Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pereant

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Körülöttünk lassan minden okos lesz, miért pont az égőnk ne lehetne az? Néhány éve igazi szenzációnak számított a telefonról vezérelhető „okos” égő, ám mára már a bőven elérhető kategóriába süllyedt az ára. Gyorsan rendeltem is egyet, hogy kipróbáljam!..
pereant 2018.02.11 14:35:51
@omixia: Szia. Szeretnék én is ilyen izzókat! Csak egy prosztó kérdés.Mi van a hagyományos kapcsolókkal? Ha azzal le van kapcsolva , akkor nyilván nem kapcsolgatható a telóról sem-hiszen nincs áram alatt.Tehát, ha valaki elkapcsolja mechanikusan(mert hazajön és felgyujtaná a villanyt), akkor lőttek az okosságnak. Igazam van?
Kedves Munkahelyi terror blog,   Nem rég óta vagyok az oldal olvasója, de annál lelkesebben igyekeztem vissza-vissza olvasni a cikkeket. Persze még a felét sem sikerült letudnom, ezért nem tudom, járt-e még más is hasonlóan hozzám. Ahogy látom, sokan azért emelik fel a szavukat,…..
Egy éves szünet után újra napirendre került Budapesten a közösségi kerékpáros rendszer létrehozása. Az előző ciklusban eltervezett és Bubi névre keresztelt ezer kerékpáros dokkolóhálózatról döntött közgyűlés. Szinte egy időben a budapesti döntéssel Montrealban közben…..
Bevallom nálam nem verné ki a biztosítékot, de közszolgálatilag továbbítom Tamás levelét a Margit híd oszlopainak fura réseiről.Tisztelt Urbanista! Hátha ti ki tudtok deríteni valamit egy dologgal kapcsolatban, ami remélem nem probléma, de egy kicsit mégis gyanús.A Margit…..
pereant 2011.04.16 17:40:27
@HúszTíz: MOST. Télen viszont belefagy a víz = tehát, mivel a jég térfogata tágul a vízéhez képest: hosszútávon tönkremegy.
Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz…..
Kedves Olvasók! Szeretném megosztani jó és rossz tapasztalataimat a miskolci Semmelweis kórház szülészetéről. 2009 júniusában és 2010 novemberében szültem ott. A 2009-es tapasztalataim nagyon negatívak, borzasztóak!!! Már a terhesgondozás alatt az NST vizsgáló asszisztense…..
pereant 2011.03.09 21:47:37
@IrishOak: Le a kalappal. Hogy tudsz ilyen kiegyensúlyozott és pozitív kisugárzású lenni? Ráadásul szép átgondoltan úgy rakod össze a képet,hogy még okulni is lehet belőle. Én kicsit gonoszabban ,azért azt hiszem, hogy nem a panaszkodó anyuka fog ebből bármire is rájönni.
Kedves Praxis! Soha nem gondoltam, hogy az interneten keresztül fogok panaszt tenni bármire is, de a mai nap folyamán olyan elfogadhatatlan dolog történt velem, hogy muszáj másokkal is megosztanom. Történt ugyanis, hogy 15 éves korom óta PCO-s beteg vagyok, de az utóbbi időben kicsit…..
pereant 2011.02.05 16:10:10
@ügyes-bájos:
Teljesen igazad van. Az egy másik kérdés,hogy hárítani, mindenféle külső okora hivatkozni sokkal egyszerűbb. Ráadásul itt meggyőződésből és nem roszzindulatból ferdítenek az emberek rendesen. Lásd a posztolót !
pereant 2011.02.05 16:15:10
@Mária:
Jó a logikád, de talán csak azért lehetetlenül el a posztoló a saját sztorijában, mert csúsztat.
pereant 2011.02.05 18:16:18
@Hatodéves:
Ez így kerek és tiszta. V.színű kevésbé empatikusan állok a kérdéshez, meg azt gondolom, hogy a legtöbben a tényleges válaszok keresése helyett az önigazolásukra fordítanak inkább energiát. Pók meg nyilván okos - csak néha szar belenézni a tükörbe - és Neki ne mondják meg (a suttyok :), hogy hova is nézzen !
„Kibékült az exével. Honnan tudom? Felhívott pár nappal később, hogy szálljak le a csajáról” – nehéz eldönteni, hogy következő levelünk segélykiáltás vagy csupán egy önkielégítő helyzetjelentés. A fiatalember sokat csalódott már a nőkben és arra a…..
pereant 2011.01.27 13:52:48
@doktor.dikhed: A jó nők tényleg hamar elkelnek. A többség nyilvén hülye, meg egyébként ronda is,,,, de ezzel a szar hozzáállással sokat kihagytam volna az életben !?
pereant 2011.01.27 13:56:29
@Hozzá Szóló: Gratulálok: panaszkodsz,hogy sok a leszólás - Te meg egyből leszóltad egy csomó ember véleményét olvasatlanul. :)
pereant 2011.01.27 14:04:59
@blackbarika: És,akkor mi van ha v.hogy nem a régivágású kapcsolat motoszkál a fejben, hanem inkább az odavágós tipusú,,, de teljesen őrülten ?
Gondos olló- és csáprezegtetés után azt mondom, hogy ez nekem egy kicsit gyanús. Az alant olvasható Naiv Ügyfél-sztori annyira regényes, mármint a szó bulis-kurvás-lőfegyveres-rejtőjenős értelmében, hogy az ember (a rák) önkéntenül is arra gondol, ez itt egy izomtiborista…..
pereant 2010.01.14 12:03:28
@mark87: Ez naív,hogy ott is van olyan vonal, mint az OTP-nél,hogy éjjel-nappal el lehet érni ?
pereant 2010.01.14 12:15:43
@Viktus: A pénztárnál lévő kameráról simán leolvashatóak ezek az adatok a kártyáról,utólag, csak annyi,hogy 1 másodpecre meg kell fordítani a kártyát.
pereant 2010.01.14 12:21:50
@mark87: O.K. - Köszi.
Akkor tényleg FAKE a sztori,de most legalább látom, hogy benyeltem.