Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kajakra

0 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Mikulás manóinak igyekezete nudli lehet ahhoz a sürgés-forgáshoz képest, amit ma reggel 8-ig produkálhattak az ország polgármesteri hivatalaiban. 30-án este jelent meg ugyanis a hír a kormany.hu-n, hogy Kövér László aláírásával ellátott "személyre szóló" Alaptörvénye…..
A Homár mélységes jóindulattal viseltetik minden élőlény iránt, de aki még mindig hisz a kuponos akciókban, azoknak álljon itt KK sztorija. 2,5 hónapjába, két megrendelésébe illetve kiterjedt levelezésébe került, hogy megszerezze barátnőjének szánt ajándékot, és ne csak a…..
Az elmúlt hetekben többször előjött a zebra téma, G B is ezzel kapcsolatban küldött nekünk egy levelet. A cím az Ő érdeme, de szerintem találó, és passzol a témához.Most olvastam a szegedi zebrás sztorit, gondoltam megírom én is a minapi élményemet. Nos. Krisztina krt.,…..
kajakra 2011.06.24 09:28:35
@Rong: ja, lehet. de a bicajos mit hitt? hogy 1000 kilós autónak ugyanakkora a fékútja, mint egy 10 kilós biciklinek?

BS satuzott és kormányzott és így is csak bicajos MELLETT tudott megállni és nem mögötte.
Múlt kedden vezető hír volt, hogy "Hurrá, mégsem 3 hónapig jár majd csak a munkanélküli segély álláskeresési járadék".Azért örült ennek annyira mindenki, mert a március elején bemutatott Széll Kálmán-terv, és az arra épülő, Brüsszelnek leadott…..
Zsófitól már a második tömbjegyét tulajdonította el egy ellenőr arra hivatkozva, hogy nem lyukasztott. A Homárnak csak ködös emlékei vannak, de mintha dátumot is nyomtatna a gép a jegyre, vagy azt csak a metróban? Így azért elég egyszerű lenne ellenőrizni, vagy túl egyszerű…..
Mivel ez egy autós blog, szép számmal kerülnek be az autó kontra kerékpár ellentétet az előbbi szemszögéből leíró posztok. Legtöbben közülünk talán elfogultságból is úgy látjuk, hogy a biciklisek szabálytalanabbak. Van mind a két félből bőven ilyen és olyan is, bár míg…..
Subba Viktor, a médium 2011.06.01 13:20:00
Na már megint.....
kajakra 2011.06.02 09:42:26
A tavalyi felhördülés az alábbi beszámoló szerint nem lehetett teljesen alaptalan, minthogy még mindig rinyálnak a Mongolian BBQ-ban, ha valami nem tetszik a pincérnek:A Mongolian BBQ-t ért sok negatív felhang előtt értetlenül álltam - tegnapig. Már három éve járunk egyetemista…..
Adriennt nem irigyeljük, amiért - pont egy pénztárca vásárlása közben - a pénze elindult, de nem érkezett meg a divatbolt számlájára. Velünk ilyen még sohasem történt, bár a lebegést vízi lényekként nagyon szeretjük. Azt az egyet nem egészen értjük, hogy ha ez az összeg be…..
Én olyan "bele a vaktengerbe" típusú rák vagyok, nem gondolkozom sokat, a számlára nyomtatott 10-12 százalékos felszolgálási díjat is világ életemben elfogadtam a borravaló kimosakodott szinonimájának. Ennek megfelelően ahol ilyet láttam a számlán, ott annyit adtam,…..
Amióta kitettem a Brutális szurkolóverés a magyar-moldávon című posztot, amelyikben Papp Zsombor elmesélte, hogyan okozott majdnem tömegkatasztrófát a rossz szervezés az Eb-selejtezőn, és hogyan vertek meg teljesen indokolatlanul egy szurkolót a biztonságiak, izzanak a kommentek és…..
A backdoor kommunikációs üzeneteket bemutató Homár-posztok általában a felhőtlen szórakozást célozzák, ez a bejegyzés azonban a górcső funkcióját is betölti. Toljuk csak a górcső alá az az adópénzből működő mamutszervezetet, ahol a munkavállalók olyan mentális…..
kajakra 2010.09.03 12:54:47
CsZ-t mérhetetlenül felbosszantotta, hogy a 168E sorfőrje nem egyszerűen rágyújtott, de a vezetőfülke ajtaját sem volt hajlandó becsukni, majd olvasónkat - füstös - levegőnek nézte. Az eset CsZ-ből szenvedélyes szóáradatot váltott ki. Humán interakcióval megspékelt kirohanás…..
Mindenki nézzen magába és döntsön, hogy akkor most érdemes-e hipermarketekbe járni avagy sem:Ezt a gyöngyszemet sajnos, csak akkor sikerült lekapni, amikor már felállt, mert addig GUGGOLT!!! Képzelhetitek...Üdvszmut..
Ismerjék meg az embert, aki - levelezgetésben kimerülő - harcot indított a híres hamburgeres ellen, mert az megerőszakolja a magyar ábécét. Mártont sérti, hogy a McDonald's CBH-nak nevezi a csirke-bacon-hagyma-szendvicset, pedig a csirke szó cs-vel kezdődik. Engem aztán nem zavarnak…..
Egyszer az azóta megszűnt Nyugati tér Griff öltönyházában jártam úgy mint Réka édesanyja, így aztán két másik boltban költöttük el az alkalmi ruhákra való nem kevés félretett pénzünket. Utólag bánom, hogy végül nem mentem vissza és toltam le a blokkot az arrogáns eladó…..
"Családias a légkör, barátságos és szakszerû a kiszolgálás" - írja a MediLine biodiszkont üzletház weboldala. A családiasságba azonban - a kétgyermekes Homár szerint némi joggal, a de a kereskedelemben mégis kissé szokatlan módon - nem értik bele a gyerekeket és a…..
kajakra 2009.12.08 13:44:35
@olimami: férjed tud róla, hogy építési területre hordod a közös gyermeketeket, amíg ő melózik?
Rendőrszezon van a Homáron, de Gergő sztorija nem botrányos, inkább az élet alapkérdéseit feszegeti, mindezt egy autópályán, belső sávban 130-cal haladó rendőrautó miatt. Részletek lentebb: Egy vasárnapi jelenségről szeretnék beszámolni nektek, amit az M1-es autópályán…..
Pompás mikrotörténet következik itt, mélyebb következtetés nem vonható le belőle, nem érint tömegeket, durva átverés sincs benne, gonosz monopólium még kevésbé, viszont megismerhetünk egy olyan tudatos fogyasztót, amilyenek még mi sem vagyunk. Henci az az ember, aki az utcán…..
kajakra 2009.06.29 12:21:42
@bérletes itthonmaradt:

jó ez a honlap!
20 perce röhögök a Brother Pinball néven :D:D
Ritka szerencsésen estek egybe az akciók csütörtökön, egyszerre árulták a fanszőrzetes csirkecombot és a zöld pörkölthúst. Aki a harmadik specialitásra is kiváncsi, alant kielégítheti a vágyait, ott olvasható Kis Balázs vonatkozó levele is.Kedves környékbeli Barátaim,…..
A Homár tökéletesen megérti N.M.-et, ugyanis hónapok óta zaklat egy ügyvédi iroda, hogy fizessem be egy Gripen árát, amiért pár éve elkaptak a hetes buszon. Persze ordas hazugság az egész, nem kaptak el, hetes busszal utoljára úgy tíz éve utaztam. Mondtam nekik, hogy rendes…..
kajakra 2008.12.18 11:30:27
Szégyenpad rovatunk stábja abban bízik, hogy bunkó autóstársaink némelyike egyben Homár-olvasó is, és ha szembesülnek a saját sötét oldalukkal, legalább magukban kicsit elpirulnak. Első versenyzőnkről ennyit írt -Zs-: Ezt a képet a póluscenter parkolójában lőttem,…..