Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Alvy Singer

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
1914. Villamos New Yorkban a Broadway és a 242. utca kereszteződésében..
1987. A szovjet KGB 7. főosztályának 'A'-csoportja, azaz az Alfák. Speciális célú, elit terrorelhárító egység. Tagjai lőttek ki a moszkvai amerikai nagykövetség ablakán keresztül disszidálni készülő szovjet állampolgárt, felléptek dezertőr szovjet túszejtő katonák ellen, bevettették őket…..
Alvy Singer 2023.01.19 15:47:55
@Namely: te is érzed, hogy azért van némi probléma a kommenteddel 2023-ban?
Ma induló sorozatunkban meghatározó filmek forgatásainak kulisszái mögé tekinthetünk be. Hair - 1977..
Alvy Singer 2021.03.17 09:53:26
@ufó - tardai arc, modoroschan küldi a szlenget: :-D és időutazó is, mert az idős Allant ültették oda..
Szomorú vasárnap Ma kicsit sötétebb a kép, amit a világról mutatok. Semmi szándékos, csak így alakult. Passzol a hangulatomhoz. 1979. Az új-zélandi légitársaság 901-es járatának roncsa az Antarktiszon. A Mount Erebus vulkán oldalának ütközött sétarepülő gép fedélzetén 257-en haltak meg..
Magyarországon nem létezik egységes, megbízható minősítési rendszer a kutyaiskolák üzemeltetésére vonatkozóan, ennek meg is van az eredménye. Sok tehetséges, hozzáértő oktató mellett olyan dilettánsok is dolgoznak ebben a szakmában, akiknek a tevékenysége nem csak haszontalan,…..
Alvy Singer 2014.03.27 23:10:24
@hagorfej bármi, amire dolgozik. Sült máj, sajt, bármi, csak kicsi és gyorsan lenyelhető legyen, hiszen NEM az evés, hanem a jutalmazás a lényeg
@vollibre nem szeretnék nagyon okos lenni a témában, de eddig akárhány iskolában jártam mindenhol nagyon szívesen segítettek egy ilyen problémánál. É: Így nézett ki: figyelj, nem reagál a kutyám erre. O: oké, akkor próbáld meg ezt. É: hát, erre sem nagyon. O: nem baj, akkor csináld ezt meg azt..
Egyszerűen kerestek és mindig találtak megoldást is.
@Scuttle bocs, hogy ezt mondom, de igen, sajnos érthető. Azt csak Te szeretnéd, hogy egy kutya "élvezze a társaságod", "gazdának tartson" és hogy szeresd.. A kutyának egy vezető kell, aki irányt mutat, szabályokat állít fel és tartat be, és a falkájának a vezére, természetesen a gondoskodással együtt. Egyébként ha az én kutyám hibázik vagy tiszteletlen, akkor azt tudatom is vele és hidd el, hogy nem egy pohár bor mellett beszélem meg vele a dolgokat este, miközben a háttérben halk zene szól...
Szerencsére ezt a gazdiknak már nem kell kitalálni, mert nálunk okosabb emberek kitalálták. Csak utána kell nézni... :)
Onnantól kezdve, hogy a kutyát nem kezeljük a helyén, tehát nem állatként, kutyaként, kezdődnek a problémák.
Találkoztam ilyennel, egyelőre az volt az egyetlen kutya, akivel komoly problémánk akadt... Soha többé nem szeretnék olyan gazdival találkozni, akinek olyan elvei vannak, hogy "a kutyának szabadságra van szüksége"... Egy nagy sz#rt! Vezetőre van szüksége.
Persze azt mondanom sem kell, hogy ott sem a kutya volt a hibás. Hanem az idióta gazdája.