Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kockavasutas4

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az ominózus fotó. Felül, a radar által tévesen észlelt sebességAz eljárást lefolytatják, és az vezető, néhány hónapnyi hercehurca, illetve körülbelül százezer forint elköltése után úgy érezheti, sikerült bebizonyítania: a Rendőrség néha nem elég körültekintő, a…..
kockavasutas4 2011.09.27 17:34:52
@M13: kikérem magamnak, a Vizsgaállomás nevében is az alpári stílust is és a "csókos átnyomást" megjegyzését!
Nem vártam mindenkitől egyforma látásmódot, de az autóstársadalom kiszolgáltatottsága a fő téma, a gyorshajtási ügyek egy speciális eseteiben.
Minden legális, csak a magyar utakon 2 év műszaki alatt ezt simán el lehet érni!
Az alulteljesítésnek lehetnek ilyen - olyan indokai mindenkinek, a Rendőrség egy lezáró határozatban még - milliós költség nélkül - odatehette volna például: "A nyilvánvaló tévedésért szíves elnézését kérjük, a hasonló esetek elkerüléséért mindent megteszünk!"
És pont! De így nyitott kérdések özöne jött, mert nem csak én foglalkoztam az ügyemmel.
Mindenkinek tévedésmentes szép napokat kívánok! :)
Az "Ámokfutó" Gyorshajtó
kockavasutas4 2011.09.28 11:22:15
@Luk Szájpóker:
Köszönöm ezt a pozitív hozzáállást és a kommentet! Ritka manapság az összetartás és a segítségnyújtás, hadd ne soroljak példákat pro és kontra!
De mindenképpen hálás vagyok a Jó Istennek, hogy ilyen "sima" ügymenetet élhettem át!
További szép napot Önnek is!
Olvasónk a napokban a 28-as villamoson utazott. Három ellenőr ment oda hozzá, és kérték a jegyét, bérletét. Az utas szóvá tette, hogy a hajléktalanok mellett csak úgy elsétáltak, megkérdezte, hogy őket miért nem ellenőrzik? Ebből lett a vita: Kedves BKV-figyelő! Olyan esetnek…..
kockavasutas4 2010.01.14 02:24:14
Helló Uraim & Hölgyeim!

Élvezettel olvastam a hozzá- és beszólásokat! Sokkal többet és okosabbat nem tudok hozzátenni erről az oldalról, de ...
1. Az igénybe vett szolgáltatásért fizetni kell mindenütt a világon!
Más kérdés, hogy érték- és árarányosan tartjuk igazából megfizetendőnek ezeket!
Van is erre módszer, lásd, több környező vagy nyugat-európai ország gyakorlatát, ahol már régesrég alkalmazzák az informatikai rendszereket arra, hogy kultúráltan és biztonságban utazzhasson bárki!
Csak Magyaro.-on létezik a töketlenkedés, drágán megvett beléptető rendszerek, mechanizmusok (lásd Autópálya-kapuk, Népstadion-beléptetés), mivel ezeknél nem jött be, a BKV-nál meg sem próbálták elsütni! Akkor nem lett volna végkielégítésre zsozsó! Majd a Temetőkhöz jó lesznek?
2. A csöveseket - fekákat nem kellene tutujgatni országosan! Több esetben tanúja voltam, amikor csak azért szállt fel bármilyen járműre, hogy odapiszkíthasson és utána, mint aki jól végezte dolgát, aberrált mosollyal távozott az ismeretlenségbe!
Én már rutinszerűen lerángatom, letaszigatom őket!
Az vágta ki a biztit nálam, hogy az egyik ülő feka (60-65 év közötti) a telefújt zsepijét az én szatyromba igyekezett beletömni! Mivel mellette álltam, rá is faragott, ugyanis csörgő-zörgő szatyrom volt, azonnal észrevettem! Már tanítottam is neki az összetett szavak legszebbjét: SÉTAREPÜLÉS! A köv megállóban lent is volt az állat!
3. Annak is igaza van, aki erre azt mondja, ilyen birka és kultúrálatlan népnek nem kell új jármű!
Mert minden lehetséges módon megy a lepusztítás: firkálás, karcolás, sz..ás, hu....ás, rongálás, és most már a személyzet megtámadása is, stb.
Ilyen balkáni állapotokra a Volvók meg a többiek, de még az IKARUS-ok is csak szégyent vesznek a fejükre!
Jó lenne, ha a hazai járműipart tennék üzemképessé a lenyúlt milliárdok visszakobzásával! R-go az illető unokájától is elvenném a csörgőjét is, meg a pelenkát is a lába közül! STB.
És végül: abban a nagyon átkosban létezett a "népvagyon" amit mindenkinek kötelező volt megbecsülni, óvni!
Azóta mi is a demokrácia fogalma?
A "mennyei" biztosan nem, de a "pokoli" annál inkább!
Biztos, hogy mindenki így szereti Magyarországot?
Na most én sok mindent nem értek. Többek közt azt sem, hogy miért olyan felelőtlenek az emberek. Miért van az, hogy az ember nem tanul mások hibájából. Kérlek titeket tanuljatok mások hibájából és csak akkor nézzétek végig ezeket a képeket, ha eléggé erős a gyomrotok. Szóval…..