 2009.11.10 08:27:28
  Régi a vas, de távolról sem ócska. Egy gonosz kis turbófeltöltőnek hála, az egyszeri Civic motorja körülbelül 300 lóerős, van is meglepetés, mikor zöldre vált a lámpa. Vélemények az azonos című írásunkról...
rmarioni 2010.01.15 13:10:18
Végig olvasgattam a kommenteket és emészgetem az olvasottakat.

Megint bebizonyosodott, hogy ma mo-n a polihisztorok és celebek korát éljük. Ennyi hozzá nem értő (tisztelet a kivételnek) rossz indulatú szerencsétlen faszt, ritkán hozz össze egy cikk, aminek a címe amúgy nem túl találó.

"Tetszett vagy nem", "kéne vagy nem" ez a lényeg.

Nem tudom ma miért szokás mindent amit egy másik ember csinált szarnak vagy hulladéknak nevezni. Ráadásul úgy, hogy a cikkben említett személy a hozzá értők körében méltán elismert és megbecsült szakember. Én japán autó párti vagyok (elsősorban honda)de mégsem fikázom a többi márkát, mert minden autónak van előnye és hátránya egyaránt!

Az meg, hogy általánosítunk a honda tulajdonosokkal kapcsolatban nagyfokú pofátlanság! Igaz, hogy vannak közöttünk semmirekellő kis észjátszó hülye gyerekek, de ez több másik márkára is igaz! Gondoljunk csak bele a piroslámpán, behajtani tiloson áthaladó, egyéb más szabálytalanságot elkövető bmw, audi, mercedes, vw és egyéb itt fel nem sorolt típusok tulajdonosaira!

Nem lehet általánosítani, mert nem típusfüggő hanem sofőrfüggő a dolog!

Az ár meghatározása mindenkinek legyen a saját dolga, 2mft nem kevés de én elkölteném a hondámra!

Azoknak a "kedves" kommentár íróknak akik arra hegyezték ki a mondanivalójukat, hogy sok öreg fos honda száguldozik az utcán, azoktól ezt bóknak vesszük mi hondások. Ez is bizonyítja a lassan már örök érvényű tételt, hogy a japán kocsik a legmegbízhatóbbak, mert az ár/érték arányt nézve ebből van a legtöbb ami még működik!

Abban a szerencsés helyzetben vagyok (mivel autókkal foglalkoztam), hogy rengeteg típust vezethettem az alfától a zaporozsec-ig, a csövestől a luxusig és nekem a japán vált be. Így van összehasonlítási alapom.

A sok rosszindulatú emberből csak az IRIGYSÉG szól!!!