Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Andris79

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jégkorong 3 éves a jégkorongblog 2010.11.08 07:00:00
Vagyunk kik, akarunk mit címmel írtunk bejegyzést 2007. november 8-án, lefektettük az alapokat, elindultunk. Új koncepciót 2008. november 8-án nem kellett fogalmaznunk, majd 2009. november 8-án egyebek közt erről beszéltünk: "Persze így is túlnőtt rajtunk az egész, olykor úgy…..
Nyereményjátékosaink nyilván tudják már, a divízió 1-es vb alatt kiosztani tervezett 15 darab Vas János-figurából csak 10 talált gazdára, nem nagyon ment a góltotó. A kiváló csatár immár dedikálta a bobbleheadeket – az eseményről fotót mutatunk hajtás alatt –,…..
Óriási hibát követtünk el, elfelejtettük elindítani nyereményjátékunk harmadik részét, áthágtuk szabályainkat. Ezek után másfél órájuk van kedves olvasóinknak, hogy megírják tippjeiket a válogatott újabb vb-mérkőzése előtt. De: mivel az első tippelők fegyelmezetten…..
Jégkorong Irány Szlovénia! 2010.01.14 17:15:00
Svájc után Szlovénia lepődhet meg a magyar jégkorong népszerűségének növekedésén, de aki eddig nem jutott jegyhez a sorsdöntőnek remélt magyar–szlovén meccsre, nem lesz egyszerű dolga. Két napja kora délután kezdődött a jegyértékesítés a ljubljanai divízió 1-es…..
A szlovén szervezők hétfői tájékoztatása szerint kedden délben indul a 2010-es ljubljanai divízió 1-es világbajnokság belépőinek értékesítése. Magyarországon az IBUSZ-irodákban és a Ticket Express oldalán keresztül lehet jegyhez jutni. A többszöri változtatás miatt…..