Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ÉZé

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyszerre zseniális és undorító. Bődületes siker, luxuskocsin furikázó értékesítők, hatalmas házukat elvesztő, csúnyán bepalizott befektetők. Az MLM-rendszer csúcsra járatása, az ügyfelek szerződés utáni magasról leszarása. Ez mind a Brokernet nevének hallatán juthat az…..
ÉZé 2012.10.10 13:07:32
@orwo: Ohh! Elnézést! Így írásban nem mindig esik le! Jó lett volna látni a mimikát is, akkor biztos minden tiszta lett volna és egy jót röhögök! :)
ÉZé 2012.10.11 10:17:59
@Baczonyi: Először is köszönöm a gratulációt! Másodszor: nem hiszem, hogy tudnék Önnek bármi újat is tanítani, hiszen Ön jelenleg sikeresebb a szakmájában, mint én az enyémben.
A történetem végtelenül egyszerű: felismertem és megtanultam, hogy érdemesebb befektetni készpénzáramlásért, mint tőkenyereségért, mert akkor a piac fel-le hullámzása kevésbé tudja befolyásolni a cégem működését. Ezért annyit tettem, hogy a keresett jövedelmemet passzív jövedelemmé alakítottam. (Jó, van benne egy kis portfólió jövedelem is, de az elhanyagolható.) Jelenleg is azon dolgozom, hogy egy hatékony rendszert működtessek, ahhoz hasonlót, mint amilyenben Ön is tevékenykedik. Az én rendszeremnek még vannak gyerekbetegségei, de dolgozom a tökéletesítésén. Sokat tanultam a brokernet rendszeréből is és folyamatosan tanulmányozom más, külföldi cégek rendszerének kialakítását is, így van lehetőségem elkerülni azokat a hibákat, amiket helyettem más már elkövetett! "Okos ember a saját hibájából tanul, bölcs a másokéból. Az idióta egyikből sem!"
Nagyon leegyszerűsítve ennyit tudok elmondani. Köszönöm az érdeklődését!
ÉZé 2012.10.11 17:03:41
@Nancsi: Kedves Nancsi! Az a baj, hogy Magyarországon ezt 100-ból 80 ember hiszi el!
Ezért is ment olyan jól az üzlet. Többek közt erre is vonatkozik a Paleto-elv, vagy ahogy többen ismerik a 80/20-as szabály.
És pont az, amiért elhiszik, hogy kényelmesen és gyorsan. Sajnos igen kevesen képesek belátni, hogy mindennek ára van!