Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jonny Coupe

3 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
TÉVHIT, hogy nem örülünk a vendégposztoknak! Íme egy újabb, ezúttal misbelief tolmácsolásában:Mindenekelőtt hálásan köszönöm a Bünti Blog üzemeltetőinek, hogy teret engednek dühöm levezetésének - úgy gondolom, hogy blogom szigorúan kötött kereteibe nehezen lenne…..
Tájékoztatás a 2010.04.12-i történésekről:14:48 és 20:00 óra között egy ún. UDP flood támadás áldozatai lettünk: egy Datanet-es IP címről eltömítették az internetkapcsolatunkat, és hajnalra sikerült csak rábírnia a Datanetnek az ügyfelét, hogy fejezze be (valószínűleg…..
Jonny Coupe Édességek 2010.03.03 14:33:46
Citromos holdacskaHabosra keverünk 10 dkg margarint 25 dkg cukorral és 5 tojás sárgájával. 1 citrom reszelt héjával és levével ízesítjük.Apránként hozzáadjuk a tojások kemény habbá vert fehérjéjét, és 12 dkg lisztet. A lisztbe keverjünk 1 kávéskanálnyi sütőport.Kikent,…..
A Mohó Hiéna visszatért, tarsolyában masszív, Valvoline téli szettel. Van benne minden, ami ebben a latyakban-fagyban jól jöhet. Termofólia, többször használható melegítő-tasak, csomagtér-rendező, egész menő sapka és egy rakat egyéb apróság. Három csomagunk van, három…..
Jonny Coupe Általában 2010.01.18 14:14:00
Jonny Coupe él és dolgozik, már van véleménye, de még felkészül...