Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Halmoska

1 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Modorosblog Az expasim 2010.06.15 07:00:00
-Na nézzenek oda - mit eszünk ma, Bazsi? -Karbonárát, én csináltam. -Komolyan? De ügyi vagy. Carbonara... e una Coca-Cola... A volt barátom is állandóan a konyhában sertepertélt - mondjuk ő szakács végzettségű is volt. Ennél azért egy fokkal bonyolultabb dolgokat főzött…..
Halmoska 2010.06.15 19:51:20
@babbato: Kémia! Magyarul sztem tökéletes elnevezés. Az van! Az én pasim is 'megismert' legalább 300 nőt - persze a feleségén kívül. Aztán - állítólag az én szagom és a bőröm, meg hogy az ő kuksija és az én micsodám az annyira összeillenek... Most válik, persze anya nem tudja a háromszázat, csak rám haragszik. Én meg közben lassan belefáradok, hogy csak az a napi 'tökéletes' öt-nyolc menet jut, de mozit már egy éve nem láttam.
Fő a türelem?
De még pénze sincs, könyörgöm, csak tökéletes az ágyban!
Halmoska 2010.06.15 19:57:59
@dex.ion: Ja, azt meg el is felejtettem mondani, hogy utálja a kajaszagot, szóval nem hogy nem főz, de egyenesen kikéri magának, ha főzöl - mert attól csak hízik. Hagymát és fokhagymát meg csak akkor használj, ha meguntad az életed, mert egy hétig morog a 'szag' miatt.
Szóval, kell ez nekem? Vagy tudtok jobbat?
Halmoska 2010.06.15 20:16:51
@lárvalányhaj: Igazad van. Szagolgattam, élveztem is, de most már megbüdösödött a vize... De azért még egy ilyen jó 'szakácsot' találni, aki ilyen jól 'főz' az ágyban....
Ugye, ahogy azt Rajz János Bácsi mondta: Csak a gyep... Az a szép zöld gyep.... Csak az fog nagyon hiányozni!
Szerelem, ha tiltott Mi van akkor? 2010.01.14 20:05:00
Mi van akkor, ha beleszeretsz abba, akibe tilos? Aki a barátnőd férje! Aki a volt férjed barátja! Akit utáltál 10 évig!És tudod, hogy soha senki még nem szeretett ilyen szépen - beleértve apádat és anyádat is.És azt is tudod, hogy az egész falu megvet és kiközösít... És te vagy…..