Regisztráció Blogot indítok
Adatok
trichterwinde

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az évek óta tartó medvehagyma hype úgy látszik megtette a hatását, mivel sok éven keresztül csak a biopiacokon találtam belőle a rövid szezonja alatt, illetve édesanyámék hoztak magukkal az erdőből, túrázásaik alkalmával, de idén mintha minden a medvehagymáról…..
trichterwinde 2010.11.04 09:17:11
@Kiskertes: Na nálunk nincs Auchan (Győr), de nem baj, elmegyek legfeljebb egy Baumaxxba és megpróbálkozom ott. Nagoyn örülök neki, talán ebben a szép időben még hétvégén el is tudom ültetni :)
Van olyan, hogy az ember bedől a reklámoknak, a szépen kirakott mintáknak, a nagynevű cégeknek vagy az ismerősök véleményének (blogoknak soha, ismétlem, soha :) és olyan terméket is megvásárol, amit utána a leszívesebben az első használat után kidobna. De vannak olyan holmik is,…..
Hunor&Minka&Zsigu Talán 2010.04.14 21:24:00
Alapvetően konfliktuskerülő embernek tartom magam, bár az élet mostanság különösen nehezített pályát dob nekem. Folyamatosan kapom azokat a helyzeteket, amikből meg kell tanulnom jól kijönni. Bár újabban már annak is örülök, ha kijövök belőlük valahogy. Talán hajolni…..
gemini Bezárva 2010.04.14 13:35:00
A Csipetcsapat  1 hete beteg, legjobb esetben csak a jövő héten nyilváníthatóak közösségbe ereszthetőnek. Van itt kérem minden: arcüreggyulladás, gennyes fülek, láz, órákon át való várakozás rendelőkben, kórházakban. Utcára menni tilos, de az időjárás amúgy is olyan…..
Tamás korán reggel felkelt és körbesétált feltérképezni a lehetőségeket. Este ugyanis megbeszéltük, hogy motorral körbejárjuk a környéket. Kiderült, hogy nem tudunk motort bérelni, mert itt a hatóság komolyan veszi a dolgokat, hiába van nemzetközi jogosítvány, az nem…..
Biztosan mondtam már, hogy mennyire nem bírom ezt a lányt. Kövezzenek meg a Twilight rajongók, de a legnagyobb bajom az vele, hogy a fotókon csak egyféle arckifejezést tud vágni (bamba), a filmeken pedig kettőt (rémült és tépelődő). Legnagyobb meglepetésemre egy szlovák magazin…..
gemini Hosszú hétvége 2010.03.08 14:43:00
A hosszú hétvégén elruccantunk Tokajba. Megdöbbenéssel vettük tudomásul, hogy lányaink hiszti és sztárallűrök nélkül csinálták végig a 4 napot. Kimaradt a megszokott akklimatizációs időszak, az első pillanatoktól fogva bűbáj-tündibündi arcukat mutatták. Csak nem…..
Sziget Étterem és Panzió2831 Tarján, Kossuth tér 22.Tel.: +36-34-372-910http://www.sziget-panzio.hu/ Negyedszer -ezért szinte már hagyományként- vettünk részt a Torkos Csütörtökön. Idén a közeli Sziget Vendéglőben foglaltattunk asztalt, ahol már egyszer vacsoráztunk.…..