Regisztráció Blogot indítok
Adatok
norev.hu

21 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem volt nehéz megfigyelni, hogy kevés az olyan Hölgy, aki elkíséri párját egy autómodell börzére, sőt, olyan hangokat is hallotttam, amikből arra következtettem (iszonyatos éleslátással), hogy a frissen szerzett autómodellt el is kell titkolni otthon, a botrányt…..
 Nos igen,megjelent:) Mégis csak ért valamit a Modelcarworld közvélemény kutatása. Ez már nagyon hiányzott az 1:18-as méretben. Nekem meg aztán pláne hiányzott:D Tehát a modell...úgy látom,hogy a Norev egyre jobb modelleket alkot és árban is a bírható kategóriába tartozik.…..
Tegnap kerültek fel képek a már rég várt W140-es Merciről. Úgy néz ki hatott a Modelcarworld-ös kívánság lista elküldése. Sajnos még kicsit sokat kell rá várni,ugyanis 2010 második felére ígérik a megjelenését,de remélhetőleg az MCW-s kiadás előbb fog…..
Amikor írom e sorokat, még nincs a kezemben a jármű, de olyan nagy várakozás előzi meg a modellt, hogy amint ideér, nem lesz időm írni róla. Mentségemül előadom, hogy egyszer már volt a kezemben, februárban, Nürnbergben a Játékvásáron, de az még csak próba/mintadarab volt, ami…..
Egy egészen hihetetlen autó került a boltunkba a mai napon.  A modell pontos neve: Schucotronic 2,4 Volkswagen T2a busz. Nos, nézzük mit is tud a járgány részletesebben: Elsőként az tűnik fel, hogy nincs egyetlen egy zsinór, de még egy antenna sem! Sem az autón, sem a…..
norev.hu 2010.12.14 14:18:50
Talán nem túlzás, ha azt mondom, ez volt az eddigi legsikeresebb Autómodell Börze kis hazánkban. Én legalábbis még nem láttam ennyi embert egyetlen börzén!Az 1000 nm-es termet pénteken nagy nehézségek árán rendeztem be, ugyanis az eddigi 85 asztal helyett már 91-et kellett szépen…..
Az IST modell most sem hazudtolta meg magát. Kifogástalan minőségű kisautóit már megszoktuk, de azért még mindig rácsodálkozunk egy-egy csodálatos darabra! Mai darabjaink a Warszawa 203 kombi és limuzin kivitelben, a Trabant egy kitűnő Rally változata 96-os rajtszámmal, a Dacia…..
Egészen elképesztő méretarány! Az autó közel 35 cm hosszú! Amit tudni kell és érdemes róla, az az, hogy kézzel készített modell, közel 180 darabból áll, rendkívüli részletességgel kidlgozott modell, működö kormány, minden nyílik (ajtók, motorháztető, csomagtartó), a…..
Sokakban felmerült, hogy legyen még legalább egy Börze a szeptemberi és a decemberi Börzén kívül.Amennyiben szeretne erről szavazni, íme a kérdés:Kérdés  ..
A Mercedes 560 SEL, Ford Capri 83, Citroen DS3 2010 és társai megérkeztek a boltokba. Amiről még nem írtam, az a pár 1/43-as, ami szintén megjött. Íme:Aston Martin DBRS9 Team Hexis N3 FIA GT3 European Championship 09Citroen T46 Létrás tűzoltókocsiCitroen DS 23 PallasCitroen DS 3…..
Mióta is várunk rá? Több, mint egy fél éve, az biztos. Már februárban csorgattam rá a nyálam a Norev standján a nürnbergi játékvásáron, akkor még az üvegfal kettőnk közé állt. Nem emlékszem olyan modellre amit ennyire és ennyien vártak volna, mint a 85-ös Mercit. Én is…..
norev.hu 2010.07.07 23:08:29
@SepangbronzeM5: A Panamera a boltban, a DS3-as még kb. egy- másfél hét! Üdv, Tamás
norev.hu 2010.07.12 18:15:35
@modelcar: hát még élőben! :-)
Amúgy köszönöm! :-)
A jövő hét hétfőn a boltba kerülő Greenlight termékek közül bemutatnék egyet, amely személyes kedvencem. Ez az 1/18-as pedig nem más, mint a Shelby Terlingua Ford Mustang - Racing Tribute Edition.A Shelby Terlingua Ford Mustang, amely a versenyzés nyers szellemét ejti foglyul, egy…..
Most vasárnap nemcsak a szavazás "örömeinek" adózhatunk! Ha már útrakeltünk, akkor érdemes bekukkantani Magyarország jelenleg legnagyobb Autómodell Börzéjére! A több, mint 80 asztal már elhelyezve, berendezve várja a vasárnapot.Találkozunk vasárnap! (Bővebb infó a…..
Mivel Kedves Greenlight Vevőim nagy része igen tájékozott a témában, ezért lehet, hogy amit most leírok, csak keveseknek lesz újdonság, de ennek ellenére leírom, hátha...Figyelem! Csak ínyenceknek!A Greenlight cég, modelljeinek többségét limitált szériában gyártja. Van, hogy…..
Nagyon kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánok minden kedves Vásárlónknak, ezzel a kis meglepetéssel. Ezt az autót az Ixo követte el, az IST szériában. Ez a z 1979-es GAZ  13 Tchaika, azaz Csajka, mindösszesen 350 darabban készült és csak pár kiválasztott juthatott hozzá, ugyanis…..
Ebben a kategóriában sem kellett csalódnom! Most is nagyon szép autókat készített a Norev. 43-asban a rendőrségi Porsche a kedvencem, bár a Peugeot 309 Gti-je is megdobogtatja a francia autók szerelmeseinek szívét.  A 18-ban pedig az örök kedvenc, a Citroen DS, amely…..
norev.hu 2010.04.03 01:09:11
@modelcar: Kedves Modelcar! Köszönöm, remélem a blog a továbbiakban is tetszeni fog. 1/18-as Porschékből most is van pár a boltokban, pl. 911 Carrera cabrio 2009, az új ami itt van fent, de van még 1985-ös 911 3.3 Turbo és targa is. Ha jól emlékszem van még az újabbakból Carrera 4S és Carrera Targa is fekete színű, bordó bőr belsővel. (Ha minden igaz, ezek a MOM Parkban vannak). A GT3, a GT3 RS még tudtommal hivatalosan nem jelent meg,amik a neten vannak, azok valószínűleg még Porsche dobozosok. De jövő héten rákérdezek.
Üdv, Tamás
Amióta tavaly felröppent a hír és láttam pár "szánalmas" fotót a gépekről, azóta várom, hogy végre kezembe foghassam a Norev legújabb kisautóit. A 3 inches kategóriában igazán csak a Siku versenyzett eddig ilyen típusú gépekkel, bár jómagam utoljára közelről csak…..
norev.hu 2010.04.03 00:57:10
@Csabi131: Szia Csabi 131! Valóban szép darabok, köszönöm! :-) Ha a kicsi piros színű 205-re gondolsz, szerintem a MOM Parkban még van, legalábbis valamelyik nap még láttam. Az Eurocenterben voltál? Ha bemegyek a Momba megnézem neked.
Én még nem láttam a Lanciákat, bár ha sima utcai autók voltak, akkor lehet, hogy a Show Room frissítésében lesz ilyen. Majd rákérdezek Norevéknél.
Üdv, Tamás
Eddig nem is említettem, hogy annak ellenére, hogy a 43-as méretarányban ez nem nagyon szokás, a First Response rendőrautóinak (Dodge Charger és Ford Crown Victoria) nyílik az ajtaja (első ajtók) és a csomagtartó, no meg a motorháztető is! A kerekek, igaz nem a kormánnyal, de…..
Ma nyakamba vettem a repteret ismét, hogy az eltűnt rendőrautók után nézzek. Csekély három órányi vitatkozás, magyarázás után elértem, hogy visszanézzék a videót arról, ahogyan tegnap átvettem az árút. Nos, a biztonsági főnök szerint valóban hiányos volt a paletta…..
norev.hu 2010.03.19 14:47:30
@PMGabi: Szia! Köszönöm szépen. Neked is jó hétvégét! Üdv, Tamás
Szeptember elején nyitottuk meg kicsiny boltunkat a III. kerületi Eurocenterben. Mára kialakult vevőkörrel büszkélkedhetünk, akik szeretik a minőséget, egyedi játékokat és ajéndéktárgyakat.Ezért döntöttünk úgy, hogy "terjeszkedünk", ennek eredményeképpen sikerült…..
Múlt hét hétfőn megnyílt másik boltunk a Mom Parkban, melynek neve Barbapapa Játék-és ajándékbolt. (A Deichmann cipőbolt előtt a Piazza szinten).A profil persze nem változott, a minőségi játékok és kiváló modellautók mellett tettük le a voksunkat itt is. ..
Automodell Greenlight és társai 2010.03.16 21:36:00
Ma érkezett egy Greenlight (nem kis) adag egyenesen Ámerikából! Mivel Indianapolisból nem túl olcsó a fuvar kishazánkba, ezért próbálta a Greenlighttal együtt olcsóbb megoldást keresni, hogy ne kelljen ezután sem ráterhelni a fuvarköltséget a modellautókra. Nos, az eredmény…..
(Frissítés: elkészült az utazást szervező weblapunk, részletek a poszt alján!)Csütörtökön felvirrad a BKV sztrájk harmadik napja, harmadik napja fogunk fagyoskodni a megállókban, állni a dugóban, gyalogolni órákig a szmogban és nézünk majd mindenkire igen morcosan.Ez egy jó…..
A svéd Elding Oscarson építésziroda mérnökei tervezték a Landskrona belvárosában álló épületet, amely úgy illeszkedik környezetébe, hogy teljesen elüt attól. A hagyományos, csaknem történelmi házak szendvicsébe pakolt családi kégli remekül használja ki a szűken mért…..