Regisztráció Blogot indítok
Adatok
liya

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az elmúlt fél évben viszonylag sokat utaztam, természetesen Couchsurfinggel, és rájöttem arra, hogy szálláskeresésnél és vendégfogadásnál nem ugyanazok a célok motiválnak engem. Mikor vendéget fogadok, és tettem ezt már közel 80 szörferrel, az a fontos, hogy írjon nagyon jó…..
liya 2014.05.14 15:54:25
@nikita: ami még érdekes lehet, és ebben még nincs sok tapasztalatom, hogy mennyi idővel az utazás előtt érdemes kiküldeni a requestet. A legjobb, ha az illető a profilján leírja mit szeret, de legtöbbnél csak találgatni lehet. Van aki felháborodik azon, ha 2 nappal előtte küldenek neki, van aki meg 3 napnál előrébb nem tud gondolkozni.
liya 2014.05.15 09:08:57
@nikita: egyetértek, és sosem értem, amikor valaki vitakozik a CS lényegével. Mert mi is a CS? Semmi különös, semmi világmegváltó dolog, hanem egy platform, amit mindenki arra használ, amire jónak látja. Bevallom én ingyen szállás miatt kezdtem el, de még az első szörfölésem előtt egy csomót hosztoltam, és lehet csak mázlim volt, de olyan élményeket kaptam, amit enélkül soha. Ha valaki csak a rosszat látja valamiben, akkor a rosszat fogja kapni, ennyi.

@retrovírus: "ruppótlan proli"? :D hát nem épp ellenkezőleg, csodálatos, hogy olyan emberek, akik enélkül nem vágtak volna bele az utazásba, elindulnak, és világot láthatnak! Sok backpacker-rel találkoztam, akik úgymond ruppótlan prolik, viszont krva jó fej, bevállalós, laza emberek, akiknek lehet egy fityingjük sincs, de mondhatom gazdagabb életük van mint nekünk. CS nélkül sosem találkoztam volna ezekkel az emberekkel, mert tök más szálon fut az életünk. De ki tudja, egyszer még én is lehetek backpacker.. :)
Tegnap megnéztük a Förtelmes főnököket, tudjátok, a most futó filmet, amiben a beosztottak meg akarják ölni az elviselhetetlen főnökeiket. Hiába ígéretes a trailer, a film szerintem nagyon szar, nem ajánlom senkinek, max. esetleg letöltésre, de fizetni nem érdemes érte. Nem is csak a nyilvánvaló…..
liya 2011.08.16 14:02:35
@irodai gerilla: van még benne egy-két jó jelenet, pl halpucolás a tcp vagy milyen jelentéseken :D ezt csak az érzi át igazán, aki 8 órán keresztül gubbaszt egy monitor előtt, és mindennap ugyanúgy telik. de valószínűleg ilyen emberek nem írnak forgatókönyveket..