Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bidresbodros ártány

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sok kommentelő kérdezte, hogy hová tűnt Baló György a Kossuth Rádió 180 perc című műsorából. A választ a Kreatívban leltük meg: Balónak a Kassza című új köztévés műsora miatt az MTV nem engedte, hogy szerződést hosszabbítson az MR1-el. Balót február 15-től Mong Attila…..
Baló Györgynek rossz éve volt tavaly. Februárban otthagyta A szólás szabadságát, aztán felesége, Morvai Krisztina miatt nem vezethette az MTV EP-választási műsorát, majd szeptemberben, mikor már a tévéújság is beharangozta, az utolsó pillanatban kiderült, hogy nem indulhat el…..
bidresbodros ártány 2010.02.04 12:04:36
@bidresbodros ártány:

azaz koncepció:)) elkaptam a beszédhibát
bidresbodros ártány 2010.02.04 16:02:45
@shawshank:

Ki mutassa meg, hogy jobban tudná csinálni? A nézők?:)) A tévében megmutatták, de nem kellett: lásd a'la carte, lásd Szempont. Mindkettő közszolgálat, mindkettő közéleti és nézhető. Még egyszer: nem a beszédhiba a baj, attól még a tehetség tehetség marad, és nem a közélet, hanem az, ami ebből a műsorból egyelőre látszik, és amit a hasonlóak sejtetnek... Érdektelen, megúszós, álviták. Nézd meg a honlapjukat: 4 futóbolond hozzászólása van fent, kb. mint bolgárgyuribácsi betelefonálói, olyan színvonalúak a megjegyzéseik. A korrupció monnyon le, nagyjából ennyi:)))
comment:com Lapos csütörtök 2010.02.04 16:30:00
A csütörtököt szeretjük, mert a péntek az már félig hétvége, az ember estére kienged, és megbocsátóbb a tévék esetleg szar műsoraival szemben is, mint például ma, amikor kétségbeejtően lapos a kínálat. Menten itt van nekünk a sufniból előrángatott Baló György és az ő…..
bidresbodros ártány 2010.02.04 17:25:58
A Kultúrház kábé félévente, na jó évente megújul, a műsorvezetők meg jönnek-mennek, hol van már Németh Juci, Veiszer Alinda, Veress Dóra például? Winkler Nóra viszont keményen tartja magát, úgyhogy az újból átfaragott kultúrműsort továbbra is ő vezeti. A megújulás pedig…..