Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Le Coq

2 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Appleblog Itt a Safari 5.0.2 2010.09.08 12:06:00
Megérkezett a második frissítés a böngészőhöz, mindenki legyen boldog, mert mostantól mindenféle hibajavítással leszünk gazdagabbak. A jelszavak: Google Image, Flash 10.1, Safari Extensions Gallery, gyorsabb viszont nem feltétlenül lesz az cucc, és gondolom továbbra is kész…..
Le Coq 2010.09.09 13:17:19
@djpetee: sajnos ezt csak megerősíteni tudom!!! Ugyanez játszódik le nálam. Fagy mint az állat, illetve pörög a szívárvány...
Elérkezett tehát az első - és talán egyetlen - szeptemberi szerda, a nagy bejelentések napja. Az Apple Music Eventet szokásunknak megfelelően élőben közvetítjük, én Budapestről, a fotelemből, Csaba pedig Londonból, az ottani Apple főhadiszállásáról, ahol közvetlenül az…..
Oké, van egy elméletem. Egy összeesküvés-elmélet. Ezek napjainkban élik fénykorukat, így én is beszállok.Kezdődött minden a tetheringgel. Néha elment, idegesítő volt. Ez volt a 3.1.3 korszak vége. Hogy miért ment el, nem tudom, de többen jelezték, hogy nagyjából egy időben…..
Le Coq 2010.07.19 21:47:54
@JohnHenry: érdekes, mert van ami gyors volt és most tetű lassú (iPhoto, Aperture, World) és van ami tényleg csak döcögött és most meg rendben használható több alkalmazás mellett is (CS3-4, Safari, iTunes)
Akkor ezek pszichózis ciklusok, jól értem? :)
Újabb rovatbontó reggeli következik, bizonyítva azt a sejtést, hogy minden lény máshogy étkezik a kék bolygón. Kivéve persze a vízidisznókat. De hát a vízidisznók hülyék.Megátalkodott Gáborunk nem otthon, hírolvasás közben táplákozik kekszet kávéval, hanem bemegy a…..
Greenfishing Tüzön vízből 2010.06.15 13:55:00
Arra gondoltunk, hogy megnézzük, nekünk mégis mink van! Próbáltuk már sokszor elképzelni magunkat mondjuk a Lost egyik helyszínén, helyi alapanyagokból nem éhenhalni vagy beleélni magunkat a focivébén résztvevő turistákat vendégül látó fokvárosi bisztrótulajdonos helyébe.…..
Greenfishing Balatoni ragadozók 2010.05.23 12:52:00
Ugye ismerős a balatoni helyzet? Jó időben megjelennek a ragadozók és lecsapnak!Múlt hétvégén az országosan is híres "legnagyobb viharban" horgásztunk a Balatonon, megdöbbentően jó eredménnyel (és jó hangulatban). Ezen a hosszú hétvégén Szákos Frodó és Darth Feeder…..
Greenfishing A kis aranyos 2010.04.21 15:26:00
Megpróbáltam a lehető "legrövidebb" idő alatt úszót gyártani balsafából, de a bambusz kísértésbe vitt.. A test balsafa, a szár bambusz. Apróhalra terveztem,had rettegjen a halak apraja! / nagyja!?..