Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vidéki lány

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fogyik a magyar!1. rész Az elmúlt hetekben a hazai sajtóban rendkívüli visszhangot váltott ki a hazai népességfogyás legújabb adata, amely szerint az idén tízmillió alá csökken nemzetünk lélekszáma. (E cikk sajátos aktualitását az adja, hogy Orbán Viktor miniszterelnök…..
Vidéki lány 2010.07.16 21:54:31
@Énbagoly: Akkor sem működött már a hagyományos nagycsaládos együttélés. Csak kényszerből voltak együtt. Szerinted mi az alapja a sok anyós-viccnek ésatöbbi?

Mindemellett azt hinni, hogy a család mint olyan meg fog szűnni, szerintem hülyeség. Maximum átalakul, mint tette azt már párszor a történelem folyamán, de valamilyen formációban mindenképpen képessé kell váljon arra, hogy életképes és normális utódokat produkáljon.

Egyébként boldog házasságban élek 10 éve, párkapcsolatban pedig ennek a kétszeresét éltük le együtt. Akkor érezzem magam kakukktojásnak vagy váljak el/lépjek félre gyorsan mert nem vagyok trendi?
Ez a lófejnél is sokkal keményebb. Robi penészes töltött káposztával üzen az Elmünek, mert szerinte az állandó áramkimaradások tették tönkre a hűtőjét. Sejtettük, hogy a KISZ manapság nem pozitív hívószó, de hogy a budapesti KISZ-lakótelepen ilyen borzalmas legyen a…..
Vidéki lány 2010.06.07 09:29:49
@punnyatt: Aztán mit ér vele, ha akár írásban tesz panaszt?
Elárulom, ha nem volt még tapasztalatod: nagyívben szarnak a fejére.
Velünk ugyanezt csinálta a Fibernet szarerté, hiába írtam még a hírközlési hatóságnak is, mit művelnek. Hadd ne mondjam, hogy az ügy végén, bár elmondták, hogy a "hiba tényleg az ő készülékükben van" és elnézésemet kérik mégis nekem kellett fizetni azzal, hogy így majd hamar megoldódik az ügy és visszautalják a pénzt. Persze azóta se láttam ebből semmit, de már úgy voltam vele, hogy legalább megszabadulok tőlük...