Regisztráció Blogot indítok
Adatok
FredYoong

0 bejegyzést írt és 205 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Take the Red Pill Szalemalejkum 2012.04.12 17:42:00
Beköszönök, gondoltam. Ha az elmúlt hónapban robotpilóta üzemmódban voltam, akkor milyen üzemmódban vagyok most, mióta visszajöttünk a kis tavaszi szüneti nyaralásból? Erre már nincs is kifejezés. "Alulmotivált papucsállatka" vagy ilyesmi, esetleg. Az elmúlt héten…..
A. Tarkón Guggolás 3x10/67,5kg/1' pihenő B. HSPU 2x12/1' pihenő C1. Tolódzkodás gyűrűn 2x10 C2. Húzódzkodás alsó fogással 2x10/1' pihenő D. Váltott kezes KB nyomás 2x10 oldalanként/16kg/1' pihenő E1. Evezés padon fekve 2x10/60kg E2. Fekvőtámasz gyűrűn emelt lábbal…..
FredYoong 2012.04.11 15:09:59
Első hallásra fülemüle-pernek tűnhet a nemzetközi sajtóban Bikram Battle-ként emlegetett jógacsatározás, de az ügy azért messzebbre mutat, mint puszta jogi adok-kapok. (Meg a millió dolláros tétje.) "A Bloomberg beszámolója szerint a Bikram Yoga központ alapítója…..
Azt hiszem újra itt vagyok, nagyon sokatok örömére. Tudom, hogy ez egy kemény elvonó volt, de hát csak túlélte remélhetőleg mindenki. Úgyhogy helloooooooworld újra! Mi történt velem február óta... hát éldegéltem fél évet Miskolcon, embertelen szar körülmények között egy…..
FredYoong 2011.08.22 16:36:47
Take the Red Pill Fejlemény 2011.08.19 07:42:00
Az újbóli bemutatásra ítélt gyakorlatokat levideóztam, bemutattam Lakatos Péter Senior RKC-nak, aki azokat elfogadta, tehát immár bátran kijelenthetjük azt, hogy Jipppíííí :) Ha valaki meg akarja a gyanúba keveredett gyakorlatok újbóli bemutatását tekinteni, akkor ez a JERK,…..
FredYoong 2011.08.19 18:46:59
Take the Red Pill Are you ready? 2011.08.04 11:42:00
RKC-time!És minden, ami vele jár!Az előttünk álló hétvégére minden RKC-aspiránsnak nagy hajrá. Ott leszek és személyesen győzödök meg róla, hogy mindenkinek őszinte-e a mosolya.RKC I hétvége: Juci asszisztál. RKC II hétvége: Juci vizsgázik. A kettő között pedig ámokot…..
FredYoong 2011.08.04 16:40:14
Take the Red Pill Nos? 2011.06.03 11:42:00
Nos, szerintem ez már kifejezetten gusztustalan. Saját magát megnyomorítani mindenkinek szíve joga, de másokat talán nem illene. Fred Yoong-nál találtam ezt a videót, ami Elrettentő Példa Gyűjteményünknek egyik nagyon fontos darabja lesz.Még jó, hogy a Youtube-on van…..
FredYoong 2011.06.03 19:28:33
Van ám több is, kicsit lejjebb tekerve lehet látni: fitness.mercola.com/sites/fitness/videos.aspx
Török, guggolás, minden.
Csak ezeket már nem mertem megnézni, meg féltem, hogy esetleg még tovább romlik az amúgy sem tökéletes technikám.
FredYoong 2011.06.03 19:29:53
@FredYoong: (Az előbbi mondatban a "meg" "mert" akart lenni.)
Engem meg olyan valamivé változtathatna valaki, ami tud húzódzkódni, de rendesen ám és téllegmán.Addig is próbálkozások önerőből, szombat délelőtt hirtelen:2-2 TGU @16 kg, 2-2 TGU @20 kg, 1-1 TGU @24 kg2 kör: 15 kneeling pushups, 5 jackkife pulls, 5 lábemelés függésből- boka a…..
Avagy nem a snowboard a veszélyes sport, hanem a magyar egészségügy. A mai bejegyzés kicsit tematikán kívüli, de az utóbbi pár hónapom nagy tanulsága a fenti megállapítás. Nevezetesen, nem elég fizikailag egészségesnek maradni (amiről a blog tanmeséi szólnak...), de ha beüt a…..
Take the Red Pill Elégetik! 2011.05.17 09:42:00
Szerencsésen visszakapaszkodva a halál torkából - avagy Gyulát végülis kiterelve az enyémből - tegnap már voltak edzések mindkét csoportnak jól, szerintem tuti buli volt mindkettő, bár a végére nagyon csendben voltak az elvtársak.Igenám, csakhogy. Mára virradóra látszólag…..
Take the Red Pill Fát. 2011.05.11 10:42:00
Hej, muramista. Torok Gyula mégiscsak ármányos elpusztításomra tör. Fáj az egész Juci. Pont úgy érzem magam, mint az a Valami, amit a Macska Hozott Be. Megyek visszavonulok, ágyban, párnák közt halni meg! Lassan hervadni el, mint a virág, Amelyen titkos féreg foga rág; Elfogyni…..
Kis gyors technikai infó annak, aki még nem hallotta volna: most egy darabig a balkézzel gépelési skilleket fogom fejleszteni, így jó eséllyel kicsit rövidebbek lesznek a posztok. Na meg a héten mindent lájkolni fogok, így: (További lélegzetelállító szenzációs meghökkentő…..
Take the Red Pill Linkek 2011.03.21 16:42:00
Nagy öröm és megtiszteltetés nekem, hogy néhányan jelen blogot is olvasgatják és ezt a körülményt saját blogjukon közzé is teszik.Az eléggé természetes dolog, hogy akik így járnak el és ezt én észre is veszem, őket cserébe, viszonossági alapon természetesen magam is…..
Amikor a Life&Style szerkesztője azt mondta, hogy "Itt ez a könyv, kéred? Csak írod kell róla." - eljött az a pillanat, amikor tudtam, hogy megírom életem első könyvrecenzióját. (Az érettségi sem számít, mert azon Adyt választottam.) Így került hozzám a…..
FredYoong 2011.01.30 12:51:29
@Szöszkeboszi: Mikor jelenik meg?
FredYoong 2011.01.30 19:59:41
@Juci K.: Szerintem a marketing jó, mármint az, hogy a börtönlakó keménycsávó köré épül a dolog, csak furcsállom, hogy ha létezik Wade, akkor miért nem mutogatja magát, ha pedig esetleg nem létezik, egyszerűbb lett volna valahogy név nélkül kiadni, vagy bármilyen kettlebelles nagyágyú(k) neve alatt. De nem tudtam, hogy 19 évről van szó, így egy kicsit más.
Persze az, hogy én olvastam vagy öt embertől, hogy elkezdték, de aztán abbahagyták, még nem jelenti azt, hogy nincs ember a Földön vagy Magyarországon, aki ne csinálná rendszeresen.
Jól kibeszéjük itt a témát már a kritika megjelenése előtt is :-)
LukiTraining Bezár a bazár :) 2011.01.27 21:20:00
Halihó mindenkinek, verseny óta nem jelentkeztem. A tenyerem majdnem begyógyult, bár mikor elfelejtem bekenni, akkor mindig szépen újra felreped, de nem zavaró. A hátamból még másnap elmúlt a fájdalom, úgyhogy máig minden rendben volt.Erre a hétre két edzést terveztem, az egyik egy…..
FredYoong 2011.01.28 08:50:23
Meglehetősen aktuális éppen az inkriminált Ice-T nóta médiahatóság általi fordítása, tehát cseppet sem meglepő, hogy beküldés is született belőle.Az első tettes Karcsi.Az Ice-T-gate kapcsán az NHMH lefordította az implikált számszövegét. Nem nyálaztam végig, de úgy…..
Zsom, barátaim kisfia, az öt és fél évesek eltéveszthetetlen éleslátásával rendelkezik. Egy képet rajzolt nekem karácsonyra, melyet az alábbiakban szülői engedéllyel közzéteszek.(Megj.: A gyereknek adott anyai iránymutatás annyi volt, hogy rajzoljon nekem valamit ajándékba.…..
A női mozgásblogok kapcsán egy ideje érlelődött bennünk, bloggerinákban, hogy beszéljünk arról, milyen kihatással lehet egymásra a párkapcsolat és a sport. Vajon párunk, mint (szabad)időnk letéteményese, véleményvezér és igényformáló, ezen minőségeiben a sporthoz való…..
FredYoong 2010.10.28 14:46:45
@gida_lány: Erről van szó! Ha ketten együtt csináljátok és aktív, az már sport. Na jó, nem minden páros aktív perc számít annak, de értitek... :-)
A szingli életformába tényleg jobban belefér az, hogy az ember magával törődjön, és egy stabil, boldog kapcsolatban könnyű kikerekedni. De ha bánatos, magányos az ember, akkor is könnyű. A fene megette, ez egy ördögi kör :-)
FredYoong 2010.10.28 14:47:29
@scorpioscorpio: Azt hallottam, hogy az csak egy reklámduma, hogy a pilates képes magasabbá tenni. Milyen jó, hogy nem így van!
FredYoong 2010.10.28 20:20:33
@vegaedzes: Így, így. :-) Túl lehet élni túlsúly nélkül a boldogságot meg a bánatot is.
smartraining 10.27. 2010.10.27 23:32:00
Nos, 10 éve élek pesten (kisebb nagyonn kihagyásokkal), ha jól emlékszem ilyen még nem történt velem. Edzésre mentem és a buszon egy fiatalember az előtte álló hölgy házizsákján elhúzta a cipzárt, hogy egy kicsit körülnézzen benne.Rászóltam. Először meglepődött, aztán…..
Hát látom, a kismamatornás téma nem borzolta fel a kedélyeket :) Akkor ma legyen soron egy találós kérdés. Ginga, esquiva, pisao... Valakinek beugrik erről valami? (Már célozgattam rá régebben...) Persze érik a poszt is róla, csak előbb még biztos szeretnék lenni a dolgomban. Na…..
A Life&Style megkért, hogy írjak ezúttal arról, hogy az édesség vajon barátunk vagy ellenségünk, szóval eszmét futtattam a témában, itt olvashatjátok. Ha engem kérdeznek, szerintem bizony a huszonegyedik századi Éva nem almát szedne le arról a bizonyos fáról, hanem minimum…..
FredYoong 2010.10.17 13:42:54
@igazi hős: "a zsíros ételek hatását enyhíti az édesség" - milyen hatását? Azt tudom elképzelni, hogy ha utána eszik egy kis édeset az ember, nem érzi magát olyan megcsömörlöttnek és telítettnek.
Amúgy meg, ha nem baj, hogy belekotyogok, szerintem arra gondolt Szöszkeboszi, hogy azért számít, hogy süti vagy rántott hús, mert a rántott hús több érdemi tápanyagot tartalmaz, több "jó" dolgot viszel be vele a szervezetedbe, mint a sütivel.Persze ez nem azt jelenti, hogy kevésbé fogsz tőle hízni, de ha már többet eszik az ember a kelleténél, akkor ezt egészségesebb kajákból tegye, mert hosszú távon ezzel jár jobban.
A fehérjét különben nehezebb a szervezetnek feldolgoznia - állítólag több kalória kell a megemésztéséhez, mint az egyszerű szénhidrátokéhoz, úgyhogy ha azt a pár tíz kalóriát is beleszámítjuk, duplán jól járunk. :-)
Volt is egyszer egy ilyen fogyókúra, mínusz kalóriás vagy milyen. Ha olyasmit eszel, ami kevesebb energiát tartalmaz, mint amennyi a megemésztéséhez szükséges, fogysz az evéstől. Valahogy kimúlt ez is, mint miden divat... :-)
Úgy döntöttem, hogy rettenetesen le vagyok maradva az új mozgástrendekből, így ideje bepótolni a hiányosságaimat. Első blikkre meg kell állapítanom, hogy a cifrábbnál cifrább nevek jöttek divatba. (Jó, a callanetics, pilates, thaibo és capoeira sem voltak anyanyelvünkhöz közel…..
FredYoong 2010.10.16 11:26:46
@Szöszkeboszi: Gonosz dolog a közönség, folyton tudni akarnak mindent :-)
Az előző bejegyzés kapcsán felvetődött a kérdés, mi számít drágának a sportok világában. Bár személyes véleményem menthetetlenül szubjektív, a rálátásom a témára edzőként ennél objektívebb. Igyekszem a kettő elegyét nyújtani, mint általában... Azt szokták mondani,…..
FredYoong 2010.10.15 10:03:09
@Szöszkeboszi: Ha már így szóba jött, nem baj, ha megkérdezem, Te mennyit alszol? Na most akkor tényleg keveset vagy tényleg eleget? Nem tudok olvasni a sorok között :-) Vagy már írtad valahol,csak elkerülte a figyelmem?
Egyébként arra gondoltam, hogy még ha időm marad is a mozgásra, sokszor fáradt vagyok elkezdeni is. Az OK, hogy hosszú távon energikus leszek tőle, de egy fárasztó nap végén elkezdeni is fáj. (Tudom, mozogjak reggel, mi? :-) )
FredYoong 2010.10.15 11:08:30
FredYoong 2010.10.15 14:35:45
@daniferi: Én is pont így vagyok ezzel. Ha esetleg csak 4 órát sikerül aludnom (havonta 1-2x előfordul), akkor semmire se vagyok alkalmas, délután le kell feküdnöm. Az a baj, hogy néha a 8 órát is kevésnek érzem.
LukiTraining 2010.10.11. Hétfő 2010.10.11 21:45:00
Elég laza terheléselvételes hét van a súlyok szempontjából, MetConokban változatlan a helyzet. A. Tarkón Guggolás 1x10/BB 1x5/35kg 1x5/42,5kg 1x5/52,5kg/2' pihenő B. Pistol 3x5-5/súly nélkül C1. GHR 2x10 C2. Abwheel 2x15 D. Judogin húzódzkodás 4x6 (ez nekem nagyon nem megy) MetCon…..
FredYoong 2010.10.13 21:19:15
@ImikeTraining: Ezt értem, de hogy jön ehhez a húzódzkodás? Úgy tudom elképzelni, hogy feldobod a rúdra, mint egy törölközőt, és azt fogod meg. Igazam van vajon?
FredYoong 2010.10.14 12:52:06
@ImikeTraining: Na, ezt jól kitárgyaltuk. :-)