Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kerecsenyfa

0 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bojtos Zoltán Sosem felejtem el azt a márciusi napot, amikor 1989-ben Wörgl-ben, Tirol tartományban először hallottam a leendő munkaadómat beszélni. Akkorra már mögöttem volt egy német érettségi, és abban a tudatban voltam, hogy németül már nem tudnak eladni. És ahogy hallgattam őket, ahogy…..
Modorosblog A blogketrec 2012.12.23 12:04:37
A valódi civil tartalmak (nem Békemenet!) kedvelőinek, a kiegyensúlyozott média nevében. Folytatás innen. Téli rózsás forradalom_______________________ BLOG.HU Der Untergang Orbán bukásának margójára A radnótis és ELTE-s ártatlan fiatalok két nap leforgása…..
Ismét egy cikk vendégszerzőnk, tom tollából. A férfi nemi hormonok (=androgének) egyik legfontosabb hatása az izomtömeget növelő, ún. anabolikus hatás. Számos más nem-szteroid hormon is rendelkezik ilyen hatással (növekedési hormon, inzulin, inzulin-szerű növekedési faktorok…..
Kerecsenyfa 2012.11.17 10:24:39
@A fidesz a betegek kiirtására készül: Szerintem ilyen nickkel inkább örülj, hogy a jólelkű blogszerkesztők még nem tiltottak ki örökre. Ez önmagában is gusztustalan spam, te MSZP-s senki.
Modorosblog Tőlem se kapsz munkát 2011.08.07 18:15:00
  12 embernek adhatnék munkát havi 2 310.12 € nettó fizetéssel, de nem adok. Elmondom, miért. Szép irodában dolgozhatnál a szolgáltató cégemnek. Nem ügynökösködés, nem kamu. Komoly szakértelmet igénylő munkát kellene végezned, napi 8 órában, csak hétköznapokon.…..
Kerecsenyfa 2011.08.07 23:31:17
@.Pierre Bezuhov.: mert 2005-ben vagy 2008-ban mennyivel volt jobb vállalkozni (hacsak nem vagy MSZP-közeli)?
Két hetes túránk végére értünk, a legjobb budapesti gyros nyomában ezalatt 14 gyrost, dönert, shawarmát ettünk, én még a húsmentességemet is megszakítottam, hogy megtaláljuk nektek a legjobb helyeket. A hamburgeres sorozatban már megismert módszert alkalmaztuk, először az…..
Faszom a blogmotorba, erre fizettek százmilliókat?Hol a kommentem?.tolókomment.mindjárt megjelenik.faszom.na végre! az előbbieket kéretik törülni, hihhi 8)) Hogy megelőzzük a hasonló szemetelést, mi is tehetünk még 1-2 dolgot, hogy kicsit komolyabbnak tűnjünk az amúgy…..
w A teleszart szentfazék 2010.03.19 04:30:00
Még le se ment a választás, és máris a jobbos ciklusok örökzöld poénján röhögünk: a teleszart szentfazékon. Vagyis azon, amikor valaki, aki amúgy féltéglával veri a mellét a kereszténységére, kurvára tököncsapja magát, pedig próbált úgy tenni, mint akinek nincs is.…..
  A március 15-i ünnepen a nagyobb balhék (előrejelzésünktől eltérően) szerencsére elmaradtak, de azért a Jobbik - elsősorban leselejtezett komcsi katonatisztekből álló - lumpenfrakciójának egyik szép alakítását sikerült elkapnunk Naményi kollegával. A radikális párt…..
Mikepércs egy pici település Hajdúban. Nincsen több tíz milliárdos költségvetése. Még is két ügy miatt került reflektor fénybe a történelmi település. Haladjunk szépen sorjában. Március 8-a nőnap. Szép hagyomány. Az MSZP rendszeresen szervez a nők tiszteletére akciókat.…..
Eddig nem személyeskedtem, de most kényszerűségből muszáj lesz, mert a kommentekben velem is sokan személyeskednek, volt aki megfenyegetett tettlegesen és olyanis volt aki például most levélben hencegett nekem, meg gúnyolódott. Ezt a levelet azért másolom be, hogy lássátok milyen…..
Kerecsenyfa 2010.01.29 12:07:19
@Stimpak: szerintem meg szólás szabadság van, nemde? Ezt akartátok, tessék, liberalizmus. Vagy megint csak arról szól, hogy ami nekünk tetszik, azt legalizáljuk ami meg nem, azt tiltsuk be?
Kerecsenyfa 2010.01.29 12:29:55
@Stimpak: a Heinekken ékes bizonyítéka a szellemi igénytelenségnek, a hozzánemértésnek meg a sznobizmusnak. És most nem csak a vöröscsillag miatt mondom.

Egy itthon gyártott proli holland sör, drágán. Ha már tényleg külföldi sört akar inni, igyon Cseh vagy Német sört. Ez a véleményem a kedves levél íróról. Aki amúgy szinte semmiben nem jobb ezeknél a kis royalista metróknál.
Kerecsenyfa 2010.01.29 12:48:10
@Stimpak: de igazatok van, megyek is. Csak feldühítettek ezek a díszpintyek.
BtheBest Szexpozitúrák 2010.01.26 07:43:00
Sokaknak talán kínos lehet a téma, mert elég sok a prűd ember, pedig szerintem a szexelés olyan dolog, amint mindenki csinál, de nagyon nem mindegy hogyan, mert ha valaki nem jól csinálja, akkor lehet hogy szakítanak vele, vagy nem is talál magának rendes párt. Amiről én szeretnék…..
BtheBest Hétvége! 2010.01.22 13:09:00
Be kell vallanom nektek, hogy ilyenkor már teljesen izgibe vagyok, de gondolom ti is, mert itt a hétvége! Én ezt már akkor elkezdem érezni, mikor ilyenkor felkelek és megiszom az első kakaóm, szinte egészen más íze van, mint mondjuk csütörtökön. A hétvége a legkedvencebb az egész…..
Kerecsenyfa 2010.01.23 18:53:33
@Erik C: mit gondolkozzak el? Te meg Magyarul se tudsz helyes irni, nem baj, drogozzatok meg inekciozzatok, legalabb nem szaporodtok.
Kerecsenyfa 2010.01.24 14:45:10
@ping11: @janila: mert zsidok meg hazaarulok is?

Elmondom Nektek. Az utolso orakban vagyunk, csak nem vesszuk eszre. Nemzetunk elbutitasa olyan mereteket otlott hogy 10 even belul uj gyarmatositoink kacagva koltoznek be a TI hazaitokba.

Az elbutitas ekes peldaja ez a honlap is. A Magyar ifjusag neveleset uj alapokra kell helyezni, beinditani ujra a leventekepzest, erkolcsi hatteret adni nekik. A szomszed acsarkodo nepektol meg mindenhonnan azt varjak, mikor igazhatnak le Bennunket!
Kerecsenyfa 2010.01.25 00:22:28
@ixdé: hatalmas tevedes baratocskam. Piros-feher-fekete, tobb nem is kell.

A Garda az legalabb FERFIAS, nem ugy mint ezek a magukfajtak itt, szivarvanyszinu kis 'trendi' majmok.
 Fájóan tökéletes lesz a mai beszámoló, amit Egy budai sznob a már ismerős Hegylakóból vezetett le - nem sok szeretetet fedeztem fel az írásban. Egy újabb példája annak, hogy bár a témák akár ki is fogyhatnak - de kit érdekel, amikor mindig lehet még jobbat…..
Az ember azt gondolná, hogy milyen jó tanárnak lenni. Egész nyáron pihenés, tőlük függ ki bukik meg (azaz korlátlan hatalom a kis taknyosok felett), és év végén még virággal is megköszönik a munkájukat. Jobb esetben még valami csetresz is jut a polcra azon szülőktől, akik…..
Néha én sem örülök, hogy társadalomban kell élnünk, mert olyan dolgokat teszek be, amiket nem veszek ki... viszont kiveszek más dolgokat, amiket meg nem tettem be. Olyasmi ez, mint a bűvészcilinder a nyúllal. Ugye együtt összehordtuk a társadalmat, hogy ne magunknak kelljen…..
Pesti majmok, bekaphatjátok - ha valaki Pesthez nem kötődő élethelyzetben ilyet mond, semmi gond nincs, egyszerűen hülye. Ha viszont egy városi újság ilyen címmel jelentet meg főszerkesztői jegyzetet, akkor ott valami valakinél nagyon csúnyán bekattant.Egy nagyon rövid és nem túl…..
Tegnap délelőtt Békásmegyeren volt dolgom, a találkozót a HÉV-állomás környékére beszéltük meg. Emberem azt mondta, van ott egy buszforduló, meg egy P+R parkoló, ha kocsival megyek, jobb ha ott futunk össze.Nem is tudtam, hogy Békáson kiépítettek egy P+R-t, milyen praktikus…..
Most, hogy nincsen BKV, időnként jár a MÁV, benzinre nincsen pénze sok embernek, akinek meg van, az dugóban ül, nincs mit csodálkozni azon, hogy sokan a legősibb helyváltoztatás egyikét, a gyaloglást választják A pontból B pontba való jutáshoz.Időben felismerte ezt a Centrum…..
Subba Átverős orosz módra 2010.01.14 09:00:00
Az oroszok, mint mindent, ezt a műfajt is sokkal keményebben csinálják, mint bárki más.  ..
Az ATV információi szerint már neve is van az MDF és az SZDSZ mini oljafájának: a jól értesült orgánum szerint Demokratikus Centrum gyűjtené össze - és hasznosítaná újra - mindazokat a politikusokat, Bánk Attilától Bokros Lajoson át Retkes Attiláig, akik készek harcba szállni…..