Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sajen

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Levelet kaptunk, Csiszár Jenőtől, nem közvetlenül persze, nem vagyunk olyanban, és mivel nekünk is szólt, hát leközöljük, így tisztességes. Egy megjegyzésünk azért van: a műsorvezetőt kerestük telefonon, három számát ismertük, ebből az egyiken nem ő vette fel, hanem egy…..
Nem poénkodunk, sőt kegyeletet sem sértünk, inkább csak dühösek vagyunk, de meglehetősen: a köztévé M1 nevű kormányszócsövén csatornáján ma este 19:30-kor leadott Híradójába volt idő a kormány tankönyvprogramjának dicsérgetésére, az ellenzék baszogatására két…..
A múlt héten került mozikba Mundruczó Kornél Cannes-ban is díjazott filmje, a Fehér isten, amely egy gazdájától elszakított kutyáról szól. Ennek apropóján döntöttünk úgy, hogy Piszkos12 rovatunkban bemutatunk 12 fontos és kevésbé fontos, de mindenképpen izgalmas „kutyás…..
Ezúttal sem írok kritikát, mert abból jó sokat találhattok körbe-körbe a neten, habár ezeket némileg befolyásolhatta, hogy felvételről, reklámblokkokkal szétbombázva, botrányosan rögzítve, tehát gyakorlatilag kibelezve látták. De persze látni kellett, mert az István, a…..
sajen 2013.08.31 22:11:06
@Lómiel/Esgal: a dalszövegekbe nem nyúltak bele, Géza belekiabálása csak az eddig nem létező prózai dimenziót teremti meg, kábé úgy, mint amikor Asztrik elkussoltatja a népet, hogy "NAA"! :)
A Duran Duran viszonylag trendivé vált az utóbbi években, de ez nem azt takarja, hogy ők mentek volna a zeitgeist után, hanem a zeneipar újrahasznosítási-láza jutott el afelé a szintipop-new wave-ig, amit ők csinálnak. Ebből persze Magyarországon semmi nem látszik, itt épp…..
Az Ezel, bosszú mindhalálig című sorozat a műfaj egyik legsikeresebb török képviselője. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint, hogy a 2010-es török televíziós díjkiosztó gálán kilenc díjat is nyert, többek között a legjobb eredeti forgatókönyv, a legjobb rendező és a…..
sajen 2011.04.01 23:43:12
@sixx: az miért van, hogy megint hülyézel? annyira, de annyira méltatlan a bloghoz.
Geekblog Sorsügynöség 2011.03.24 14:08:00
Mit csináljon az ember, ha ígéretes fiatal forgatókönyvíró Hollywoodban? Vehet például drága autókat, járhat a legmenőbb klubokba, hogy aztán - gondolom - elégtételt érezve minden középiskolai megaláztatásért végighallgassa, amint összesúgnak, amint belép. "- Azta... -…..
sajen 2011.03.24 19:46:23
@Forgács W. András: Oké, bár én is így érzékeltem, mármint, hogy neked ez a probléma. Viszont szerintem ez most nem probléma. És vissza is érkeztünk a startvonalhoz :)
sajen 2011.03.24 19:51:08
@Forgács W. András: Na ez az, ami fura - mi ez a diszkrimináció? Bátorság geekek, bátorság! :)))
Az 1980-as évek egyik népszerű családi sitcomjának bakijaiból került fel a netre úgy egy éve egy videó, de senki észre nem vette, hogy a nagyméretű, szőrös kesztyűbáb, Alf jókat niggerezik benne. Viccnek szánták persze, egy Tourette-szindrómás epizódban került sor a…..
sajen 2010.12.27 21:20:37
@sixx: De tényleg, Sixx, témától függetlenül: Te bírod a kritikát? Vagy csak nem szereted? Mert ugyanolyan fasza, informatív lenne a blog akkor is, ha kicsit empatikusabb lennél a veled egyet nem értőkkel. És most nem a trágár barmokra gondolok, természetesen.
Dömölky János (a Jaguár, A kard, az Amerikai cigaretta és a Hajnali háztetők rendezőjének) első filmje, a Mélyrétegben 43 évig porosodott az MTV archívumában, mivel az akkori kultúrpolitika máig ismeretlen okokból betiltotta. A filmet vasárnap bemutatja az m1. A Latinovits Zoltán…..
A szar akkor is szar marad, ha szépen becsomagoljuk, ez olyan alapvetés, amivel nehéz lenne vitatkozni. A Megasztár hétvégi adásában a zsűri már nem először olyan versenyzőket juttatott tovább, akiknek egy normális tehetségkutatóban (a hangsúly a tehetségen) semmi keresnivalója…..
A Viasat kért meg minket, hogy ismét forduljunk a kedves olvasókhoz egy frappáns címért: az év végén érkezik a képernyőre a TNT nyári sikersorozata, az Angie Harmon és Sasha Alexander főszereplésével készült Rizzoli & Isles, és ennek kellene valami magyar címet adni - mert…..
sajen 2010.09.09 15:20:36
Nakéremszépen. Hat év, megannyi kérdés, titok, rejtelem és megmagyarázhatatlan faszság után ma este az AXN is elbúcsúztatja a Lost-ot, a modernkori televíziózás egyik legmeghatározóbb sorozatát. Aki élőben, azaz az amerikai vetítéssel egyidőben követte a történteket, már…..
Egészen egyszerűen nem találunk szavakat.  ..
Szombaton lenne 74 éves Hofi Géza, rip. Igyunk egyet az emlékére! Kiskorúak persze csak tejet. ..
Ezt sem gondoltam volna 2007 szeptemberében, amikor négy kocka és egy butus szőke főszereplésével debütált a The Big Bang Theory azaz Agymenők című sorozat a CBS műsorán. Bevallom töredelmesen, hogy a Fotelpatkányok című rádióműsorban még ki is röhögtem a sorozatban…..