Regisztráció Blogot indítok
Adatok
HPedro

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha Kimi Räikkönen tovább húzza a Williams-szerződés aláírását, mint a rétestésztát, egy másik finn tehetség, Valtteri Bottas megelőzheti. A 2007-es világbajnok lebegtetett visszatérése hónapok óta lázban tartja az F1-es közvéleményt. De miután a Katari Bank sokallja a finn…..
HPedro 2011.11.24 14:16:58
@feca73: azt írtam,hogy már nincs köze hozzá. 07' ben valóban VB győztes lett ami becsülendő. De most... Schumi effektus lenne.A Vettel körbeautózná mindenhol Őt. Továbbmegyek a Rosberg kölyök alá ha berakják végre a versenyképes Mergát fog még meglepcsit okozni ebben biztos vagyok.

A Ferrari viszont folytatja ezt a mélyrepülést amit az F1-es szegmens lassan tényleg nem tud hova tenni? Massa nem Önmaga 1.5 éve.... (baleset) ... sajnos Kubica ezért nem is fog visszatérni...ha visszatér mondjuk ki....szar lesz.. :( Pedig sajnálom mert kellően jó pilóta!
1461 nap alatt sok minden változott. A színes dobozok mára javarészt színes képkeretek lettek, öregebbek lettünk négy évvel, egy-két gyerekből tini lett, tinédzserekből felnőttek, tovább olvadtak a jéghegyek és Kiszel Tündét kárpótolta Fluor Tomi. Eljött az idő, hogy…..
Épp Hudák kolléganő érdekes napszemüvegét gusztálgattam az Index newsroomjában, amikor NAK kolléga csak úgy viccből felém nyújtotta új szerzeményét, melyet a fogarasi úti Tescóban vásárolt. Hű, mondom, de ismerős! Persze, a múlt héten épp az Árkádban található,…..
A kérdés ott motoszkált eddig is a fejünkben. Azt tudjuk, hogy sokan azért jailbreakelnek, hogy a fizetős programokat ingyen megszerezzék, de mivel az ismerőseim körében ez az arány abszolút elenyésző, nem mertem volna tippelni, a mai magyarországi helyzetre. Most Lovas Endre…..
HPedro 2011.05.17 17:20:25
@Urbijoe: "annak is van éves költsége" te ilyen igazi skót "vállalkozó" lehetsz... :D olyasfajta akinek maximálisan felesleges volt Apple termékre beruházni...borzalmasan irritál a "cégem van,egyik zsebemből a másikbe teszem a pénzt" dumád... iPhoneomra csak Buy / Free alkalmazást töltök...a Promra csak fizetőset...megéri a pénzét minden egyes App...a fejlesztőknek pedig sajnos csak azt tudom mondani,hogy fel a fejjel...talán javul ez a Világ még. Üdv
HPedro 2011.05.18 09:35:24
@14bob88:Hogy is van ez? :D "Kb az első pillanattól fogva jailbreakkel használom, és semmit nem vettem meg." -> "Eddig 2 dolgot vettem meg. Angry Birds és Infinity Blade." Mielőtt érvelni próbálsz,gondold végig amit írni szeretnél mert az,hogy Önmagadat cáfolod eléggé rossz fényt vet az értelmi szintedre. :D "Mert mivel kifizettem a telefon árát úgy érzem jogom van azt választani amit akarok, a fejlesztők nem az én 200 Ft-omba fognak belehalni. " DE! Pont abba fognak! Ahogy pék is belehalna ha elvennéd a 200 Ft.- értékű lisztet,ugyanúgy a fejlesztő is éhenhal. Remélem hamarosan megválsz a 3GS-edtől és egy Nokia 3210 képességeit fogod élvezni ÖRÖKRE! Nem vagy méltó Apple termék használatához. Életképtelen Pancser.
Megérkezett a Mac OS X Lion Preview második update-je (11A444d) tesztelésre. A számos hihetetlen és korszakalkotó ficsörről most nem emlékeznék meg, csak pár képet mutatnék, mit tud az operációs rendszer _alapból_, külső fájlok telepítése nélkül:Bezony, most már biztos, hogy…..
A Lionban van egy All My Files nevű hozzáférés, ami gyakorlatilag az összes, merevlemezen lévő fájlt listázza, a találatokat pedig lehet szűkíteni. Ennek az All My Files-nak pedig van egy ikonja, ami a Dockon ugyan túl kicsire van zsugorítva, hogy közelebbről szemügyre lehessen…..
HPedro 2011.04.30 12:23:00
@softcore: Memória zabáló Mac? :D nanemár...éppen most csinosítottam ki egy képet...körülbelül 1.5x annyira kezdett el pörögni a ventillátor a Pro-ban :D ez minden... ülj át egy másol asztalhoz inkább :D
A Dell marketingvezetője, Andy Lark megköszönte Steve Jobsnak a munkát, amit a tabletpiac létrehozásában végzett, majd szépen eltemette az iPadet. A haldoklás jeleit mostanában igencsak jól leplező tablet Lark szerint csak akkor jó, ha "rengeteg pénzed van és egy szigeten…..
HPedro 2011.03.30 13:32:30
@Suraki: Azért azt jegyezzük meg,hogy az apple igencsak ritkán szokott ehhez a módszerhez nyúlni. Lásd,hogy az Apple-t megtalálták az APP STORE szó miatt...merthogy az nem lehet az Ő szavuk mivel,hogy APP mint alkalmzás rövidítése...nem lehet kisajátítani...erre az Apple válaszul megküldte,hogy a Microsoft a WINDOWS (utálom leírni is) azaz "ABLAKOK" szó kisajátítása sem annyira helyes. a Microsoft elállt a vádaktól. A Tőzsdei mutatókkal viszont minden cég spekulál. Kivétel nélkül. :)
Most már senki ne vegyen MacBook Prót, a hírek szerint jövő héten érkeznek az új modellek. Persze a hírek nem az Apple felől csorogtak, hivatalosan csak annyit tudni, hogy az ázsiai Apple Store-okban a 24 órás szállítási időt a héten átírták 1-5 napra, de egyre többen…..
Na, elkezdődött, itt az újév, mindenki arra számít, hogy az Apple még januárban, vagy februárban, esetleg márciusban, de legkésőbb áprilisban bemutatja az iPad 2-t, amiről persze nem tudunk semmit. Mi lesz benne? Változik a hardver? Kap új funkciókat? Tudja a franc.Mindenesetre most…..
Appleblog Nem szeret az iPhone-om 2010.10.25 17:20:00
Miután megvásároltam az iPhone 4-esemet a premier napján, a jó öreg iPhone 3G-t eltettem a dobozába, aludni. Másfél-két hét múlva valami miatt elővettem, ekkor fedeztem fel ezt:Egy tökéletesen működő telefont tettem el, és egy halott wifivel szomorkodót vettem elő. Mi más…..
Ahogy ismerem a drága és egyben barátságos, jólelkű kommentelőket, Dinin itt most kapni fog azért, amiért nem állt meg segíteni egy másik autósnak, akit ugyanaz a gyökér kényszerített megállásra, amelyik vele is szívózott nem sokkal előtte. Hétvégén, most pénteken -…..
HPedro 2010.03.22 20:49:27
@"autónepper": ennyi...ebből a megnyilvánulásodból ki is derült,hogy valami kis 15 éves ámuldozó kisgyerek lehetsz..:) "de kajak" szavakat használsz...És ennek tetejébe lekatonázol egy Légióst.:) Gratulálok a Szüleidnek:) Taníttassanak Bölcsebben Kisfiú.
HPedro 2010.03.22 20:57:12
@"autónepper": világosak a felvetéseid:) azért katonáztál le mert nyomoréknak tartassz..értem.:) Szívesen akarnám , hogy a hátam mögé lopakodj és Belém köss:)))
Reálisabban nézve itt majd mindenki mellettem áll és nem melletted Kisfiú :))
Van egy érdekes magyar népszokás (bár egyesek inkább ‘népszopatásnak’ nevezik), az a neve, hogy diszkórazzia. Az utóbbi években az ombudsman ajánlása és az országos rendőrfőkapitány körlevele nyomán a szokás gyakorlása alábbhagyott hazánkban, azonban az elmúlt hetekben Heves, Hajdú és Csongrád…..