Regisztráció Blogot indítok
Adatok
@osalma

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az alábbi történet végkicsengése az, hogy nem csak arra kell ügyelni, kitől vásárolunk valamit, hanem arra is, kinek adjuk el. Egyébként minimum megáll az önbíráskodás, ha nyíltan fenyegetőznek. Tisztelt Zugügyvéd!Tanácstalanságomban ( vagy ha igazán őszinte akarok…..
@osalma 2010.01.14 16:08:16
@Kukurusnyák Rémus: Már írtam, de azért hangsúlyozom. A "lomis"-t nem mint etnikai besorolást használtam, hanem mint foglalkozást. Piréz kisebbség nem ficcen be. Mivel ezt a nem létező népcsoportot felmérésekben használják, azzal a célzattal, hogy felmérjék mennyire vagyunk előítéletesek más csoportokkal szemben. Remélem, jól vizsgáztam. (egy anyuka is járt oskolába)
@osalma 2010.01.14 16:14:12
@jerem: Már feljebb írtam, de nem neked személyszerint, de most neked is írom. Ennyi eszünk nekünk is volt. Már az adásvétel másnapján megtettük. Még a követelőzések elindulása előtt. Így nem szorított az idő az évvégén. :-)
Amúgy a forgalomból kivonás a vevő elmondása szerint nem történt meg. Az egyik hívása alatt odavágta a férjemhez, hogy nem sikerült a "terve", mert neki vannak ismerősei, s nincs kivonva a kocsi.
Szóval ez nálunk nem volt megoldás.
Jóó mélyen belenyúltunk a sz@rba, asszem.