Regisztráció Blogot indítok
Adatok
semy86

92 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Még mielőtt fejest ugranék a J/K-Drámák végeláthatatlan tengerébe le kell szögezni, hogy ezek a szériák egész mások, mint a megszokott amerikai sorozatok. Sokkal inkább emlékeztetnek az Argentin szappanoperákhoz, viszont azoknál sokkal jobbak, igényesebbek. Azt is tudni kell, hogy…..
semy86 2013.04.18 14:00:59
@szina08: Milyen ruhákra gondolsz? E-bay természetesen minden megtalálható. Ha hanbok-ra gondolsz:
(www.bing.com/images/search?q=hANBOK&view=detail&id=38EBB2F675FB61E9901B91438721B160066D4898&qpvt=hANBOK&FORM=IDFRIR)

,én azt is eBay-en keresném. Meg minden egyebet is...ott minden van. Ami nincs, az nem létezik XD
semy86 2013.06.27 07:51:49
@Zoltán Bán: De! Előfordul, hogy találsz hozzájuk magyar feliratot is! A d-addicson egész sokat lehet találni és még a sorikat is letöltheted ha szeretnéd. ONline azért nagyon ritka. Max youtube! :)

www.d-addicts.com/forum/subtitles.php
Mindenkitől elnézést, aki olvasott és nézett, de mint gondolom észrevehető volt, sajnos már nem tudom ezt a blogot folytatni. Legalább is nem olyan minőségben ahogy szeretném! Éppen ezért fenntartom ugyan, sokszor felnézek de új bejegyzést már sajnos nincs időm írni. Van…..
A Zöld Lámpás egy újabb remek képregény feldolgozásnak ígérkezik, habár már lassan sok lesz a jóból. Mondjuk Ryan Reynolds (Buliszervíz, Csak barátok, Füstölgő Ászok, Nász-Ajánlat stb.) minden percet megér, már ami komikumot illeti, de azért én aggódok egy kicsit. El is…..
Nem sokszor fordul elő velem, hogy elfogult vagyok, de most az egyszer az leszek! Tudom, hogy nem sokan kedvelik, vagy inkább úgy fogalmazok, nem sokan ismerik igazán a japán, koreai, kínai filmeket, maximum azokat, amikből készült amerikai remake, vagy azokat amikben az a három ismert…..
Filmdilemma + 83. Oscar nyertesei 2011.02.28 12:00:00
Az idei Oscar-díj átadón is túl vagyunk. A nagy Show megint elmaradt, de legalább nevethettünk James Franco estélyi ruháján, a két házigazda vendégszereplésén a jelölt filmekben, illetve néhány mozi (Harry Potter, Közösségi háló, Toy Story3, Twilight) összevágott, egyedi…..
Filmdilemma + Thor előzetes 2011.02.10 13:45:00
Már régóta várom a Thor filmet, és nem csak azért mert szeretem a képregény adaptációkat, hanem azért is, mert úgy tudom a Marvel hatalmas dobásra készül a közeljövőben, és szándékozik egy filmbe sűríteni összes szuperhősét. Chris Hemsworth remek választás volt Thor…..
Michael Bay (A szikla, Pearl Harbour, Armageddon, stb.)megfogta az isten lábát a Transformers, most már bátran nevezhető trilógiájával. Az első két rész "sikereit" meglovagolva lassan nem is lát messzebb Megatronon és társain, de természetesen mi ezt nagyon is élvezzük. A…..
Már sokszor említettem azt az őrültségemet, hogy megnézek egy-egy filmet egy-egy (számomra) jobban csengő név miatt. Ez lesz a sorsa a The Eagle-nek is, hiszen (többek között) két olyan színész játssza a főszerepet, akiket nagyon szeretek, nem is beszélve a rendezőről. A főleg…..
Két koreai szuperhit (mellékesen mindkettő hatalmas kedvencünk) küzd a slágerlisták első helyéért. Egyik a DBSK (Why) Keep Your Head Down című száma, a másik pedig a most épp cukiban nyomuló Secret lányai a Shy Boy-jal. Erre ez a brazil zseni egy frenetikus mashup formájában…..
Filmdilemma + The Rommate előzetes 2011.02.05 13:00:00
A sorozatkedvelők nagy örömére (elsősorban a férfi nemre gondolok) Leighton Meester, a Gossip Girl pajkos Blair-je készül meghódítani a mozi világát is. Nem az első filmszerepe ugyan de, mint főszereplő most debütál, ráadásul igazi őrültként. Úgy gondolom, helyt fog állni…..
Mikael Hafström szereti borzongatni közönségét, és valljuk be nem is csinálja olyan rosszul. A Kisiklottak, A könyörtelenek az 1408 rendezője ezúttal magát az ördögöt idézi meg nekünk, hogy aztán Anthony Hopkins-al karöltve egy olyan mozival kísértsen minket, ami nem elég, hogy…..
Filmdilemma + Hanna előzetes 2011.02.03 16:05:00
Joe Wright (Büszkeség és balítélet, Vágy és vezeklés, A szólista) nevét a Vágy és vezeklés romantikájával írta bele a nagyérdemű emlék könyvébe, ám mondani sem kell, hogy van még hasonló "csoda" az ő kis tarsolyában. Cate Blanchett-el, Eric Bana-val, Tom…..
A vámpír, a vérfarkas és a szellem című angol sorozat 2008-ban indult útnak és azóta is halad szépen előre a kitaposott ösvényen. Igen ám, de jönnek a "gonosz amerikaiak" és mit tesznek ezzel a kellemes humorú, ízig-vérig brit szériával? Átdolgozzák, feldolgozzák,…..
Igen, igen a piroska és a farkas megkapta a 21. századtól a maga verzióját, ami nem is lehet más, mint egy jó kis vérfarkasos történet. Bár sokan tudjuk, hogy az eredeti történet sem volt éppen piskóta (mielőtt még Grimmék belekontárkodtak volna a mesébe), de azért ez az…..
Scott Charles Stewars a Légió után egy újabb apokalipszis történetet dolgoz fel, de egészen új történettel. Meglovagolva egy horrorisztikus koreai (manhwa) képregény ( 프리스트 - Priest) sikerét, megpróbálja meghódítani vele a mozivásznat is. Paul Bettany-tól úgy látszik…..
David Gordon Green legújabb agymenése az idei év egyik legjobban várt vígjátéka. James Franco újfent együtt dolgozik az Ananász expressz rendezőjével, de ezúttal Natalie Portman, Zooey Deschanel és Danny McBride a társai ebben a nem mindennapi középkori komédiában. Danny McBride…..
Danny Boyle nevét a 2008-as Slumdog Millionaire óta ismerik azok is, akik kevésbé nagy mozifanatikusok, de azért tudjuk, hogy igazi "öreg rókáról" beszélünk, akinek a nevéhez több fűződik, mint egy indiai sikertörténet. A Trainspotting, a 28 nappal később, Az élet…..
Minden évben nagyon várom az Oscar-díj átadót, pedig minden évben szidom rendesen valami miatt. De ez már csak így természetes. Idén remélem több okom lesz örülni, mint sem, ugyanis van egy-két befutó a tarsolyomban, amit most közzé is szeretnék tenni. Hála istennek elég sok…..
A Heartless egy olyan thriller, ami egyszerre nevetséges és véresen komoly. Az angol filmek többsége, főleg azok az újabb alkotások, amik a fiatalok "lázadásának" kritikáját kívánják megfogalmazni (Skins, Harry Brown, Taken, Egy lányról stb...) többnyire ezen a pilléren…..
A The Kids are all right című családi vígjáték egy olyan família történetét, hétköznapjait mutatja be, ahol két anyuka (Annette Bening és Julianne Moore) -  igen, két anyuka - egy fiatal lány (Mia Wasikowska) és egy kamasz fiú (Josh Hutcherson) életébe belecsöppen egy igazi…..
Az utazó, The Tourist. Nehéz szavakba önteni azt a csalódottságot, amit ez a film okozott, bár nem vártam tőle világmegváltást, de egy ennyire feledhető élménynél azért többre számítottam. Mivel remake-ről van szó, így aztán eleve kicsit szkeptikusan ültem neki a filmnek, ami…..
Az eddig főleg televíziós produkciókban alkotott John Cameron Mitchell szívszorító drámája egy olyan történet, ami egy gyermekét elvesztett anya lelki vívódásait helyezi a középpontba. Nicole Kidman és Aaron Eckhart négy éves kisfiúk emlékét próbálják eltemetni bensőjük…..
Elérkezett a sok port kavart negyedik epizódja Jack Sparrow kapitány kalandjainak, és most talán végre (megszabadulva Keira kisasszonytól és a csak koszosan elbűvölő Orlandótól) egy kellemes szereposztással húzhatják le az alkotók a következő bőrt erről a jól tejelő csontról.…..
Blog.hu segítség Simple Mind 2008.12.03 16:55:00
A módosításhoz előbb át kell másolni a sablont a saját sablonok közé, erről és általában a szerkesztésről itt olvashatsz. Ebben a sablonban a fejléc két képből áll, a színátmenetből (ez ismétlődik sokszor egymás után) illetve a fa képéből. A két képnek összhangban…..
Filmdilemma + The fighter előzetes 2011.01.18 15:30:00
Vannak filmek, amiket csak azért (és akkor) szoktam megnézni, mert jelölve voltak/lesznek valami nagyobb díjátadón. Ez nem egy olyan film! Szerintem mindenképpen megnéznem, mert 1: szeretem a sportról szóló (akármilyen sportról legyen is szó - lehet a kézilabdás múltam miatt)…..