Regisztráció Blogot indítok
Adatok
uto pista

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A wurlitzer is sír, hogy vége a Slágernek, a dalok egymásba kapaszkodva, fülhallgatóra szorított kézzel süvöltik a búcsú fájdalmas slágerét. Ilyenkor jó zenei szerkesztőnek lenni, falhoz csapkodni dühösen a műkönnyel teli ampullákat, amiket csak óvatosan adagol egyébként egy…..
uto pista 2009.11.19 01:35:05
@yerrko:

úgy látszik szálka került a távcsövedbe:

írtam-e én, hogy örülni kell annak, hogy mindent a pártok mozgatnak itt, észak-balkánon? nem hinném.

azért nem linkelek, mert a legelején jeleztem, hogy ITT ez sajnos így működik.
tény. tudom, hogy mutyi. ez van, és ez lesz még jó ideig. tehát nem értem, mi nem tiszta számodra.

egészen addig, amíg letöltendő börtönbüntetést és vagyonelkobzást nem alkalmaznak az elmúlt 20 év összes köztisztviselőjére - visszamenőleg.

az én fejemben teljes a kép, olyannyira, hogy nem fogok sírni két rádió háttéralkuja miatt.
sokkal komolyabb dolgok miatt sírhatnék, ami itt megy mindennap - de nem térek el a tárgytól jobban...
uto pista 2009.11.19 01:38:37
@Andrr:

lehet, hogy azért,mert egy pillanatig sem kívántam megcáfolni tényekkel vagy anélkül, hogy politikai dörgölőzés történt az ügyben.

bravo, szövegértés 1-es, leülhetsz...
uto pista 2009.11.19 01:51:47
@yerrko:

véleményekkel ismerkedtem és elmondtam a véleményemet...
és 8 kommenten keresztül magyarázkodok neked, aki most hogy kifogyott a okosból(?) megkérdi, hogy miért vagyok itt...

helyedben magammal fognék kezet...
Többször volt már terítéken olyan autópályás sztori, amikor a levélíró szidta a belső sávban ragadókat, a rendőrök meg vagy nincsenek soha sehol, vagy simán nem érdekli őket az ilyesmi. Gbaba31 a másik véglelet tapasztalta meg, rajta kívül nem volt sehol senki, egy kicsit bent…..
A VII. kerület egyirányúsított utcái jövő évtől hivatalosan is kétirányúak lesznek, de csak a kerékpárosoknak. Az utcaszerkezete miatt egykor magyar Csikágóként emlegetett városrészben eddig is gyakran kerekeztek a menetiránnyal szembe a biciklisták, de…..
Subba A túl kemény nem jó 2007.10.01 11:21:00
Emlékeztek még az Animal Cannibals-ra? Hazai kedveskedős reppcsapat a 90-es évekből. Mostanában a televíziózás körül lebegnek, sikerült is találniuk két hasonlóan irritáló médiaszemélyiséget, Kiszel Tündét és Erdélyi Spiderman Zsoltot. Beléjük öntöttek…..
No nem kell megsemmisítő gúnyra gondolni, inkább szelid barackot ad Hernádi Zsolt, a már-már webkettes elnök-vezérigazgató. Történt, hogy Hernádit az EVK Szakollégium meghívta egy előadásra a Corvinus Egyetemre. A vicces egyetemisták egy olyan, Youtube-ra felrakott klip…..
Felesleges volt pampogniuk a kazah vezetőknek a Borat-film imidzsromboló hatása miatt, amikor arrafelé többen többet tesznek ezért, ahogy Ádám kiszúrta: ezt a képet tavaly nyáron lőttem Kazahsztánban, ott is Atyrau városában. ő a KisTestvér a kazah piacon, terjeszkedést nem…..