Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vazze...

0 bejegyzést írt és 201 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gigantikus poszt, vérlázító részekkel, amik így összességében különösen ronda hosszú árnyékot vetnek.  Az meg, hogy a vizsgáztató az oktatóval karöltve pénz kérjen a tuti eredményért fújj, de gáz! Nekem is bedobta ezt az első oktatóm annak idején, meg is buktam azon…..
Szoftverproblémák miatt késik a Bubi átadása. Még most sem tudni, mikor lesz kész teljesen a fővárosi bringahálózat, addig a közönség számára csak mutatóban lesznek az utcán a zöld biciklik. Eredetileg április elejére ígérték a Bubi indítását, de az informatikai részért…..
Szerdán elkezdődött a budapesti bérbringa-hálózat állomásainak építése. A dokkolótelepítés több helyen indult egyszerre. A VI. kerületben, az Andrássy út és a Körönd környékén, valamint a Nagykörúton is szerelnek. A munkákat nehezíti, hogy - bár előre kiplakátolták -…..
Ordy Samsung Galaxy Ace telefonja minduntalan bontja a hívásokat, de ezt a szervizben 5 alkalommal sem sikerült javítaniuk, bár állítólag szoftvert mindig frissítettek rajta: 2013.január közepén vettem egy Samsung Galaxy Ace DUOS/GT-S6802 „okos” telefont, 1 év garanciával a…..
Naiv medvelátogatók három körben az összes penészes kenyeret megkapták a babgulyás mellé a veresegyházi Medveotthon Fatálas éttermében. A panaszkönyv kikérésére természetesen megjelent a tulaj, aki szerint reggel hozták a kenyeret, meg az különben is ingyen van. A számlán…..
Csak a szokásos szürkeimport-baszakodás a Samsungnál, akik működésképtelenre frissítették naiv ügyfél Ace telefonját. Aztán kiderült, hogy nem is garanciális, úgyhogy most elég rosszul van. Rám bízta, én ezekben jobban otthon vagyok, dolgoztam is már ilyen helyeken - éppen…..
Naiv ügyfél táphibával küldte lengyel szervizbe Epson projektorát, amiben bónuszból a 100 ezer forintos izzót is kicserélték: 2.5 évvel ezelőtt vásároltam egy Epson EH-TW3600-as fullHD projektort. A piaci árhoz képest egészen olcsón sikerült beszereznem, picit aggódtam is, de…..
vazze... 2013.06.03 13:32:21
vazze... 2013.06.03 13:35:38
@ColT: Hűha most milesz?
Legkevesebb 20 gyerek és 71 felnőtt halt meg az Oklahoma állambeli Moore-ban, ahol hétfő délután csapott le a tornádó. A 320 km/órával tomboló forgószél teljesen lerombolt két általános iskolát, melyben 75 tanuló és tanáraik a vihart próbálták átvészelni. 20 diákot még…..
A "Budapesten minden rossz" típusú morgolódók egyik állandó témája volt, hogy miért nem képesek megtanulni nálunk az emberek, hogy jobboldalon állunk a mozgólépcsőn, hogy baloldalt gyorsabban  lehessen haladni (vesd össze autópályák leálló-, külső és belősávja). Nos a…..
Azt már tudjuk, hogy máshogy értelmezi a garanciát a szerviz, a gyártó és a szolgáltató is, ha mobiltelefonról van szó. Zsoltnak szerencséjére csak háromszor kellett visszavinnie Sony készülékét szervizbe, amire megjavították. Viszont a kérdése most az, hogy akkor most milyen…..
Naiv ügyfél először Magyarországra látogató francia barátaival indult a kalandos pesti éjszakába, ahol az első helyen fennakadtak a beléptetésnél. Indiai származású ismerősüket ugyanis nem engedték be a Limit Bárba, és meg is mondták, hogy a "színe miatt": A múlt…..
Egészen elképesztő fordulatot vett naiv ügyfél esete, amikor teljesen átlagosan elromlott mosógépe miatt betelefonált az Auchanba. Kiderült ugyanis, hogy a termékei kiterjesztett garanciáját jegyző AIM Biztosítót január 28.-án a PSZÁF elkezdte felszámolni. Az Auchan pénzügyeit…..
A jelek szerint kénytelen lesz a magyarság határon innen és túl egyaránt üzemenyagadót fizetni, ha találkozni óhajt, minthogy a tömegközlekedést felszámolták. Ahelyett, hogy örülnénk, hogy aszfaltozott utak vannak... Magyarország, Budapest nevű fővárosából szerettem volna…..
A múlt héten volt egy csajos esténk és persze szóba kerültek a férfiak is. Hárman voltunk feleségek és hárman facér csajok. Érdekes volt a két csoport véleménye közötti különbség a tökéletes pasi felvázolásában. Az egyik "tökéletes férfi" amolyan apa-férj típus volt,…..
M.O. orvosszakértői vizsgálata alapján már napok óta rothadó húst vehetett a Tescóban, minthogy a fagyasztóban a pulykazúza egy kukaccal lett gazdagabb: Múlt pénteken vásároltam a dunaújvárosi tescóban pulykazúzát. Hazaértve landolt a fagyasztóban, mert a négy napos ünnep…..
Demonstrációval emlékezett Horthy Miklós budapesti bevonulásának évfordulóján a Jobbik.  A rendezvényen Novák Előd elmondta: követelik, hogy a budapesti Bartók Béla utat nevezzék át Horthy Miklós útra. A párt alelnöke a Jobbik sikerének nevezte, hogy a Fővárosi…..
Nevetséges, ahogy a gagyi 3D-s tévékre próbálják átállítani az embereket, amikor pedig az 50-es évek óta nem sikerült használható szintet elérnie a technológiának. Még mindig szemüveget kell viselni, és érdemes 1-2 méter távolságra ülni a tévétől a tökéletes hatás…..
Egy 35 éves, budapesti férfi vagyok - igen: autós, 18 éves vezetési tapasztalattal. Hétvégente átvedlem én is kerékpárossá, gyalogossá: hatalmasat csatangolunk vagy karikázunk az Asszonnyal meg a Srácokkal a környéken. Van tehát némi fogalmam arról, hogy milyen az utak…..
Attila Bécsben szeretett volna gyorsan albérletet találni, ez okozta a vesztét. Bár sorra észlelte a gyanús jeleket, csak meggyőzte magát, hogy kétszer is pénzt utaljon a őszinteségét bizonygató ismeretlennek.Ausztriában szerettünk volna albérletet. Nem olyan régen találkoztam…..
vazze... 2011.10.18 10:37:43
Tékozló Homár Elhunyt a DPG? 2011.10.10 09:37:00
Elképesztő híreket kapott a Homár, hogyaszongya 3-4 hete áll a DPG levelezése, mi lesz most szegény felhasználókkal. A Drótpostagalamb nevű ingyenes levelezőszoftvernek utoljára a 90-es évek végén volt létjogosultsága, amikor még elképzelhető volt, hogy valakinek nincs…..
A győri VPOP sajátos működésébe tekinthetünk bele hazatelepülő ügyfél leveléből. Az 50%-os regadó-kedvezmény szerintük csak érvényes külföldi műszaki vizsgával adható meg, a friss törvény pedig nem átgondolt, ezért nem is érvényes. Hát már Schmitt Pál kézjegye sem…..
Zsolték a Hatlépcsős Borozó híres velős pirítósát akarták megkóstolni, azzal azonban nem számoltak, hogy az ínyencség mellé bunkó pincér is jár.Engedjék meg,hogy a hétvégi " kellemes " tapasztalatomat megosszam Önökkel. Tiszteletünket tettük a balatonfüredi 6…..
  Kivártam. Körbejártam ezerszer a témát. Találkoztam Budaházyval, beszélgettem a feleségével, barátaival és az ellenségeivel is. Úgy éreztem, hogy nem tudok igazságot tenni, ezért csak tudósítok, s várom, hogy végre a bíróság megállapítsa, mi történt. A bíróság…..