Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tűz van Babám?

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jogos-e, hogy a BKV dolgozói időről időre megbénítják a város közlekedését? Egyáltalán megbénítják-e, vagy mindenki megvonja a vállát, és gond nélkül megoldja a megoldhatatlant, és a szokásos időben beér a munkahelyére? Szavazz! (Szolg.közl.: úgy tűnik, Firefoxból…..
Tűz van Babám? 2010.01.14 21:47:10
@Mentő:
Magam részéről nem értek egyet ezzel a közlekedési szolgáltatók sztrájkjával mert ez nem érdek képviselet ez politika.
A Gaskó valamikor politikai megrendelést kapott és azóta, ha teheti sztrájkra szólitja fel az embereit. Most is a közlekedés megbénítása a célja.
A BKV-s "szakszerv" emberei az elmúlt években zsarolta a vezetőit akik odaadták az állam bácsitól kapott pénzeket -mert majd lesz másik-, ez nem mehet a végtelenségig valamikor meg kell állniuk a zsarolással.
Mi tűzoltók nem sztájkolhatunk, mégis elvettek a múlt évben 8 %-ot tavaj a fizetésünkből és azt már nem adják vissza. Mi lenne, ha Mi is zsarolhatnánk a munkáltatóinkat, leégne a házatok? Jól esne a BKV-s szakiknak ha a tűzoltó sztrájk miatt hajléktalanná válnának? Ebbe nem is gondoltak bele a nagy szakik csak vigyorognak a világba, hogy ők miattuk áll a világ. Azt nem is sejtik, hogy milyen bosszúság, ha a szolgálati helyünkre nem érünk be. Ja persze addig míg nem érünk be addig túlórázik az előző szolgálatban lévő, Mi meg az utánunk jővő késése miatt mehetünk később pihenni. Ez egy-két szolgálatig még elmegy, de ez nagyon fárasztó.
Ha tehetnénk minden Vasutas és BKV-s lakásának tüzéhez csak késve mennénk oltani, vagy ha leégett a háza, kiégett a lakása akkor érnénk ki és vigyorognánk rajta, hogy nem lehetett eddig az ulti partit befejezni a meleg pihenő helyiségünkben.
Mondjátok nem dühitő az a vigyori szakszervezetis cselekedet, nekem az.