Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zoomy

7 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az előzőekben bemutattam a Philips SoniCare DiamondClean fogkefét, vázlatosan, most egy kicsit bővebbre veszem, jobban megismertetem.  Először is technikai adatok:  Fogmosási teljesítmény Sebesség: Akár 31 000 tisztítómozdulat percenkéntTeljesítmény: Akár…..
Okés, ez egyfajta termékbemutató... A trnd jóvoltából van szerencsém használni egy ilyen fogkefét egy darabig.. Eléggé vázlatosan fejtem ki az eddigi tapasztalatokat.  A megjelenés nagyon szép, sőt, talán inkább gyönyörű. Fehér, ledes háttérvilágítással, nagyon kis…..
Subba Világvége: Bad babysitter 2011.08.25 19:00:00
Szerencsétlen kisgyerek katatón állapotba kerül a szeme előtt ugráló, igen csúnya jövőképétől. Totál értjük!!!  ..
Subba Vörös Marty 2011.07.12 08:57:00
(Mélben jött, "találtam" megjegyzéssel, ha akar, nyugodtan jelentkezzen az alkotó!)..
zoomy 2011.07.12 12:29:09
Subba Technobakancs 2011.06.23 20:35:00
Gondolnátok, hogy még ma is kapható a világsláger, a kilencvenes évek nagy kedvence a Buffalo?! DER KLASSIKER! A cég oldaláról rendelhető, sajnos csak Németországba szállítanak, de egy igazi móka kedvéért ez senkinek sem jelenthet gondot!!! ..
Subba Hármas 2011.05.23 02:18:00
Ez a Justin Timberlake már megint rosszalkodik! Szerkók EL Ó EL! (JT, Lady Gaga, és Andy Samberg)   ..
zoomy 2011.05.23 08:03:54
Már ezt a szar techno-tinglitanglit is elveszik Európától? A REFRÉNIG KÖTELEZŐ MEGHALLGATNI!!!(Az is biztos, hogy jó alaposan megvígasztalta magát JLo valami zsémánttal miután hozzá kellett érnie a Swarovskihoz)  ..
Bonósnégyes - pöttyinti oda Laci, én pedig megint megbántam azt a gyenge pillanatomat, amikor a blogindítás olyan jó ötletnek tűnt...
zoomy 2010.03.26 02:00:09
Na most megint nem találok szavakat. A közéleti véna, a primitív grafika, az agyrohasztó koncepció és az ízléstelen seggmutogatás ügyes vegyítése a borzalmas képiccek trónjára emelték Gerit. Az Ismeretlen Művész annyira félénk, világtól elzárkózó típus, hogy mailt sem…..
mksd fedőnevű olvasónk leveléről boldogult ifjúkorom hangalámondásos vhs-kazettákon terjedő horrorklasszikusa jutott eszembe, amiben a lelkes mellékszereplők próbálnak nem elaludni, mert ahogy lehúnyják a szemüket, jön a csíkospulóveres rém, és felszabdalja őket. Most hogy ezt…..
Egy filozófia professzor az előadását úgy kezdte, hogy fogott egy konzerv-üveget és feltöltötte kb. 5 cm átmérőjű kövekkel. Rákérdezett,hogy tele van-e az üveg. Igen; volt a válasz. Ezután elővett egy dobozt, tele apró kavicsokkal, és elkezdte beleszórni azokat az üvegbe.…..
Saint-Exupéry: A kis lépések művészete "Nem csodákat és látomásokat kérek Uram, hanem erőt a hétköznapokhoz. Taníts meg engem a kis lépések művészetére. Tanítsd meg engem a kis lépések művészetére. Tégy engem leleményessé és találékonnyá, hogy a mindennapok…..
Történeteim Mire... 2007.06.25 15:26:00
Mire megtanultam a leckét már új lecke van mire elmentem a holdra már megjöttek onnan mire találtam egy álmot a kirakatban állt mire divatba jöttem volna nekem már derogált semmire nem vagyok jó semmire nem vagyok képes néha egy kicsi szex de attól mindenki mérges már…..
Hát az úgy volt... Na hogy is volt? Az egész azzal kezdődött, hogy megszülettem, anyám rámnézett, és jaj, de édes felkiáltással fűszerezve megállapította, hogy olyan "Mucis" kinézetem van. Na ehhez csak annyit, hogy Andrea vagyok, ami full találó, mert az férfias nőt…..
Leérkeztem Szfv-ra, jelenlegi munkaadóm székhelyére. Nem sokat szenvedtem lakáskereséssel, láttam egyet, és kivettem. Jó bolt volt. Aztán eljött a hétfő, fél hatkor (reggel!!!) felkeltem, megittam 3-4 kávét, elkészültem, stb, és elindultam be a nagyvilágba, a multicéghez, az…..