Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fanney41

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lám-lám. Mennyivel kellemesebb látványt nyújt Anja, ha csak az arcát (és nem a betegesen lesoványított testét) fotózzák. A Numero magazin 113. számához készített Camilla Akrans egy gyönyörű fotósorozatot Anjáról, melyben kizárólag az arcára fókuszált.3-as, 10-es az…..
Update: még több kép :) Gisele Bündchen az amerikai Vogue áprilisi számának címlapján tér vissza - kisfia születése után - a modellkedéshez, de a tavaszi/nyári időszakban több divatmárka arcaként is fel fog tűnni. Most azonban nézzük a Vogue-beli képeket: ..
Fanney41 2010.03.17 20:20:13
@Krizzta: sajna ez genetika :( Aki szerencsés annak nem olyan nehéz hamar visszafogyni ugyanolyanra amilyen volt... A legtöbb ember viszont nem szerencsés... (ha ez vigasztal :D)
A kép az angol Harper's Bazaar április számához (melynek címlapján is a színésznő látható) készült. ..
A Bjön Borg tavaszi/nyári kampánya nagyon színes és nekem kissé műanyagnak hat. A legszembetűnőbb pedig - azon túl, hogy szinte mindenki szőke -, hogy minden második képen megpróbálják lecibálni valakiről a bugyiját/alsónadrágját. No és azért pink alsőnemű egy fiúnak (bár…..
Két teltkarcsú hölgy, mindketten aszimmetrikus vörös estélyiben. Az egyiket kedveljük, a másikat pedig egyáltalán nem. A ruhaválasztás azonban mindkét esetben rossz. Nagyon. 1. Christina Hendricks Valami nagy baj történt. Christina arca mindig gyönyörű, itt most azonban egy kissé…..
Itt vannak az Armani divatfotók alsónadrágosak/farmeresek Cristiano Ronaldo-val. A fotók nem túl különlegesek, de nem rosszak. A modell személyét azonban ki nem állhatom. Öntelt, nyálas ficsúr, akinek már a látványától zsibbadni kezd a tenyerem, és egy jókora maflást lekevernék…..
Fanney41 2010.01.14 21:43:32
@The Strange: Én azt megértem, hogy ez nem egy szimpatikus hozzállás, de én is értek a focihoz, a Barca jelenleg a legjobb, a Real nincsen egyben nem is szeretnék erre elmenni, de ez egy divatfoto amihez te igazán értesz, és nem Cristiano Ronaldo és beképzeltsége a téma. :)
Szerintem modellnek nagyon jol néz ki, és jol néz ki csávónak annyit mondtam;)