Regisztráció Blogot indítok
Adatok
VándormadárAsia

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sokszor előfordult már velem, hogy valakivel a futásról beszélgettem. Igazándiból elég szürke, hétköznapi fickó vagyok, nem is nagyon lehet engem semmi másról megismerni, csak arról, hogy valakivel a futásról beszélek. Ez különböztet meg másoktól a munkahelyen, a színházban,…..
VándormadárAsia 2013.06.20 14:38:30
Bocsi, hogy bepofátlankodtam ide. Szöulban élek, tanulok, dolgozom. Gyerekként-kamaszként utáltam futni, ma meg ez az életem szerves része. Mondhatni azt is, életem felét futóként éltem le, 14 évesen kezdtem, a Cooper-teszttől féltem, nem akartam égni. Akkor még az is elképzelhetetlen volt számomra, hogy 12percet egyhuzamban leszaladjak. Egy év múlva 8-10km-t le tudtam menni egyszerre, amire nagyon büszke voltam. Ezt tartottam jó sokáig, aztán idén, február végén egy barátom fölvetette, miért nem futom le a félmaratont. Akkor még képébe röhögtem majdnem... Alig egy hét múlva meg ott álltam a rajtnál, az első félmaratonom előtt. Utolsó percben vettem meg egy másik versenyző rajtszámát. Az első 10km csont nélkül lement, de az utolsó 5km-en már csak a dac hajtott, hogy "mégpedig ezt meg kell csinálnom"... és sikerült!!! El sem hittem, napokig. Azóta 3 másik lement, és még tervezek párat... És talán a teljes maratont is ősszel (diploma előtt...). Tudom, őrült vagyok, de akkor is, kell egy kis őrület, nélküle unalmas lenne az élet. Szóval nem versenyzem,imádok futni, emiatt csinálom. Emellett más sportot is szeretek, túrázom, bringázom, evezek, síelni is tudok. Néha Családommal nevetve emlegetjük, mennyire utáltam futni gyerekként, ha a sportpályára kellett kifutni, már az is gáz volt nekem (3-400m)... Most meg függő vagyok, lelkiismeret-furdalás nálam is megvan, ha nem tudok edzeni :).
    Hol van már az ifjúságunk? Hol vannak a régi szép idők, amikor kazettát beélesítve hallgattuk a Juventust meg a Danubiust, hogy felvehessük a hónap slágerét egy háromszor letörölt kazettára (HU) (még így is lemaradt a nóta eleje, a végébe meg beleugatott…..
Csorba Csillag In memoriam Zoró 2009.11.24 11:36:00
November 18-án délután ment el közülünk végleg... Már napok óta le akartam írni, hogy mit érzek és gondolok, de nem volt még sem időm, sem lelkierőm… Napok teltek el azóta, de valahogy még mindig úgy érezzük, mintha itt lenne, mintha várna valaki otthon, mintha hallanám…..