Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Eledh Laure (törölt)

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A hirtelen leesett hó és a ráfagyott ónos eső még nagyobb erőpróba elé állítja madarainkat a tél közepén. A természetvédő szakemberek, számos helyen segítik a ragadozómadarak túlélését: halastavainknál telelő rétisasok például rendszeresen kapnak haldögöt a téli…..
"Ezt a kis fázó galambot most fényképeztem karácsony táján. Felpillantottam a háztetőre az erkélyről, és láttam, hogy sorban ott gubbasztanak a galambok" - írja Balázs és mi azért is nagyon örülünk, mert végre adhattunk egy jó kis alliteráló címet, amire oly rég…..
"Ez itt a szüleim vénséges vén pulija, Ernő. Hogy miért visel zoknit, az anyukám leveléből kiderül. Remélem tetszik a kép és kiteszitek, anyukám odalenne, imádják ezt az öreg büdi szőrzsákot" - írta nekünk Luca. És mivel Ernő határozottan cuki ebben a decens kis…..
"Ez a méregzsák macska itt Ferenc Jóska, aki épp nem tetszését fejezi ki, hogy felébresztették." - írta nekünk Rita.Az macsek arcára írt üzenetet nem tűri a szereksztőfelület, de a közeli képhez Önök is viszonylag egyszerűen hozzáképzelhetik, mi pedig ezzel a képpel…..
Nincs tovább, befejezzük, vége. Megtaláltuk a világegyetem legcukibb videóját, minden cukik cukiját, a cukiság megtestesítőjét: az álmában müszmögő, rágcsáló, nyüszögő fehér nyuszit. Hangerőt föltekerni, zsebkendőket előkészíteni. Tessék. ..
"Íme a cica, aki hat napja még ázott egy bokorban, csipás szemekkel és abba nem hagyva nyávogását várta, hogy valaki rátaláljon" - írta olvasónk, D.Z. "A kéthónapos cica végül szerető gazdira talált és a Csipás nevet kapta. Mostmár megállás nélkül csak a…..
Eledh Laure (törölt) 2008.01.08 18:09:18
Neve: Kitty White Születésnapja: 1974 november 1. Vércsoportja: A Születési helye: London külvárosa Szülei: George és Mary White Magassága: öt fényes almányi Súlya: három fényes almányi Kedvenc étele: Mama almáspitéje Hobbija: utazás, zenehallgatás, olvasás, új barátok…..
"Láttam a "közeli orr az cuki" postokat, és íme, az én kutyám orra közelről" - írja Ben és felvételével a fenti tétel újra bizonyosságot nyert...
"Ő itt Bogi, aki egy többek szerint szépséges labradorleány (én túlságosan elfogult vagyok vele kapcsolatban). Mostanában így alszik, amivel csak egyetlen probléma akad: ebben a pozitúrában horkol. Nem kicsit. Nagyon. De ettől még cukorfalat" - írta nekünk Passenger..
A web első számú cukisztárja ma a Hógolyó névre hallgató, faját tekintve sárgabóbitás kakadu, aki a Back Street Boys Everybody című számára táncol. Szeptemberben a Bird Lover Only Rescue című madárvédő blog szerzője adta közre a példaértékű felvételt, ami akár kamu…..
"A képen az én kedvencem látszik, amint napfürdőzik - egyszóval elvezi az életet. Ezt érdemes eltanulni tőle." - írta a cukiságnak Lilla...
Gyorsétterem-reklámnak hihetnénk, de legkevésbé sem az. Sokkal inkább újabb bizonyíték  arra, hogy a különféle dolgokba bebújás a macskák igen kedvelt szórakozása. Szmöre zacskóba rejtőzni is szeret, mert úgy gondolja, ott biztonságos. ..
Eledh Laure (törölt) 2007.10.12 10:51:19
"Tegnap csináltam rendelőnkben ezt a videót. Kollégám (Zsargal) hozta be 6 hónapos angol bulldog fiú kutyusát, a rövidnevű Leonsio of To Love Till Crazinesst azért, hogy szokja az emberek, állatok közelségét és így szocializálódjon. Ehelyett sértődötten beült a sarokba…..
"Ő Luca a 4 hónapos tacsim." - írta nekünk Ágica, majd levelét egy rövid jellemzéssel folytatta: "Lucáról annyit, hogy imád enni, ágyban aludni, terrorizálni a másik két nagykutyánkat, labdázni, irtani a növényzetet, és plüssöket gyilkolászni." Ezek szerint…..
"Hogy egy picit rácáfolják a Mihály által küldött örökké alvós koala macira... A kép szintén Schönbrunnban készült. (A szeme nyitva van ugyan, de a tekintete kissé bágyadt.)" A leleplező képet Edit küldte nekünk, köszönjük...
Nem kell megijedni, nem egy Barátok közt rajongó vágta fel az ereit a történéseken, és nem is annyira vicces a sztori, hogy poénkodjunk rajta, de ez van. Az NBC amerikai tévécsatorna Dateline NBC: To Catch a Predator című műsora az elmúlt másfél évben nemes feladatot vállalt…..