Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bátyó66

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Stadler Mária egyelőre verbális ámokfutásában nem csak az a gyalázatos, amit mond, hanem az is, amit gondol. Ez a „világnézet” a Fidesz, ez az orbáni mentalitás. Tehát rögzítsük: egy Fidesz-taggal van dolgunk, aki lelövetné azt az embert, aki legyőzte Orbán Viktort.…..
Bátyó66 2011.08.25 08:22:30
@Lencsés István: Nálad biztos nem hülyébb. Nagyon várom, hogy egyszer valaki tényekkel támassza alá, hogy a JOBBIK miért kártékony, fasiszta, rasszista stb. Mert a cigányok félnek !? Hát féljenek is a tolvaj, ingyenélő cigányok. A tisztességeseknek nem kell félnie sem a JOBBIK-tól, sem a Gárdától. Abban viszont igazad van, hogy a cikk címe elképesztő baromság. Méltó a gréczyhez.
Bátyó66 2011.08.25 15:33:05
@az igazi Sipi - A Magyar Köztársaság Állampolgára:
Ha vállalod a hazaáruló, szemét bolsi jellemzést, akkor már minősítetted is Magadat. Amit meg a JOBBIK-ról írsz, nem más, mint aljas mocskolódás. Tényekkel nem tudod alátámasztani a becsmérlő jelzőket. Köztéren szaró: talán a gyöngyöspatai esetre gondolsz, amikor egy italos jobbikos valóban köztéren vizelt ? Szerinted csak a jobbikosok között fordul elő, hogy valaki többet iszik a kelleténél ? Gusztustalan: Te talán gusztusos vagy a mocskolódó, trágár és hülye szövegeiddel ? Ingyenélő féreg: ez a legnagyobb hülyeség, amit eddig Tőled olvastam. Talán a jobbikosok élnek a többi ember adójából fizetett segélyekből ? Vagy ők fosztják ki a falusi embereket ? Vagy hogy feljebb is körülnézzünk, ők lopták és lopják szét az ország vagyonát ? Vagy az ő képviselőik járnak be csak szavazni a parlamenbe, miközben felveszik a nem csekély tiszteletdíjakat és egyéb juttatásokat ? Még hosszan sorolhatnám, de talán ennyi is elég ahhoz, hogy lásd, micsoda hülyeségeket hordtál össze.
Bátyó66 2011.08.25 15:44:23
@Lencsés István:
Nem tűnt fel, hogy itt mindenki anonim, talán Téged kivéve ? Most sem írtál semmi konkrétumot. Pl. hogy mitől szélsőjobb a JOBBIK ? Talán mert rendet akar ? Rendet, ami a balliberális, társadalom-romboló csoportoknál szitokszónak számít. Írd már le egyszer mik azok a szörnyű bűnök, amiket a JOBBIK elkövetett ! Nem fog sikerülni, legfeljebb majd handabandázol, mint eddig.
Ahogy ígértem, folytatom bulgáriai nyaram beszámolóját. (Emlékeztetőül itt az előző.) A munkámhoz hozzá tartozik az is, hogy a redves vendégeket a repülőtéren várom. Öltöny, nyakkendő, 45 fok. A debreceni gép természetesen megint késik. Naponta 2 gépet kéne…..