Regisztráció Blogot indítok
Adatok
wizipok

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gyönyörű levelet hozott a posta, ami szerint a köztévé éjszakai Híradójában Szebeni István káromkodott egy isteneset, majd bakit bakira halmoztak. Mivel a közmédia videótárába nem töltik fel az éjszakai Híradókat, sokáig nem akartuk elhinni a történteket, de az MTVA…..
wizipok 2013.05.15 00:25:06
Az érem két oldala: Hát ezt beszopta szegény Szebeni! Pedig alapvetően nem hibázott. Ez ugyanis egy u.n. "álélő" adás volt. Előre felveszik az éjszakai híradót. Ezzel nem is lenne semmi baj, ha nem 30 éves BETA SP technikát (ami ugye távolról sem HD, mint ahogy azt hirdeti magáról a közszolgálati) használnának és ettől szinkronhelyesen bonyolult visszatörölni azt. És akkor jön az a bizonyos emberi tényező, amikor valami féleszű a nem visszatörölt részt nem figyelembe véve indította el (valószínűleg) az adáskazettát.
De miért írom, hogy alapvetően nem hibázott? Nem azért mert cimborám lenne, (bár ismerjük egymást) hanem mert két kolléga bizony beszél így egymással, ha nem sikerül valami. Minden szakmában! Ha helyszínen stand up-ot veszünk fel és huszonhatodszorra sem sikerül, mert szétfújja a szél a kolléga haját, mert beledudál egy autós, mert beindul a szomszédban a flex stb... bizony a legjobb családban is kicsúszik egy "basszameg". Ha ezt aztán felhasználja később egy félhülye vágó, akkor ki volt a hunyó? A riporter? Az operatőr?
Másrészről viszont természetes, hogy egy ilyen mögé nem tud beállni, nem tudja védeni az esetet az MTVA. Egyszerűen védhetetlen. Persze annyi emberség lehetne bennük, hogy nem rúg bele a szerencsétlenbe, nem használ kemény, alázó szavakat. Finoman is el lehetne vágni torkát... Szegény. Ezt beszopta! Pestiesen szólva... :(
A sárga tengeralattjáró "A neve elhallgatását kérő tulajdonos szerint, az esti órákban Akarattyán egy helyi lakos tájékoztatta egy ismerősét, miszerint egy autó beszakad a jégen. Az ismerős keresésre indult az egyik Hummerrel, de nem találta meg a beszakadt gépjárművet,…..
wizipok 2012.02.07 17:56:21
Az Eurovíziós Dalfesztivál a világ egyik legviccesebb, de rohadt komolynak szánt zenés seregszemléje, aminek az egykori keleti blokkban az egészségesnél jóval nagyobb figyelmet szentelnek, de érdekes módon az északi országokban (svéd, norvég, finn) is azt hiszik, hogy ennél…..
Pandacsöki nevű kommentelőnk vette észre a TV2 óriási hibáját a ma reggeli Mokkában (ezúton is köszönjük neki). Az olasz hajószerencsétlenségről szóló riportjukban (00:38 percnél) bemutatnak egy felvételt, miközben az hangzik el, hogy "a Costa Concordia belülről a…..
TComment Használt BMW? Soha 2012.01.09 06:15:00
Ha ön a címben jelzett mondattal az ajkán alszik el minden este, akkor ne kattintson, ez nem az ön autója. Akinek prémiumtermék kell, az legyen hajlandó áldozni is rá. Mert akkor jó, még így, hétévesen is. Mai cikkünk blogposztja...
Az X-Faktor harmadik döntőjének élő közvetítése alatt egy jó szemű olvasónk olyat látott, amilyet utoljára mi is csak a Star Trekben: egy ember a semmiből materializálódott a légtérben, majd testet öltve vonaglott egy jót. Muri Enikő éppen Pink You and Your Hand című…..
wizipok 2011.11.03 14:09:00
@TrueY: Ennyi!
Vegyük már észre, hogy egy teljesen más kameraállásról van szó! Az ominózust megelőző képen a tengelytől jobbra tolja ki a fenekét, az ominózuson meg a tengelytől balra. Több mint 90 fok eltérés van a két nézőpont között! Ez súlyos baki a comment-től! Pici szakma kellene, ha kritizál vki! :(
Az ORFK vezetője „a szükségesnek ítélt esetleges további intézkedésekre” megküldte a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóságnak a Tv2 Napló című műsornak a tetten ért kukoricatolvajokról forgatott, mint utóbb kiderült megrendezett, riportjával kapcsolatos…..
Nem is tudom, hogy mi a botrányosabb: hogy Stohl Andrásnak egy karambol és egy elvonókúra után, de a jogerős bírósági ítélet előtt még van pofája dolgozni, vagy, hogy Benkő Dániel főállású faszpengető a Való világban az első adandó alkalommal megmutatta, hogy miért is…..
Brazília kampányol, az MTV-sek hálásak a törődésért. Hesna beáll brazil-szurkernek.   ..