Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Skeeter

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Mindenért vállalom a felelősséget. Amikor egy csapat képtelen egy ilyen mérkőzésen azt nyújtani, amit tud, az azt jelenti, hogy az edző nem készítette fel megfelelően.” Ezek Marcello Lippi roppant sportszerű, igazi úriemberhez illő mondatai. Tulajdonképpen ezzel…..
Una birra per favore vs. Pass us a pint, mate..
Van egy óriási csalódásunk erre a napra is, és ez nem Németország, továbbá nem is Joachim Löw, mivel utóbbiról tudjuk, hogy körülbelül annyira áll hozzá konstruktívan önmaga kritikájához, mint Jeanne d’Arc az análszexhez. Ő tehát nem lepett meg senkit, azonban a…..
Valamilyen érthetetlen oknál fogva mindenki azt gondolja, hogy a brazilok a futballvilág bohócai, létezésük célja nem lehet más, mint a nyálcsorgató tömegek felhőtlen szórakoztatása. Ronaldinho így, hol van Adriano, Ronaldo meg Pato, pfejj, mocskos Dunga. Nem tudom, hogy végül…..
Már a második napon két komoly meccsnek örvendhetünk, kiderül, hogy Maradona zsenije egyszerű jobbágyok számára nem értelmezhető, vagy tényleg megsütötte a kubai nap. A sléger persze az esti Anglia-USA, mégis könnyen előfordulhat, hogy a reggeli kávéjukat is nitroglicerinnel…..
Tizenkilencedszer szólal meg a világ legnagyobb sporteseményét elindító sípszó ma délután négykor. Az eddigi 18-ról már bőven kibeszéltük magunkat, elemeztük a csoportokat, összeállítottunk néhány válogatást az eddigi világbajnokság legnagyobbjairól, mindezt egy okból:…..
Nou San Trafford Mocskos Inter! 2010.05.20 10:30:00
(Az NST történetében hagyomány, hogy a BL-döntő előtt objektív, tudományosan megalapozott elemzést készítünk arról, hogy az egyes csapatok miért nem nyerhetik meg a mérkőzést.) Alapvetés: az Inter mindennek a legalja. Ez már a kezdetek óta így van, és ezt a klub maga is…..