Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nidsz

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A korábbiakban megvizsgáltuk, hogy milyen paraméterek mentén jön létre az a bizonyos jó menetrend. Előállhat azonban olyan szituáció, amikor egyes járatok profiltisztítása akadályokba ütközik, és az ideálisnak mondott tervektől eltérni szükséges. Megállapítható, hogy a…..
Nidsz 2012.05.14 16:37:16
@óvodai nevelés:
Pincehely témához:

nem kizárólag a pincehelyiek miatt áll meg ott az IC. Ott van közel pl. Tamási.
Sokkal nagyobb lenne a fel- és leszálló utasok száma, ha minden vonathoz kétóránként, ütemes menetrend szerint csatlakoznának a buszjáratok, nem csak a reggeli/kora délelőttihez meg a késő délutáni/estihez. Ja és ha van is csatlakozás, az is csak munkanapokon van. Nem tudom a Sásd-Komló viszonylaton hány utas szokott lenni, akik IC-re/IC-től csatlakoztak, de ott legalább megvalósult az (sajnos mostanra már nem sok maradt belőle) ami Tamási-Pincehely között várat magára, mondjuk egy vasút által üzemeltetett midibusz, vasúti menetjegy váltási lehetőséggel.
Utólag elismerem, szégyellem magam, hogy számos írásommal akarva-akaratlanul népszerűsítem a vasutat. A magyart is, de mostantól szerencsére az ingyenreklámért még nekem van módom fizetni: pénzért méri a MÁV a fotósengedélyt.Itt van…..