Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Korhű

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kép: Čepec Laci Photography Kezdő szülőként minden tanács jól jön. De csak a tanács, a tanulság. Nem a jóindulatnak álcázott kioktatás, az álruhába bújtatott sértegetés vagy a nekem minden jobban megy és ezt az egész világnak tudnia kell című kis előadás. Éppen ezért megosztom Veletek, hogy mit…..
Az októberi CT-m nem lett jó. Sajnos a kezelések állandó halasztgatása, a rossz vérképem hozzájárultak ahhoz, hogy a daganatok újból erőre kaptak és nem is csak azok kezdek el újra megnőni, amik még megmaradtak, de sajnos újak is lettek.  Ennek örömére kiszedtek a klinika vizsgálat vak szakaszából,…..
Korhű 2017.01.01 09:36:57
@Titanusz: tipikus gyakorlati esete vagy a "jobb lett volna, ha meg sem szólalsz" örök igazság elméletének!

@Vigyorbogyó: csodállak! Kitartásban, gyógyulásban, erősödésben gazdag új évet kívánok!
Azon az említett pénteki napon elmentem a Kútvölgyibe az onkológushoz. Az egyik oda járó ismerőstől kérdeztem, hogy mi merre, mert nyilván minden új volt, azt sem tudtam pontosan, hol áll az épület, ahova mennem kell. Na meg azt sem tudtam, hogy néz ki a doki, úgyhogy bolyongtam egy kicsit és…..
Korhű 2016.04.09 18:41:17
@gyogyulj: hm??? Kifejtenéd?
A MÁV Nosztalgia kitett magáért, nagyon nagyon nagyon ügyes volt. Az év első nosztalgia utazása egy rémálom volt. Halbi kocsikban, gombostűvel feltűzött ülészámokkal kellett 2*4 órát utazni. Semmilyen nosztalgikus hangulat nem volt. A befizetett pénzért cserébe, kaptak 3…..
Korhű 2010.01.14 11:05:36
@TiaMaria: Kedves TiaMaria! Fáj a szívem, amikor olvasom a hozzászólasaidat! Egyrészt, mert kb. 45 helyen írtad, le azt, hogy nem az ár a lényeg, hanem a szolgáltatás! Ezzel a kijelentéseddel is vannak fenntartásaim, de azt hiszem, ha ebbe belemennék, teljesen más irányt venne a beszélgetés és erre most igazán nincs szükség. Másrészt viszont nem tudom szó nélkül hagyni azt, hogy a személyzetet kritizálod/kritizáljátok, mert hogy ilyen arrogáns, meg olyan bunkó... Kedves TiaMaria! Én is a személyzet körét bővíthettem, és az az igazság, hogy amikor kb. 30 fő akar elférni egy max. 15 főt befogadó kis részen a vonaton, közben neked meg kosárkával és borral át kell vergődni magadat rajtuk (és ezt végigcsinálni kb. tízszer), vagy, amikor olyanért kezd el az utas Téged fricskázni, amiről aztán végképp nem Te tehetsz... akkor szerintem Te is elgondolkoznál azon, hogy hol van a színvonal és az ígéret közötti ok-okozati összefüggés, ha egyáltalán van olyan és hogy hol van az a pont, ahol aztán a szervezők a legkevésbé hibásak. A Nosztalgia Kft. szervezett egy utat, lejuthattál 2010 ft-ért Pécsre és vissza 2,5 óra alatt, végig is járhattad akár a vonatot, láthattad az ÖSSZES kocsit, nem csak a halbit, beülhettél a szalon kocsiba is és akár egész úton hallgathattad a zongora szót, senki nem tiltott volna ki onnan, ebédelhettél is volna nosztalgikus körülmények között (vonaton, finom kaját, jó bort, finom sütit 3000 Ft-ért!). Láthattad az EKF nyitóünnepségét és még a menetrend szerint előbb is hazaértél, mint az ígért időpont! Szerintem ez igenis színvonal még akkor is, ha hibáztak néhol a szervezők és az utasok! A másik meg: Te sem gondolod komolyan a kamerát, meg azt, hogy külön személyzetet állítsanak be a rendzavarók ellen... Ez egyszerűen lehetetlen, de ezt Te is tudod, csak valamit mondani kellett!
Korhű 2010.01.14 11:07:19
@Zef: Kedves Zef! Te pedig félreértettél minket! Nem azt állítottuk, hogy a halbiban ültek 550-en, hanem azt, hogy ennyi utasért volt felelős a személyzet összesen! Ebbe beletartoznak azok is, akik halbiban ültek és azok is, akik nem!