Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rémy

11 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sokat kritizáltam már hazánkat ebben a blogban, és még fogom is, de persze szó sincs arról, hogy csak mi vágjuk magunk alatt a fát. Vidítsuk fel szívünket a ténnyel: nem egyedül vacogunk az önsorsrontás hideg erdejében, sőt népes társaságban vagyunk. Lazításképp fogok…..
A választók manipulálásával. Erről szól a politikia, és az nyer, aki hatékonyabb.A maniplulálás nem más, mint a hazugság művészete. Egyáltalán nem könnyű mesterség, ellenkezőleg, nagyon nehéz. A választó bizalmatlan, gyanakvó, a konkurens pártok folyamatosan megcáfolnak…..
Rémy 2010.02.18 08:58:19
@arconfosom: ha már így megfenyegettél, nem töröllek ;)

Az általad felhozott esetek éppen a jól eltalált optimális-szintet példázzák. Hisz beváltak. 2006 pont arról szólt, hogy nem a legtöbbet ígérő nyert. A protest-szavazatok mellett szerintem az átvert szavazók voksai döntőek sok-sok éve a választásokon.
Rémy 2010.02.18 10:12:08
@LMP go' - www.lehetmas.hu - www.lmpbaranya.hu:
Kitöröltem az utolsó két kommentedet, és ha folytatod, ki is tiltalak. Semmi bajom az LMP-vel, de nem hagyom tele spammelni a blogomat. Ha érdemi hozzászólásod van, örömmel látlak.
Rémy 2010.02.18 11:25:11
@Palkovics Ede: Köszi.

A "Az örökség - avagy gutentág faszikáim" című filmről még nem hallottam, de már a címe is remek, és a cseh filmszatírák amúgy is nagy jók, úgyhogy be kell pótolnom.
Rióban megy a szamba, Velencében az álarcosbál, a mi kis Mohácsunkon pedig most volt a Busó-járás utolsó napja. Ebből az alkalomból leírom, micsoda remek dolog ez, és egyben mekkora - egyelőre kihasználatlan - lehetőséget látok benne.A busójárásban szerintem sokkal, de tényleg…..
Előző posztomban a felelősség-vállalás hiányáról írtam, bár az egyéni szinten helyhiány miatt nem írtam pl. az egzisztenciális felelőtlenségről (pl. hitelre fogyasztás), vagy a szintén gyenge lábakon álló, nem eléggé tudatosult egészségügyi felelősségünkről. Most…..
A cím talán túl finoman fogalmaz, többről van szó, mint puszta hiányról. Hárítunk, védekezünk, és menekülünk a felelősség elől. A hárítás a nyílt, reflexszerű tagadással kezdődik, ha ez nem lehetséges, akkor jön a hazugság, az elkenés, a bagatellizálás, a…..
Előző posztomban hosszasan írtam arról, hogy Magyarország kooperációs szempontból egy kietlen sivatag „amit nem ismerek, nem is hiányzik” mottóval; illetve arról is írtam, hogy jó lenne ebből valahogy kitörni. Most erre teszek egy javaslatot.De még előtte idézzünk fel…..
Most leírom, hogyan alakult át a gondolkodásom a hosszú évek alatt, méghozzá a magyar állam, és a honfitársaim pénzszerzési szokásait illetően. Nem öncélú exhibicionizmusból teregetem ki a neuron-láncaimat, hanem mert az az erős gyanúm, hogy gondolataimmal nem vagyok egyedül.…..
törökgáborelemez 42. 1+1=0? 2010.01.22 18:55:00
Több okból sem szerencsés, ha egy elemző a megérzéseiről beszél. Mondanom sem kell, hogy az ilyesmi nem tartozik a bevett módszerek közé, ráadásul önveszélyes is ilyen nehezen igazolható állításokkal traktálni a publikumot. Miután azonban egy blog többet bír el, ezúttal…..
w No megállj csak! 2010.01.21 07:00:00
„Egy gyerek fejlődését két dolog tudja tönkretenni, a kereszténység és a pornográfia.” Para-Kovács Imre, Klubrádió „Könyörülj meg Szűz Mária országán, hiszen az ateizmus miatt sokan nem tudják, mit cselekszenek. Add meg nekik a megtérés kegyelmét, hogy…..
Arra emlékeztek, amikor a csupa noname focistából álló görög focicsapat megnyerte a 2004-es Európa bajnokságot? Méghozzá csupa nagy sztárral teletűzdelt top csapatok ellen nyert, bizony ám. Mennyi esélyük volt? Lássuk: „A sportszakértők, kommentátorok és a közvélemény…..
Blogom érdemi részét mindjárt egy kis sorozattal kezdem, melyben megpróbálom megragadni azokat a főbb hibákat, amik örök kudarcra és változatlanságra kárhoztatják hazánkat. A hibák mértéke és együttes hatásuk olyan nagy, hogy az egész nemzet sorsát meghatározzák. Ezzel…..
Ez poszt az előző, blogindító írás folytatása, tovább gondolása. Mint az előző posztban is írtam, hazánk legfőbb problémái nem politikai természetűek. Egy ország normálisan fejlődéséhez, nem elég egy jog- és intézményrendszer, nem elegek a politikai és gazdasági…..
Szép jó napot mindenkinek,ezennel blogomat megnyitom. Eddig csöndben néztem mi folyik ebben az országban, de úgy döntöttem, mostantól leírom a véleményem. Tudom, egy blog nem oszt, nem szoroz. De legalább kiírom magamból és rendszerezem a gondolataim. Ha netalán mást is érdekel…..