Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ködvágó

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Heti merítés 2013.02.03 16:00:23
Amikor az ember vigyorogva vereti át magát, és még csak meg se bánja Ez életem első saját tulajdonú autója. Persze anno óriási (= zéró) tapasztalattal az autóvásárlás terén vágtam bele a keresésbe, és bármennyire is tudtam, hogy ésszel kell autót venni, csak a szívemre…..
Ködvágó 2013.02.05 17:39:32
@ZF2: Háát,az ESP-t kikapcsolva lehet bele kapaszkodni :-) Anélkül könnyű megtörni (én ritkán - mondjuk havon, üres parkolóban - vetemedem csak erre). Szerencsére az ESP alap mindegyik kivitelben...
Ködvágó 2013.02.06 17:05:09
@Shadowbull: Nem vontam párhuzamot, csak próbáltam a leírt szempontok alapján felsorolni hasonló példákat (jó vezeti, nem praktikus, körülményesen szervízelhető). Ezek jutottak eszembe... Ha szigorúan a ritkaságot nézzük, akkor a Roadster is elég jól áll. Összesen 43.000 készült belőle (az elmúlt évtizedben ezekből azért "kopott" rendesen). Ha megnézed a HAHU-n, vagy a mobile.de-n (15, illetve 290 eladó példány), akkor azt lehet, mondani, hogy olyan ritka autót birtokolsz, mintha az említett álom-márkákból lenne szerencséd egyhez. Persze, hogy nem ugyanaz az árkategória és presztizs. Beszélgettem oldtimer MINI-sekkel, ők azt mondták, hogy szerintük hamarosan ez az autó lesz az egyik legnépszerűbb youngtimer (aztán oldtimer). Talán azon látszik legjobban ez a tendencia, hogy a különleges kiadásokból (Collector's Edition, Racing Edition, BRABUS Ultimate, V6 Biturbo) gyakorlatilag nincs eladó példány. A tulajok "ülnek" rajtuk. Évek óta figyelem... Persze, ezek nem lesznek soha álomautók, de már most látszik, hogy hamarosan bekerülnek egy korszak emblematikus kultautói közé.
Ködvágó 2013.02.06 18:59:30
@Kov: Siess, mert július 27.-én SMART és ROADSTER találkozó! Addigra legyen meg! :-)))))