Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kedvencwebshop

44 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2011. dec. 31-ig történő utalásos pontvásárlás esetén +Xpontokat adunk ajándékba! 5.000 pont + 2 hét kiemelt hirdetés + 5.000 Xpont - 5.600 Ft+Áfa (7.000 Ft) 10.000 pont + 3 hét kiemelt hirdetés + 10.000 Xpont - 9.600 Ft+Áfa (12.000 Ft) 30.000 pont + 1 hónap kiemelt hirdetés +…..
A közelmúltban megtaláltuk a módját, hogy a kattanj.hu -t elindítsuk más országokban is. A design és az elv ugyanaz, mint a magyar változatnál, azonban kis eltérések lehetnek/lesznek, az országok igényeihez igazodva. Bár minden országban más és más csapatunk van, mindannyian…..
Bevezettünk egy új pontot "Xpont" néven, melyeket (egyelőre) háromféleképpen lehet megszerezni:1) 25 weboldal megtekintése után +25Xpont jár;2) A zöld boxban található csillagra való kattintással (a hirdető weboldala új ablakban nyílik meg) +10Xpontot kapsz;3) Amennyiben…..
Ha szavazatoddal támogatod a Marketing Medve weboldalán látható reklámunkat, esélyed lesz megnyerni a 100.000 Ft-nak megfelelő pontszámot, amivel hirdetheted weboldaladat, facebook-os oldaladat, twitteres fiókodat, youtube-os…..
SZABADSÁG Kispesti boltunk 2011. október 3-tól november 6-ig ZÁRVA tart. AKCIÓ Ezen idő alatt az összes készleten lévő, webáruházban leadott rendelésekre 20% kedvezményt adunk. Kuponkód: akcio20 AJÁNDÉK Minden 15.000 Ft feletti rendeléshez (a készlet erejéig) ajándékba adunk…..
A kattanj.hu oldalon megjelenő tartalmak pontszám szerinti elsőbbséget élveznek, vagyis amelyik tartalomnak nagyobb pontot adsz, az előrébb jelenik meg a 4x6-os listán. Ha gyorsan szeretnél sok látogatót vagy likeolót, akkor nagyobb pontszámot ajánlj! Ha nem túl sürgős, adhatsz…..
York kutyafekhely játékpárnával 47cm - Rózsaszín/kék színben. Kézzel 30°C-on mosható.5990 Fthelyett3590 Ft Kedvencwebshop kutyafelszerelés webáruház     ..
Mi a kattanj.hu lényege? Te pontot gyűjtesz azzal, ha mások weboldalát megnézed, facebook-os oldalakat lájkolsz, mások twitteres követőjévé válsz, vagy megnézel egy youtube videót. A gyűjtött pontjaidat felajánlhatod másnak, hogy megnézzék weboldalad, lájkolják facebook-os…..
Kispesti boltunkban most akciós áron vásárolhatod meg a Trixie Grace műbőrből készült kutyahordozó táskáját. 10.980 Ft helyett most6900 Ft Trixie 36413 - 17x29,5x39,5cm  ..
Furminator kefe - Limitált kiadású Furminator Deluxe aljszőrkefe Ha tele a lakás folyton cica- és kutyaszőrrel és akármennyit takarít, kilátástalan, hogy szőrmentes legyen a kanapé...Amire szüksége van nem más, mint a FURminator! - Az eszközön lévő nyomógombbal kilökheti a…..
Kedvencwebshop Facebook Fotópályázat Tölts fel kutyádról, macskádról, kis házi kedvencedről a Kedvencwebshop facebook oldalára egy fotót, és nyerd meg a kuponok egyikét, melyet a www.kedvencwebshop.hu webáruházban használhatsz fel az általad kiválasztott termék(ek)…..
Általános megjelenés: Az óriás schnauzer nagyított, erõsített változata a schnauzernek. Drótszõrû, nagytermetû, inkább zömök, mint karcsú kutya. Testfelépítése kvadratikus, mely azt jelenti, hogy testhosszúsága közel azonos marmagasságával. Nem félénk, rámenõssége, mely…..
Minden 250. Facebook követő után kisorsolunk egy nyertest, aki kap egy 25% kedvezményt érő kupont, melyet egyszeri vásárlásra fordíthat webáruházunkban vagy kispesti boltunkban. A kupon a sorsolástól számítva 2 hónapig váltható be, és akár át is ruházható.  ..
Trixie Nizza bélelt esőkabát kutyák részére                     Trixie Calais esőkabát kutyák részére                     Trixie Orleans bélelt esőkabát      …..
                  Trixie Grace műbőr kutyahordozó táskaTrixie 36413 - 40cmVÁSÁRLÁS >>..
Goldenbolt.hu - Kié lesz 2010 legjobb FMCG webáruháza? GoldenBolt 2010 ..
Most 20% kedvezménnyel vásárolhatja meg kölyök kutyájának a 13,5 kg kiszerelésű Acana Puppy & Junior kutyatápot. Acana száraztáp kölyökkutyáknak (Felnőtt kutyáknál 9-25kg-ig) A kölyökkutya tápanyagszükségletét a különféle forrásból származó húsokat bőségesen…..
Igényes, bőrből készült, Swarovski kristállyokkal kirakott kutyanyakörvek érkeztek a Kedvencwebshop webáruházba. 1-2 modellhez már póráz is kapható, melyek ugyancsak Swarovski kristályokkal készültek. Most bevezető áron kaphatóak. Swarovski kutyafelszerelés ..
A Vigyél Haza Alapítvány Örökbefogadó Napot szervez 2010 augusztus 14-én, szombaton az Illatos úti Ebtelepen Nincsen több szabad hely a kutyáknak az Illatos úton, több mint 150 kutya vár gazdára a rendelkezésre álló 94 helyen! Az Illatos úti Ebtelepre évente - csupán…..
Szülinapja van kutyádnak, de nem tudod mivel ajándékozd meg? A Kong Birthday Air Squeaker Balls nagyszerű ajándék lesz kutyusodnak és persze neked is, mert felejthetetlen játékban vehettek részt. A játék 3db labdát rejt, mely ünnepi, születésnapi borítással készült. A 3db Kong…..
Vásárolj az alábbi Eukanuba fajtatápok közül egyet és mi ajándékba adunk még egyet!             Eukanuba kutyatápok..
Eukanuba Cocker Spaniel kutyatáp akció 1+1 2,5kg 3.990 Ft + AJÁNDÉK 2,5 KG              Eukanuba German Shepherd kutyatáp akció 1+1 2,5kg 3.990 Ft + AJÁNDÉK 2,5 KG…..
JJ Pets Classic Bone csont alakú kutya medál JJ Pets kutyaékszer, medál - Csont alakú, apró medál a torkos kutyusoknak, hogy a jutalomfalatok ezentúl a divatos megjelenés mellé is dukáljanak. Ár: 1350 Ft     JJ Pets Double Star medál kutyáknak JJ Pets kutyaékszer,…..