Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dunakeszi lakosok

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van Dunakeszin egy Auchan áruház, ami már eleve egy védett lápra épült, de ez már ugye a múlt, spongyát rá. Nemrégen azonban kiborult a bili, amikor kiderült, hogy ez az áruház terjeszkedni akar, és a dunakeszi polgármesteren keresztül megmutyizott olcsóért megvásárolt…..
 Hazudjunk lápot, avagy az emberi gátlástalanság története! Internetes web oldalakon a közelmúltban megjelent egy hír, amely felkeltette az érdeklődésemet. 2009. november 24-i dátummal az aláírók tiltakoztak a természeti és környezeti értékek semmibe vétele, a…..
Dunakeszi lakosok 2010.01.23 11:51:05
Az Auchan ugyanezt a dezinformációra épülő személyes lejárató taktikát alkalmazta a budaörsi mocsárra épülő doboza ellen tiltakozó civil szervezet vezetőjével. Nos, ez most nem lesz sikeres. Többszázan vagyunk aktivisták (nehéz lesz mindenkiről aktát gyártani), többezer ember írta alá a petíciónkat és több százezer emberhez jutottak el a láp képei. Az Auchannak és Dunakeszi önkormányzatának, valamint a beépítési üzletben érdekelt személyeknek azt javasoljuk, addig tegyen le a láp és védőzónája beépítéséről, amíg minden ehhez hasonló övön aluli próbálkozása vissza nem esik a saját fejére. Még abban az időszakban vannak, hogy komoly reputációs károk nélkül, egyetlen józan döntéssel kihátrálhatnak a természetrombolás tervéből. Ha nem teszik, a civilek is sebességet váltanak. Erre Önök felkészülni sem tudnak. Jó emberek vagyunk, jó és hiteles célért fogtunk össze. Meg kívánunk menteni egy mindenkinek saját szemével ellenőrizhetően gyönyörű természeti értéket, amire Önök csak egy aszfalt tepsit és egy sokadik konzumkockát képzeltek. Lehet tagadni a blogíró igazi motivációit, de sokat mond, hogy minden videó alatt és fórumban az Auchan vezetőség helyszíni értekezlete utáni héten kezdtek először érkezni ezek a beírások. Hol volt ez a sok tájékozott ember a lápvédelem több éve, és a jelenlegi hullám 3 hónapja alatt. Csak a vak nem látja hogy ez egy ellenkampány. Visszafelé fog elsülni. Minden valódi tény a beépítés ellen szól, kivéve a financiális érveket.