Regisztráció Blogot indítok
Adatok
eeenc

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ideje kifigurázni a végtelen önelégültséggel telített okoskodást! Sajnos nem tudok oly kifinomultan nyúlni a témához, mint Rudi, így pusztán egy görbe tükrön keresztül szeretném bemutatni, hogy a kiművelt szavak, a magasztosság milyen mély meg nem értést rejthetnek. Hogy a…..
 A kis háromszögfejű macskacicó úgy döntött, hogy ő kinőtte a hálószobánkat, sőt kevés neki a nagyszoba, előszoba, konyha kombó is - tágítaná a teret. Erre persze nem képes, hiszen ő csak egy háromszögfejű kismacska, így aztán folyamatosan kiszökdösik. Ott tartunk…..
FérjBlog a kéjelgő sorzatgyilkos 2010.04.19 12:35:00
Férfitipizálás következik, végén a nagy kérdéssel, hogy mit lehet vele kezdeni.El kell mondanom: rendkívül allergiás vagyok arra, ha valaki módszeresen az intim szférámba hatol akár fizikailag, akár verbálisan. Kényes vagyok erre, bár szóban egy pletykafészek vagyok,…..
FérjBlog Ausztrália 2009.10.01 09:20:00
Sokáig vágyam volt Ausztráliába menni dolgozni, több pozitívumot is találok az országban, elsősorban a szociális rendszer, a mentalitás az, ami szimpatikus. De ennek az álomnak is vége, hiszen a Sidney-i konzulátus bezárásával napvilágra került, hogy milyen nehéz az ottani…..