Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Medbiotech Diagnosztika Csapat

42 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves Olvasónk! Elnézésed kérjük, hogy egy pár hete nem olvashattál tőlünk új infókat itt a blogon. Nem kell azonban aggódnod, nem tűntünk el teljesen. Csupán máshol kezdtünk aktív kommunikációba. Ez a hely pedig nem más, mint a holnapunk: a www.meggyogyulsz.com. Tehát…..
"Üzenet a szívtől"- avagy mit kell tenni nyáron az egészségért Nyáron fokozottan oda kell figyelnünk a szervezetünkre, és a szív egészséges működésére. A vérkeringés a szervezet minden más rendszerével összeköttetésben áll, így a benne zajló folyamatok hatása is…..
Nem az első, de nem is az utolsó volt a május 5-én megrendezett XX. nyílt napunk. Az előadás témája sokakat érintett, ami a vérnyomás problémákról szólt. A családias hangulatot a vendégek teremtették meg azzal, hogy részletesen elmondták problémáikat. A doktornő ezekre a…..
Napsütésből ismét nem volt hiány a 19. Nyílt Napunkon. Igaz, hogy nem jött el mindenki a rendezvényre, de így családiasabb hangulatban telt ez a szombat délelőtt is. A résztvevők közül két ember visszatérő páciensünk.Az cégbemutató előadás most sem maradt el. Ezt követte…..
Alig több mint egy évvel ezelőtt rendeztük meg első Nyílt Napunkat, ami február 25-ére már a XVIII-as számot viselte magán. Ismét túljelentkezés volt, aminek mi nagyon örülünk, hisz jó látni, hogy milyen sok ember szeretne egészségesen élni. Az előadás ismét tarolt,…..
Ugye Ön sem szereti az egyhangú, unalmas dolgokat? Mi sem!  Megújultunk! Nemcsak a csomagolás, hanem a tartalom is felfrissült!  Hogy megmutassuk, mire gondolunk, kattintson az alábbi honlapra, és lepődjön meg Ön is: www.meggyogyulsz.com   Reméljük, ezzel is…..
Ez a kijelentés csöppet sem túlzás. A hagyománnyá vált nyílt napjainkon, Nonstop Doctor bemutató előadásainkon mindig történik valami. Nem volt ez másképp a január 21-i bemutatónkon sem. Az érdekes és megdöbbentő kérdéseken és véleményeken kívül történt egy gyors…..
Aggodalomra semmi ok, csak egy újabb Nonstop Doctor bemutató előadásról van szó. Aki nem volt ott az azért, aki pedig ott volt az azért olvassa el!A hűvös idő január 17-én sem tántorított el senkit attól, hogy utcáról be nem szerezhető infókat tudjon meg a „mini…..
Mi mással zárhattuk volna a 2011-es évet, mint egy újabb tombola játékkal! A játék lényege az volt, hogy akik december 22- és 30-a között eljöttek hozzánk vizsgálatra, azoknak a nevei bekerültek egy üveggömbbe, majd január 3-án d.u. 15.00-kor kisorsoltuk! A nyerési lehetőség…..
A képek néha nagyon beszédesek tudnak lenni…ez volt igaz a december 17-én az év utolsóként megrendezett Nyílt Napjára is. A családias légkör mellett a kérdezz-felelek játék ismét emelt az előadás és a beszélgetés hangulatán. Nem először ugyan, de reméljük nem is…..
Hosszas hallgatás után megtörjük a csendet! Mivel? Az eddigi lezajlott nyílt napjaink összefoglalójával. Ugyanis november és december folyamán megrendezett nyílt napjainkkal sikerült elérnünk, hogy az ünnepek előtti készülődés alatt is az egészség legyen a központban. Egyik…..
Kétségtelen, hogy az alternatív gyógyászat korát éljük. Nem is lehet elzárkózni ez elől, hisz már a csapból is a piacon megvásárolható „csodagépek”, módszerek folynak. Ezeknek működésével és egészségre gyakorolt hatásával nem árt tisztában lenni, különben…..
Nem mondunk újat azzal, ha azt állítjuk, hogy már megint kieszeltünk Önnek valami óriásit!  Nem másról van itt szó, mint a KUPONOKRÓL…sőt! KUPONCSOMAGOKRÓL! Egyik páciensünk hívta fel a figyelmünket, hogy ne rejtsük véka alá ezt az értékes információt, vagyis a…..
Nemrég a Nemzetközi hulladékgyűjtés napján kimentünk csapatatostól a Nagyerdőre, és szemetet szedtünk…ezt egy 2 héttel ezelőtti bejegyzésünkben elolvashatja. Mivel a szívünkön viseljük a természet megóvását, így most kapóra jön az október 21-i „Tegyünk a…..
Napsütésből, és résztvevőből ezen az alkalmon sem volt hiány, ahogy ezt már megszokhattuk a Medbiotech Diagnosztika eddigi nyolc Nyílt Napján! Ismét megtelt a Medbiotech Diagnosztika napfényes előadóterme, immáron annyian voltak kíváncsiak a rendezvényre, hogy pótszékeket…..
Cseppet sem túloztuk el a címet, ugyanis szeptember 23-án a Nemzetközi hulladékgyűjtési napon, szó szerint lerohantuk az erdőt. Többedmagunkkal és néhány önként jelentkezővel elindultunk, hogy az oly sokak kedvenc pihenő és kiránduló helyét megtisztítsuk a szeméttől.…..
Egy esős nyári délelőtt, megint megrendeztük Nyílt Napunkat, immáron a 7. alkalommal. A rossz idő miatt nem jött el mindenki, de azért akadtak olyanok, akik mindent félretéve eljöttek. Bár kevesebben voltunk, de annál több idő jutott, hogy az a néhány ember kipróbáljon minden…..
 Újra bebizonyosodott, hogy érdemes játszani velünk, figyelni a játékainkat…ahogy azt már tőlünk megszokhatta a kedves nagyérdemű, mindig kieszelünk valamit, hogy egy percre se unatkozzon nálunk senki ember fia. És tessék! Mi megmondtuk! Legutóbb azt találtuk ki,…..
S lőn…Összekötöttük a kellemest a hasznossal!Létrehoztunk a gyerekeknek egy különálló játszósarkot, hogy ne unatkozzanak, amíg épp a szüleiket vizsgálják. A játékok tárházát folyamatosan bővítjük, hogy az egészen aprótól a már iskolásig minden gyerkőc…..
 Június 1-én meghirdettük, hogy akik június 1. és 30-a jönnek el hozzánk komplex vizsgálatra, azok között kisorsolunk egy könyvcsomagot.  Június 30-án lezártuk a játékot, és kisorsoltuk a 4 könyvből álló ajándék nyertesét. A szerencse a több 100 feliratkozó…..
Immáron hatodszor nyitotta meg kapuját a Medbiotech Diagnosztika az érdeklődők tábora előtt. Természetesen ismét jól sikerült a július 2-i Nyílt Napunk. Friss, nyári téma talált befogadó fülekre (Mit tehetünk az egészségünkért nyáron).Mint ahogyan azt már megszokhatták,…..
 Ha az ember egészséges, akkor sok mindenre vágyik. Utazásra, több pénzre, autóra, egy új házra.Azonban ha az ember beteg, akkor csupán egyetlen egy dologra vágyik az pedig nem más, minthogy egészséges legyen ismét! Ez az álom viszont nem mindig valósulhat meg, mert vannak…..
Egy rövid vázlat arról, ami kikívánkozik belőlünk: Kis híján fél éve kipattant egyikünk fejéből egy ötlet, hogy mi lenne, ha megismertetnénk az emberekkel magunkat, a szolgáltatásainkat, mi lenne, ha sok-sok érdeklődőt beavathatnánk kulisszatitkainkba, ha járatosak…..
Sokan ismerik a köpölyözés jótékony hatását, és sokan is alkalmazzák, mint terápiás módszert. De gondolta volna, hogy a köpölyözés segít felvenni a harcot a narancsbőrrel szemben is? Ezzel az ősi módszerrel nem csak hogy eltűntethető, hanem megelőzhető ez a mindenki…..
        Április 4-én meghirdettük, hogy akik május 4-ig fel- iratkoznak hírleveleinkre, azok között kisorsolunk egy 45.000 Ft értékű masszázs övet. Május 4-én lezárult tombolajátékunk, és még aznap sorsolásra kerültek a nevek.   A…..