Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Picsábamán

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tékozló Homár Tipikus magyarok 2017.06.14 09:47:00
A világ legfurcsább szerződésével kezdődött, és 2 személyeskedéstől sem mentes, oda-vissza magyarozós levél egymáshoz baszkódásával végződött egy használt autó biznisz.  A legnagyobb tanulság megint az, hogy a szerződés nem egy kötelező fecni, amin mindegy, hogy mi van, hanem tök fontos irat a…..
Ti mit csináltatok 2007.december 20-án? .... Nos, amíg a köznép bejglit sütött és/vagy ajándékot vásárolt, Gyurcsányék adtak pár közpénzmilliárdot a Mazsihisznak és a Mazsöknek. Egy csontváz a szekrényből ... nem az első, és nem is az utolsó: Ezen a napon kötött a…..
Picsábamán 2010.05.06 17:34:06
@Sólyom Bátor: Tudod az én nagyszüleim zsidókat rejtegettek abban a korban. Komoly felelősséget vállaltak, de nem kértek és nem kaptak pénzben kifejezett hálát. Csupán barátságot, melyet életük végéig mindkét család tartott.
Erre azt mondja a mai zsidó fővezér, hogy az akkori magyar társadalom felelőssége a holokauszt.
Én pedig azt mondom, hogy soha ne legyen nagyobb öröme, mint hogy számolgassa a családja halálán keresett millióit.
Picsábamán 2010.05.07 21:33:05
@alfa.orionis: Köszönöm, nem tudok mást mondani. Szívemből szóltál ember!
A Jobbik rendet és közéleti tisztaságot ígér. Ebben más politikai erőkkel szemben könnyíti a helyzetét, hogy csak kevés helyen került hatalmi pozícióba. Márpedig a népi bölcsesség szerint a csúnya lányoknak mindig könnyebb szüzen maradni. Azonban most kiderült, hogy a…..