Regisztráció Blogot indítok
Adatok
illesis

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Támad a tél. Talán az egyik utolsó idei kellmes napot fogtam ki a múlt héten. Horgászat szempontjából a napos idő nem volt túl szerencsés - nem is evett olyan nagyon a hal.Ellenben amelyik kapott, az nem vacakolt, letorkozta rendesen a…..
A német Fraunhofer Intézet kutatói új találmánnyal rukkoltak ki, előállították az ütésre elviselhetetlen bűzt árasztó sisakot. A Sankt Augustin-i kutatóközpont anyagmechanikai részlegénél kifejezetten a biciklisek közlekedésbiztonsági érdekeit szem előtt tartva…..
 Figyeljetek! Ez vicc! Tudom, hogy rossz a humorom, de könyörgöm! Trükkös volt ez a győzelmi beszéd, amennyiben Orbán a következő állítással fejezte be: „vincit voluntas tua”. Leghasznosabb középiskolai tanórám – elnézést mindenki mástól – a…..
de Sade márki Martinique 2010.01.21 19:59:00
Martinique is csak olyan, mint a többi. Süt a nap, kék a víz, giccses a naplemente, egy barna bőrű pincérlány rummal locsolgatja a torkom, gyanítom, némi baksisért a farkamra is jutna belőle. Ennek ellenére egyedül aludtam. Ma búvárkodtam és a szivárványszínű halak között…..
illesis 2010.01.22 07:29:49
w Próbálj meg lazítani 2010.01.04 08:00:00
Köszöntöm a nemzettestet, legyen szíves leülni, elhelyezkedni, szusszanni, fingani egy másnaposat maga alá. Na, itt a kétezertíz, mit szól hozzá? Szokás ilyenkor fogadalmat tenni, bár attól tartok, hogy ez a hagyomány visszaszorult a bejglizabálás és a részegeskedés mögé,…..
Gigászok csatája, amikor King Kong vidáman ráfingik egy felhőkarcolóra, erre Godzilla kacagva hozzávág egy víztornyot, ja nem is, a Táncsics-díját. Havas Henrik ugyanis visszavágott Fábry Sándornak.Az előzményekről annyit kell tudni, hogy a legutóbbi Esti Showderben Fábry…..
illesis 2009.10.15 16:00:25
Az egyensúlyérzék egy kis ingatag kurva! ..
illesis 2009.10.15 14:40:22
Kiásták a csatabárdot a biciklisek ellen két autószimpatizáns szervezetnél. A Közlekedési Dolgozók Országos Egyesülete és az Emberibb Parkolásért Mozgalom besokallt a „Critkáll Mass” stílusa miatt, és közleményben kérik a főpolgármester-helyettest valamint a…..
No, mit szóltok, cigánybűnözésről gagyogók? Csak nem véletlen kiderült, hogy az az állat, aki megölte tavaly azt a szerencsétlen lányt, nem cigány volt? Pech, mi?Összeesküvés-elméleteket kezdtek el gyártani, vagy lapítotok inkább? Netán lesz köztetek, aki belátja a röhejesen…..
Kettős Mérce Maci a málnásban? 2009.06.10 18:01:27
Vissza tért wunderschön!Lotthar Mathaus (Maci) újra megvált és magyar földön! A világ egyik legsikeretlenebb edzője újra Magyarországon méghozzá a székesfehérvári Fehérvárnál lesz edző. Annál a csapatnál, ami az elmúlt években, nem egyszer volt botrányok színhelye, nem…..
illesis 2009.06.10 21:28:53
Döbbenet: David Carradine a lassított kung-fu legnagyobb mestere, aki egyszerre két korban is fehér shaolin mesterként járta a világot itt hagyott minket. Egy bangkoki hotel szobában végzett magával és a kis egyszemű shaolin mesterrel is. Szar színész volt, de nagyon nagy arc! A Big…..
 Átlagék nyaralni voltak Átlag Tóni összehozta a hónap üzletét. Eladott két darab 9000 forintos meleg étkezési utalványt 16 ezerért az ABC pénztárosának.Mert Átlag Antal él és élni hagy. A szíve egyik fele arany. A másik vaj. Kár, hogy azt nem lehet a kenyérre kenni…..
illesis 2009.06.05 06:06:56
A válasz a levélből kiderül.Miért jó ha telefonon szakítanak:Már előző nap tudtam, hogy valami nem stimmel a pasival, sejtettem, hogy szakítani fog. (már én is gondolkoztam rajta, csak még akkor nem találtam ki hogyan) Másnap hívtam ezerszer, hogy találkozzunk és beszéljünk…..
Mi persze a hangulatosan gyalázkodó leírást szeretjük az alanti levélből - "miközben a terasz és a lépcsők rogyadoznak a letámasztott bringák gazdáitól, a könnyes szemmel csapatban blogoló laptopos tanulóktól és a kigyúrt-trikós lazuló kabriótulajoktól" - de az…..