Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tony Zionist

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mandiner blog MÁV menni Csikágó? 2010.02.11 12:01:00
  Még mindig nem hiszem el, hogy ez igaz, és újra meg újra várom, hogy jöjjön a cáfolat, de nem. Hát brávó. Ez nagy dobás volt. Sok mindenki okozott kárt a magyar zsidóságnak 1990 óta, minden létező oldal, vallás és politikai párt színeiben, de annyit egyetlen…..
Tony Zionist 2010.02.11 16:13:36
@Jobb híján MDF-es: "Mi szerintem inkább csak röhögjünk rajtuk."

240Mrd-ért röhögjél a kurvaanyádon te jobbhíjánfasz.

fizessünk 240Mrd-t, de jó vicc, hahaha.
  A vár déli részét kulturális és turisztikai „tematikus parkként” képzelik hasznosítani, fenntartani, és javasolják a „Budavári Palota nemzeti történelmi és kulturális park” létrehozását. Ennek része lenne többek közt egy őshonos…..
Elöljáróban elmondanám, hogy epilepsziás, depressziós-pszichés tünetekkel, és pánikbeteg vagyok. Sajnos minden évben kórházba kell mennem, hogy a gyógyszereimet átállítsák. Maximum 3 hét, amit benn kell lennem, de eddig még elviselhető volt a 3 hét. Most, gondolom az alant…..
Tony Zionist 2010.01.15 20:03:35
@sebi77: hülye SZDSZ-es demagóg köcsög vagy.
Tony Zionist 2010.01.15 21:20:20
@leone007: gondolom milyen szívesen mosolyogna a doki a fókusz kamerájába azzal a váddal, hogy 50ruppó nélkül szarik a betegre. etikai vizsgálat a média keltette túlbuzgóság végett stb stb.

asszem a doki hozzáállása egyből megváltozna.

vki itt a buszsofőrökkel vetette őket össze fizetés végett, mert az orvos kurva sokat dolgozik és nagy a felelőssége.
buszvezető keveset dolgozik? kicsi rajta a felelősség? jah, végülis csak ezrek életéért felel nap mint nap. egy orvos max 1 embert tud megölni egyszerre, ha elbasz vmit, de egy buszvezető ha letarol egy teli megállót csúcsforgalomban?

persze, hogy elmennek az orvosok külföldre. ide meg majd jönnek orvosok szegényebb országból

de kérhetünk kubától is segítséget, orvosi téren a világ elitjébe tartoznak, és jelentős segélyprogramjaik vannak :p
Az év backdoor üzenetét küldte el nekünk sham-rock, tényleg alig hiszek a nyeles szememnek. Gyorsuló világunkban csodálatos elképzelni egy olyan lakóközösséget, akik annyira szeretik, sőt imádják a közös képviselőjüket, hogy az hiába sikkasztott el 8 millió forintot, össze…..
Filmdroid Jön a Jurassic Park 4 2010.01.14 12:09:00
2008-ban Michael Crichton halála után a Jurassic Park franchise producerei úgy érezték, hogy nem kellene elkészíteni még egy részt. Ám tavaly novemberben Joe Johnston azt mondta, hogy egy igen-igen jó forgatókönyv készült a negyedik felvonáshoz és nagyon szeretné, ha elkészülne a…..
Gondos olló- és csáprezegtetés után azt mondom, hogy ez nekem egy kicsit gyanús. Az alant olvasható Naiv Ügyfél-sztori annyira regényes, mármint a szó bulis-kurvás-lőfegyveres-rejtőjenős értelmében, hogy az ember (a rák) önkéntenül is arra gondol, ez itt egy izomtiborista…..