Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Robbet

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
E derűs januári hétfőn állóhajóztunk egyet a Magyar Gépjárműimportőrök Egyesületével. A sajtóból sokakat érdekelt, merre tart a magyarországi gépjárműkerekedelem, erre gyorsan választ kaphat, ha megnyomja a ctrl-f kombinációt (alma-f macen) és rákeres: visszaesés.…..
Robbet 2010.01.15 13:47:46
@petke33:

Én a regadó ellen vagyok, ne érts félre, de nem igaz, hogy a regadó miatt kell új autót venni.
Egyrészt mert az új autóra is van regadó, másrészt most is vehet bárki használt jó kocsit olcsón. A regadó eltörlésével nyilván még olcsóbban lehetne használtat venni, de aki akar az most is talál versenyképes alternatívát az új autóval szemben, senki nincs rákényszerítve az újra.
Robbet 2010.01.15 13:54:13
@foolproof:

Abba nem gondolsz bele, hogy az emberek nem csak azért akarnak eladni egy autót, mert újabbat, jobbat vesznek, hanem pl azért is mert mondjuk másra kell a pénz. És ez esetben baromira nem mindegy, hogy mondjuk egyik nap még 1.300.000-at ér az autód, másik nap meg már csak 1 millát vagy annyit se.
Attól, hogy engem, meg valószínűleg téged sem érint ez a probléma, sokaknak igen fájdalmas lenne, ha az autójuk egyik napról a másikra elértéktelenedne, sőt a hirtelen beáramló autók miatt esetleg teljesen eladhatatlanná vállna.
Ne csak magadra gondolj!

A regadó igazságtalan, ellentétes az EU lényegével és egyértelműen el kell törölni. Csak nem mindegy, hogy hogyan.
Robbet 2010.01.15 15:29:04
@BartiS2:
Szándékosan nem akarod megérteni azt amit mondok?
Hol írtam, hogy emeljék a regadót vagy hogy tartsuk meg az idők végezetéig?
Ponthogy azt magyarázom, hogy meg kell szüntetni, csak nem egyik napról a másikra, mert az ugyanolyan igazságtalan hátrányokkal járna mint maga a regadó.
Szép fokozatosan kellene csökkenteni. Ennyi. Nem igaz, hogy ezt nem lehet felfogni.