Regisztráció Blogot indítok
Adatok
moha-bácsi

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
laptop hangszórók a jobb lejátszási minőséghez. vezeték nélküli hangsugárzó szettek csatlakoztatása. film, zene, hangzás Elképesztő és szögegyszerű hangszórók A laptop tulajdonosok többsége nem foglalkozik a hangképzés kérdésével, hiszen a beépített hangszórók a modern gépekben tökéletesen…..
szirszarjaim Videoton Europa Stereo 2015.12.26 08:00:00
Na, a bejgli és egyéb csodás sütik okozta cukorsokk után mutatom, amit régebben ígértem. Semmiképp sem szerettem volna a magnós gyűjteményemet Videoton nélkül hagyni, így beszereztem egy klasszikust, az Europa Stereót. Vicces, hogy milyen megfogalmazásokkal találkozhatunk a használati utasításban…..
Gondolom nem árulok el újdonságot, ha azt mondom, hogy az ötvenes években teljesen más volt a nőideál. Hol voltunk még a Twiggy-vel kezdődött és máig tartó, a szupermodellek által szuggerált - kissé anorexiás - "ideális" női testtől? Ahogyan az alábbi újsághirdetésekben láthatjuk, akár komoly…..
moha-bácsi 2015.05.27 09:47:02
Boilerplate, azaz Kazánlemez volt a neve annak a viktoriánus kori robotnak, amely messze megelőzte korát. Járt, látott, és különböző komplex feladatok ellátására is képes volt. Egy igazi mérnöki csoda a XIX. század végéről...
Enyhén leszbikus comung outtal indult A Magyat Férfiakat Legjobban Érdeklő Esemény felkonfja a Mokkában: Demcsák Zsuzsa olyan lendületes pornós ívvel vezette fel a fürdőruhás Gaál Noémi feltűnését a Tv2 műsorában, mint amilyen utoljára a My Sister's a Juicy Lesbian harmadik…..
  Egy férfi életében kell egy Zsiguli. Pont. Aki már a ballagásra kap egy új Hondát, nyugodtan lapozzon – lehet Zsiguli nélkül élni, de súlyos mulasztás volna. Vélemények azonos című írásunkról...