Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nessun dorma!

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A seggéről méltán híres Lopez újabb testrészével írta be magát a televíziózás történelemkönyvébe, amikor Thomas Gottschalknál járt és méregdrága Lanvin tunikája alá elfelejtett cicifixet venni, és még egy guriga ducktape sem volt kéznél. Mivel a "Wetten was?"…..
Kate Moss férjhezment végre. Már csak azért is, mert egy ideje már legalább olyan unalmas volt az előzetes találgatások sora, mint a Pippa segge. A menyasszony  kiengedettt hajjal, krémszínű vintage stílusú Gallianoban mondta ki az igent, többre nem emlékszünk, mert hamar…..
Kivel kezdenénk, ha nem Tom Cruise-zal, aki már beleőrült, de nyomja továbbra is.Itt még sunáznánk.           A következő a listán Jason Lee, az exdeszkás fenegyerek, aki szcientológus mivolta ellenére is egy határozottan jó…..
nessun dorma! 2011.07.01 12:52:52
St.Yvette Bárja 18+ Audrey örök 2011.07.01 10:47:00
  Kevés nő van-sőt talán egyetlen, akit a világ egyöntetűen kedvesnek, szépnek titulál.  Audrey Hepburn-nek hívják. Megihlette a divatipart, a filmkészítőket, és mindenkit elvarázsolt természetes bájával, és tökéletlen szépségével.A Daily Mirror lehozott…..
Cuki, izgalmas és csodaszép ez az elefántcickányt bemutató kisfilm, amiben azért lehet kicsit rettegni is...
Álomvilágban élünk; nemzeti hadsereg és párduckacagány a mi ideálunk. Ady Endre mondata jutott eszembe, amikor ránéztem az első lenti képre, hiszen ez egy leopárdkacagány.A 2010-es áprilisi spanyol V Magazine fotósorozata egyébként fantasztikus. Masha Novoselova…..
nessun dorma! 2010.04.10 15:58:38
Nagypéntek van, és erre az alkalomra tartogattam a nagy port kavart Our Lord&Saviour borítéktáska bemutatását. A kiegészítőt Jason Stalsein tervezte, piton (3265 dollár) és krokodilbőr (8695 dollár) változatokban kapható. Én nem akarok ítéletet mondani, a kérdés…..
Biztosan mondtam már, hogy mennyire nem bírom ezt a lányt. Kövezzenek meg a Twilight rajongók, de a legnagyobb bajom az vele, hogy a fotókon csak egyféle arckifejezést tud vágni (bamba), a filmeken pedig kettőt (rémült és tépelődő). Legnagyobb meglepetésemre egy szlovák magazin…..
A német Vogue főszerkesztője is pontosan tudta, hogy abból sok rossz nem sülhet ki, ha összeereszti Diane Krugert és Karl Lagerfeldet, de azt nem gondolta volna, hogy ilyen fantasztikus és időtálló divatanyagot hoznak össze. A szakma már most úgy emlegeti, hogy a 2010-es év egyik…..
nessun dorma! 2010.03.17 21:21:39
Többféleképpen tölthetjük a mai napot, így most 4 példán keresztül mutatjuk be, hogyan öltözz fel valentin napon.Az első a klasszikus "otthonmaradós" program. Amihez elengedhetetlen a kényelmes, de csinos pizsama, egy meleg mamusz, a legfinomabb forrócsoki, illatos gyertya…..