Regisztráció Blogot indítok
Adatok
W396

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Karirobi furcsálta, hogy az összeszereléskor atomjaira robbant, amúgy törhetetlennek hirdetett üveglapot 11 ezer forintért pótolhatna, bár az egész zuhanykabin került 20 rugóba, mert arra pont nem vonatkozott a garancia. Polikarbonát nem jó? Az biztos kevésbé törik.Április 22-n a…..
Jó nagy terror lehet a hazai élelmiszerboltokban, ugyanis nem először kapunk olyan, a munkakörülményekre panaszkodó levelet bolti eladóktól, amit bájos módon elkeseredett vagy felháborodott vásárlók nevében írnak nekünk. Kedves Elkeseredett vásárló, irtó cselesek vagyunk és…..
W396 2010.06.24 12:10:28
Frensysnek sikerült egy olyan Whirpool-mosógépet vásárolnia az Auchanban, ami minduntalan elkalandozik, ezért még a legrövidebb mosási programja sem ér sohase véget. A Homár különösen szereti a mosógépszerelőket, de még így is meglepő a "processzorcsere" utáni…..
Ezúttal nem exkluzív vetítésre lehet belépőt nyerni, hanem öt ajándékcsomagot, amiben van egy katonai oldaltáska, ún. szimatszatyor, (mert ebbe pont belefért a gázálarc annak idején) abban egy túlélőkészlet (legyen meglepetés a tartalma), egy Elit alakulat könyv Stephen Ambrose…..
Kérem szépen, 1612 megfejtés érkezett az HBO-val közös Pacific-játékunkra, amiből 1285 volt helyes és érvényes is, mert volt aki csak nem értette meg, hogy a telefonszáma megadása nélkül nem vehet részt a játékban. A szerencsés nyertesek neveit mi is megírjuk menten, de nem mi,…..
A Tv2 az utolsó pillanatban, de azért már a TVR-Hét lapzártája után (hogy az RTL Klub már ne kavarhasson be) bejelentette hivatalosan is, hogy hogyan rügyeznek ki a sorozatok tavasszal. Ahogy már megírtuk, márciusban új részekkel jelentkezik Doktor House, 3-án az ötödik évad záró…..
Imádom az olyan reklámokat, amelyek valamilyen kreatív ötlettel hirdetnek valamit, nem konkrétan az arcodba tolnak egy terméket, hogy: Itt van fogyasztó! Vedd és vidd! - hanem humorosan vagy más szemszögből közelítik meg az embereket. Most persze sorolhatnám a megannyi kisfilmet…..
W396 2010.01.15 09:16:47