Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gwendir13

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
M.D. érettségiző fiatalember és szülinapi telefonjának hónapok óta húzódó története klasszik elátkozott találkozás. Nem is ezért került be, mert annyira különleges, hanem mert annyira hasznos.  M.D. ugyanis nem hagyta magát: tájékozódik, konzultál, levelet…..
Gwendir13 2015.06.10 17:22:47
@cmx85s: @gabors: @Baluci: @faszópo:
Kedves a korommal kötekedő kommentelők! Igen, én vagyok, aki a levelet írta, és kicsit furának éreztem, hogy a hozzászólók nagy része azon akadt fent, hogy hány évesen érettségiztem!
Igen, régen máshogy volt, de manapság már van lehetőség 0. osztályt, nyelvi külön évet végezni, emellett tényleg évvesztes vagyok.
Aki azzal vitatkozik, hogy kocsival megyek szemüvegért és 30.000 forinton sírok, üzenem, az, hogy 18 évesen megszereztem a jogosítványomat, nem jelenti, hogy saját autóm van, sőt meglepő, de édesanyám autóját kértem el.
A többi támogató hozzászólást meg köszönöm, igyekszem érvényesíteni az érdekeimet. Nehéz olyan emberekkel tárgyalni, akik egy (vagy több) héttel később válaszolnak, egy mondatban. @nickM: Jogos amit írtál, panel csere megtörtént, ekkor cseréltek 16Gb-osra, de persze garancia újítás, de még csak hosszabbítás sem került szóba, pedig kérdeztem. @WiZZu: Köszönöm a hasznos tanácsot, mindenképpen utánanézek!
Gwendir13 2015.06.10 19:12:21
@nickM: A jegyzőkönyvön szerepel, hogy az én eredeti készülékem 32-es, és a rosszra csere a hiba leírásban így szerepel: "panel csere volt 16gb os van benne 32gb volt a készülék" (szó szerint így lett leírva. Ezzel is hátrányba kerülhetnék?